halkalı escort bayanlar

AKDENİZ BELEDİYESİ PROJE EĞİTİM VE UYGULAMA MERKEZİ’NDE YENİ KURSLAR BAŞLIYOR

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.07.2024 - 13:14, Güncelleme: 12.07.2024 - 13:14 5068+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ PROJE EĞİTİM VE UYGULAMA MERKEZİ’NDE YENİ KURSLAR BAŞLIYOR

Gençlere meslek kazandırarak geleceğe hazırlayan Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi, farklı mesleki kursların yanı sıra Türkiye’de ilk kez ‘yapay zekâ destekli animasyon kursu’ da verecek.

  Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde yeni dönemde sertifikalı mesleki eğitim kursları başlıyor. Merkezde son olarak Türkiye’de ilk kez yapay zekâ destekli animasyon kursunun yanı sıra; uzman eğitmenler gözetiminde bilgisayar destekli muhasebe, insan kaynakları, web tasarım, grafik tasarım, moda tasarım ve bilgisayar işletmenliği eğitimi verilecek. Son başvuru tarihi 28 Temmuz 2024 Kontenjanların sınırlı olduğu kurslara başvurup meslek sahibi olmak ve geleceğe daha güvenle bakmak isteyen gençler, detaylı bilgi için (05527690801) numaralı telefon üzerinden de bilgi alabilir. Tamamı ücretsiz olan kurslara son başvuru tarihi ise 28 Temmuz 2024 Pazar. Başvuru için genel şartlar ise şöyle sıralandı; 18-35 Yaş aralığında olmak, En az Lise Mezunu Olmak, Öğrenci olmamak (Açık Öğretim Hariç) ve Çalışmıyor Olmak.
Gençlere meslek kazandırarak geleceğe hazırlayan Akdeniz Belediyesi Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi, farklı mesleki kursların yanı sıra Türkiye’de ilk kez ‘yapay zekâ destekli animasyon kursu’ da verecek.

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde yeni dönemde sertifikalı mesleki eğitim kursları başlıyor. Merkezde son olarak Türkiye’de ilk kez yapay zekâ destekli animasyon kursunun yanı sıra; uzman eğitmenler gözetiminde bilgisayar destekli muhasebe, insan kaynakları, web tasarım, grafik tasarım, moda tasarım ve bilgisayar işletmenliği eğitimi verilecek.

Son başvuru tarihi 28 Temmuz 2024

Kontenjanların sınırlı olduğu kurslara başvurup meslek sahibi olmak ve geleceğe daha güvenle bakmak isteyen gençler, detaylı bilgi için (05527690801) numaralı telefon üzerinden de bilgi alabilir. Tamamı ücretsiz olan kurslara son başvuru tarihi ise 28 Temmuz 2024 Pazar. Başvuru için genel şartlar ise şöyle sıralandı; 18-35 Yaş aralığında olmak, En az Lise Mezunu Olmak, Öğrenci olmamak (Açık Öğretim Hariç) ve Çalışmıyor Olmak.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.