halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ; “ÇANAKKALE BİR ŞUURDUR, BİR GURURDUR, AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİDİR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 22:38, Güncelleme: 17.03.2024 - 22:38 945+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ; “ÇANAKKALE BİR ŞUURDUR, BİR GURURDUR, AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİDİR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çanakkale Zaferi ile Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik aşkını tüm dünyaya gösterdiğini söyleyen Başkan Yılmaz; “Hiç unutulmasın ki, Çanakkale yalnızca bir şehrin adı değil, dünyanın en büyük şehitliğinin de ebediyen tütecek ocağı, dillerden hiç düşmeyecek şanlı unvanıdır. Çanakkale bir şuurdur, bir ufuktur, bir gururdur, aziz şehitlerimizin zafer emanetidir” dedi. “Çanakkale Ruhunu Her Daim Yaşatacağız” Başkan Yılmaz, Çanakkale ruhunu ve azmini her daim yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini belirterek; “Milletimizin, imkânsızlıklar içerisinde göstermiş olduğu vatan sevgisi, dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirtmiştir. Çanakkale’yi geçilmez kılan, tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan Türk Milleti'nin sarsılmaz birlik ve beraberliğidir. Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet,  minnet ve şükranla anıyorum. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun” diye konuştu.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çanakkale Zaferi ile Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik aşkını tüm dünyaya gösterdiğini söyleyen Başkan Yılmaz; “Hiç unutulmasın ki, Çanakkale yalnızca bir şehrin adı değil, dünyanın en büyük şehitliğinin de ebediyen tütecek ocağı, dillerden hiç düşmeyecek şanlı unvanıdır. Çanakkale bir şuurdur, bir ufuktur, bir gururdur, aziz şehitlerimizin zafer emanetidir” dedi.

“Çanakkale Ruhunu Her Daim Yaşatacağız”

Başkan Yılmaz, Çanakkale ruhunu ve azmini her daim yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini belirterek; “Milletimizin, imkânsızlıklar içerisinde göstermiş olduğu vatan sevgisi, dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirtmiştir. Çanakkale’yi geçilmez kılan, tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan Türk Milleti'nin sarsılmaz birlik ve beraberliğidir. Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet,  minnet ve şükranla anıyorum. Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.