halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLTAK, YENİ YILI VE 3 OCAK ZAFERİ’Nİ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.12.2023 - 18:05, Güncelleme: 29.12.2023 - 18:05 711+ kez okundu.
 

GÜLTAK, YENİ YILI VE 3 OCAK ZAFERİ’Nİ KUTLADI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı mesajıyla ‘Yeni Yılı’ ve ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü tebrik etti. Başkan Gültak; “Yeni yılın birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi, başta vatanımız olmak üzere coğrafyamıza ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi tek temennimdir” dedi.

Mesajında; “Barışın hâkim olduğu daha güzel bir dünya özlemiyle, yeni yılda insanlık ailesinin yaşadığı acı ve gözyaşlarının durmasını temenni ediyorum” diyen Başkan Gültak; “Yeni umutlar, beklentiler ve hayallerle karşıladığımız 2024 yılının; aziz milletimiz ve insanlık adına barışa, huzura, hayır ve güzelliklere vesile olmasını temenni ediyor; Başta Gazze ve Filistin olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında mazlumlara yapılan zulmün sona ermesini diliyorum” ifadelerini kullandı. “3 Ocak 1922 tarihi gurur vesikasıdır” Mersinlilerin 3 Ocak Zafer Günü’nü de kutlayan Başkan Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Bilinmelidir ki 3 Ocak 1922 tarihi onur ve gurur vesikasıdır. Ve elbette bu büyük zaferin ardında, aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun özgürlük ve hürriyete olan inancı, yüksek cesareti ve büyük fedakârlığı vardır. Bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; “Mersinliler Mersin'e sahip çıkınız” sözünü ilke ve şiar edinip milletimize hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Barış ve hoşgörünün kenti Mersin’de; kardeşçe yaşamayı sürdürecek, ‘Yeni Türkiye Yüzyılına’ hep birlikte yürüyeceğiz. Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere; vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz için toprağa düşen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum.”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı mesajıyla ‘Yeni Yılı’ ve ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü tebrik etti. Başkan Gültak; “Yeni yılın birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi, başta vatanımız olmak üzere coğrafyamıza ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi tek temennimdir” dedi.

Mesajında; “Barışın hâkim olduğu daha güzel bir dünya özlemiyle, yeni yılda insanlık ailesinin yaşadığı acı ve gözyaşlarının durmasını temenni ediyorum” diyen Başkan Gültak; “Yeni umutlar, beklentiler ve hayallerle karşıladığımız 2024 yılının; aziz milletimiz ve insanlık adına barışa, huzura, hayır ve güzelliklere vesile olmasını temenni ediyor; Başta Gazze ve Filistin olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında mazlumlara yapılan zulmün sona ermesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“3 Ocak 1922 tarihi gurur vesikasıdır”

Mersinlilerin 3 Ocak Zafer Günü’nü de kutlayan Başkan Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Bilinmelidir ki 3 Ocak 1922 tarihi onur ve gurur vesikasıdır. Ve elbette bu büyük zaferin ardında, aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun özgürlük ve hürriyete olan inancı, yüksek cesareti ve büyük fedakârlığı vardır. Bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; “Mersinliler Mersin'e sahip çıkınız” sözünü ilke ve şiar edinip milletimize hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz.

Barış ve hoşgörünün kenti Mersin’de; kardeşçe yaşamayı sürdürecek, ‘Yeni Türkiye Yüzyılına’ hep birlikte yürüyeceğiz. Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere; vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz için toprağa düşen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.