halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ÇAMLIYAYLA’DAN SERDAR SOYDAN’A BÜYÜK İLGİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.02.2024 - 12:49, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:49 779+ kez okundu.
 

ÇAMLIYAYLA’DAN SERDAR SOYDAN’A BÜYÜK İLGİ

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan büyük ilgi ile karşılandığı Çamlıyayla’da “Dualarınız, desteğiniz bizi daha güçlü kılıyor. Bugün durmadan çalışacağız; yarınlar elbet bizimdir. Başaracağız ve hep birlikte kazanacağız” dedi.

Yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında kentin her noktasına ulaşıp göreve geldiğinde izleyecekleri yolu ve çalışmalarını anlatan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan Çamlıyayla’da vatandaşlarla buluştu. Büyük bir coşkuyla karşılanan Soydan’a sevgi ve ilgi büyüktü. Çamlıyayla İlçe Teşkilatlarının düzenlediği Birlik ve Beraberlik yemeğine Soydan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Genç, mevcut Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP İlçe Başkanı Ömer Akın, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül, Ülkü Ocakları Çamlıyayla İlçe Başkanı Zahit Kıral, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MERSİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Serdar Soydan burada yaptığı konuşmada, “Kent merkezimiz kadar ilçelerimizin de gönüllerimizde yeri her zaman ayrıdır. Çamlıyayla dahil bütün ilçelerimizdeki sorunları gidermek ve taleplerinizi yerine getirmek adına gece gündüz demeden Cumhur İttifakı olarak çalışıyoruz. Mersinimiz dünyada parmakla gösterilecek, birçok alanda ön plana çıkmayı hak eden nadide bir şehirdir. Biz şehrin önünü tıkayan değil, sorunlara çözüm odaklı yaklaşacak bir yerel yönetim anlayışı arıyoruz. Aksi halde şehrin gelişmesi noktasında fayda sağlanmaz” dedi. “ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ” Kentin en büyük sorunlarından birinin ulaşım olduğuna dikkat çeken Soydan, “En başta ulaşım problemi için ivedilikle adımlar atılması gerekiyor. Biz bu konuda çözüm noktasında hazırız. Bahane üreten bir yönetim anlayışı istemiyoruz. Barışın, huzurun, kardeşliğin ve istikrarın sürdüğü bir Mersin için tam desteğinizi bekliyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan 7’den 77’ye, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan yol alıyoruz. Bu Mersin’in geleceği açısından çok önemli. İnşallah 31 Mart’tan sonra üretken belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini tüm şehrimiz görecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu. “YARINLAR BİZİMDİR; BAŞARACAĞIZ” Cumhur İttifakı olarak verdikleri sözlerin her daim arkasında durduklarını söyleyen Serdar Soydan, “Değerli hemşerilerim telefonlarımız 7 gün 24 saat açıktır. Kibirden uzak, sadece Mersin için çalışmaya odaklanmış bir idare anlayışına sahibiz. Sizlere güveniyoruz. Hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız. 5 yıllık ikballerle değil, Mersinimizin çok daha uzun yıllarını emin adımlarla planlayarak evlatlarımıza muazzam bir kent bırakacağız. Dualarınız, desteğiniz bizi daha güçlü kılıyor. Bugün durmadan çalışacağız; yarınlar elbet bizimdir. Başaracağız ve hep birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.  
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan büyük ilgi ile karşılandığı Çamlıyayla’da “Dualarınız, desteğiniz bizi daha güçlü kılıyor. Bugün durmadan çalışacağız; yarınlar elbet bizimdir. Başaracağız ve hep birlikte kazanacağız” dedi.

Yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında kentin her noktasına ulaşıp göreve geldiğinde izleyecekleri yolu ve çalışmalarını anlatan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan Çamlıyayla’da vatandaşlarla buluştu. Büyük bir coşkuyla karşılanan Soydan’a sevgi ve ilgi büyüktü. Çamlıyayla İlçe Teşkilatlarının düzenlediği Birlik ve Beraberlik yemeğine Soydan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Genç, mevcut Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP İlçe Başkanı Ömer Akın, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül, Ülkü Ocakları Çamlıyayla İlçe Başkanı Zahit Kıral, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MERSİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Serdar Soydan burada yaptığı konuşmada, “Kent merkezimiz kadar ilçelerimizin de gönüllerimizde yeri her zaman ayrıdır. Çamlıyayla dahil bütün ilçelerimizdeki sorunları gidermek ve taleplerinizi yerine getirmek adına gece gündüz demeden Cumhur İttifakı olarak çalışıyoruz. Mersinimiz dünyada parmakla gösterilecek, birçok alanda ön plana çıkmayı hak eden nadide bir şehirdir. Biz şehrin önünü tıkayan değil, sorunlara çözüm odaklı yaklaşacak bir yerel yönetim anlayışı arıyoruz. Aksi halde şehrin gelişmesi noktasında fayda sağlanmaz” dedi.

“ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Kentin en büyük sorunlarından birinin ulaşım olduğuna dikkat çeken Soydan, “En başta ulaşım problemi için ivedilikle adımlar atılması gerekiyor. Biz bu konuda çözüm noktasında hazırız. Bahane üreten bir yönetim anlayışı istemiyoruz. Barışın, huzurun, kardeşliğin ve istikrarın sürdüğü bir Mersin için tam desteğinizi bekliyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan 7’den 77’ye, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan yol alıyoruz. Bu Mersin’in geleceği açısından çok önemli. İnşallah 31 Mart’tan sonra üretken belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini tüm şehrimiz görecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

“YARINLAR BİZİMDİR; BAŞARACAĞIZ”

Cumhur İttifakı olarak verdikleri sözlerin her daim arkasında durduklarını söyleyen Serdar Soydan, “Değerli hemşerilerim telefonlarımız 7 gün 24 saat açıktır. Kibirden uzak, sadece Mersin için çalışmaya odaklanmış bir idare anlayışına sahibiz. Sizlere güveniyoruz. Hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız. 5 yıllık ikballerle değil, Mersinimizin çok daha uzun yıllarını emin adımlarla planlayarak evlatlarımıza muazzam bir kent bırakacağız. Dualarınız, desteğiniz bizi daha güçlü kılıyor. Bugün durmadan çalışacağız; yarınlar elbet bizimdir. Başaracağız ve hep birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.