halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DİNOZOR GENÇ’TEN, HER DC HAYRANININ OKUMASI GEREKEN BİR ÇİZGİ ROMAN, BATMAN ÖYKÜLERİ: BİR VARMIŞ BİR SUÇMUŞ!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.02.2024 - 10:56, Güncelleme: 20.02.2024 - 10:56 862+ kez okundu.
 

DİNOZOR GENÇ’TEN, HER DC HAYRANININ OKUMASI GEREKEN BİR ÇİZGİ ROMAN, BATMAN ÖYKÜLERİ: BİR VARMIŞ BİR SUÇMUŞ!

Dinozor Genç’in, DC evreninden muhteşem çizgi romanları okurlarla buluşturduğu DC serisi, Batman’in çocukluğunu anlatan Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş ile devam ediyor!

New York Times’ın en çok satanlar listesine girmiş yaratıcılar Derek Fridolfs’un yazdığı, Dustin Nguyen’in resimlediği Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş, Gotham şehrindeki hikâyeleri bu defa masallarla harmanlıyor. Pinokyo’ya, Alice’in harikalar diyarına ve hatta Karlar Kraliçesi’ne uzanan komik ve sürprizli Batman Öyküleri, tüm çizgi roman okurlarını bekliyor. Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in DC serisinden çıkan çizgi romanlar, DC Comics kahramanlarını takip eden geniş bir okur kitlesi tarafından çok seviliyor. Benzerlerinden farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan Dinozor Genç logolu DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Dinozor Genç’in DC evreninden genç okurlara taşıdığı muhteşem çizgi romanlara şimdi de, Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş ekleniyor. Derek Fridolfs’un kaleme aldığı çizgi romanın muhteşem suluboya çizimleri Dustin Nguyen’in, kaligrafileri ise Steve Wands’ın imzasını taşıyor. Gotham şehri hikâyelerle doludur; kahramanların ve kötülerin, polislerin ve suçluların, kaybolup tekrar kavuşan ailelerin… Fakat Batman Öyküleri’nde hayat bulan klasik kısa hikâyeler, okurken uyku saatinizi kaçırmanıza neden olacak komik masal sürprizleriyle dolu! Damian Wayne gerçekten de harika bir çocuk olmanın hayalini kurar. Ama bu ancak burnunu uzatan yalanları söylemekten vazgeçebilirse mümkündür. Batman’in uşağı Alfred aynanın içine beklenmedik bir yolculuğa çıkar ve kendini karmakarışıkbir yerde bulur. Çünkü o Harikalar Diyarındadır! Gotham Şehri Polis Departmanı dedektifleri Gotham’ın en azılı suçlularını sorguya çeker. Bezelyeyi çalan prensesin peşindedirler. Batman de onu tehlikeli bir göreve sürükleyen Kar Kraliçesi’yle tanışır. New York Times’ın en çok satanlar listesine girmiş yaratıcılar Derek Fridolfs ve Dustin Nguyen yeniden “Yarasa” kökenlerine geri dönüyorlar, ama bu kez masallarla! Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş, raflarda ve internet satış sitelerinde!  
Dinozor Genç’in, DC evreninden muhteşem çizgi romanları okurlarla buluşturduğu DC serisi, Batman’in çocukluğunu anlatan Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş ile devam ediyor!

New York Times’ın en çok satanlar listesine girmiş yaratıcılar Derek Fridolfs’un yazdığı, Dustin Nguyen’in resimlediği Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş, Gotham şehrindeki hikâyeleri bu defa masallarla harmanlıyor. Pinokyo’ya, Alice’in harikalar diyarına ve hatta Karlar Kraliçesi’ne uzanan komik ve sürprizli Batman Öyküleri, tüm çizgi roman okurlarını bekliyor.

Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç’in DC serisinden çıkan çizgi romanlar, DC Comics kahramanlarını takip eden geniş bir okur kitlesi tarafından çok seviliyor. Benzerlerinden farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan Dinozor Genç logolu DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Dinozor Genç’in DC evreninden genç okurlara taşıdığı muhteşem çizgi romanlara şimdi de, Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş ekleniyor. Derek Fridolfs’un kaleme aldığı çizgi romanın muhteşem suluboya çizimleri Dustin Nguyen’in, kaligrafileri ise Steve Wands’ın imzasını taşıyor.

Gotham şehri hikâyelerle doludur; kahramanların ve kötülerin, polislerin ve suçluların, kaybolup tekrar kavuşan ailelerin… Fakat Batman Öyküleri’nde hayat bulan klasik kısa hikâyeler, okurken uyku saatinizi kaçırmanıza neden olacak komik masal sürprizleriyle dolu!
Damian Wayne gerçekten de harika bir çocuk olmanın hayalini kurar. Ama bu ancak burnunu uzatan yalanları söylemekten vazgeçebilirse mümkündür. Batman’in uşağı Alfred aynanın içine beklenmedik bir yolculuğa çıkar ve kendini karmakarışıkbir yerde bulur. Çünkü o Harikalar Diyarındadır! Gotham Şehri Polis Departmanı dedektifleri Gotham’ın en azılı suçlularını sorguya çeker. Bezelyeyi çalan prensesin peşindedirler. Batman de onu tehlikeli bir göreve sürükleyen Kar Kraliçesi’yle tanışır.


New York Times’ın en çok satanlar listesine girmiş yaratıcılar Derek Fridolfs ve Dustin Nguyen yeniden “Yarasa” kökenlerine geri dönüyorlar, ama bu kez masallarla!

Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş, raflarda ve internet satış sitelerinde!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.