halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

‘MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.09.2023 - 12:33, Güncelleme: 20.09.2023 - 12:33 1573+ kez okundu.
 

‘MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’ BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl 2.'si gerçekleştirilen ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılışına katılarak, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı. Başkan Seçer ardından B Grubu'nun ilk maçlarını izledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılışına katılarak, başlama vuruşunu yaptı. Seçer daha sonra da B Grubu'nun ilk maçlarını izledi. Turnuvaya Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile daire başkanları ve personel aileleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası ile çalışan personelin birbirleriyle kaynaşması, birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışma ortamının sağlanması amaçlanıyor. A ve B grubu olmak üzere toplam 18 takımın katıldığı turnuvada, dereceye giren ilk 4 takıma kupa ve madalya verilecek. Macit Özcan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen olan turnuvanın açılışına katılan Başkan Vahap Seçer, Kır Çiçekleri tarafından alkışlarla karşılandı. Programda, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Başkan Seçer’e ‘33 Vahap Seçer’ yazılı forma hediye edildi. “Biz büyük bir aileyiz” Turnuvanın açılışında konuşan Başkan Seçer, “Biz büyük bir aileyiz. Hep beraber Mersin’e hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.  Hepinizin eline, emeğine sağlık” dedi. Personele, iş hayatlarının yanı sıra kendilerine de vakit ayırmaları gerektiği tavsiyesinde bulunan Seçer, “Ben düzenli spor yapıyorum, sizlere de tavsiye ederim. Futbol hepimizin tutkusu. Zamanında fena bir futbolcu değildik. Ama tabi biz bunu bir spor, amatör aktivite olarak yaptık. Şimdi buradaki müsabakalar da öyle olacak. Centilmence geçeceğini umuyorum. Sakın hırs yapmayın” diyerek tüm takımlara başarılar diledi.  Konuşmasının ardından Başkan Vahap Seçer, başlama vuruşunu yaparak turnuvaya start verdi.  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl 2.'si gerçekleştirilen ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılışına katılarak, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı. Başkan Seçer ardından B Grubu'nun ilk maçlarını izledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın açılışına katılarak, başlama vuruşunu yaptı. Seçer daha sonra da B Grubu'nun ilk maçlarını izledi.

Turnuvaya Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile daire başkanları ve personel aileleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası ile çalışan personelin birbirleriyle kaynaşması, birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışma ortamının sağlanması amaçlanıyor. A ve B grubu olmak üzere toplam 18 takımın katıldığı turnuvada, dereceye giren ilk 4 takıma kupa ve madalya verilecek. Macit Özcan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen olan turnuvanın açılışına katılan Başkan Vahap Seçer, Kır Çiçekleri tarafından alkışlarla karşılandı. Programda, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Başkan Seçer’e ‘33 Vahap Seçer’ yazılı forma hediye edildi.

“Biz büyük bir aileyiz”

Turnuvanın açılışında konuşan Başkan Seçer, “Biz büyük bir aileyiz. Hep beraber Mersin’e hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.  Hepinizin eline, emeğine sağlık” dedi. Personele, iş hayatlarının yanı sıra kendilerine de vakit ayırmaları gerektiği tavsiyesinde bulunan Seçer, “Ben düzenli spor yapıyorum, sizlere de tavsiye ederim. Futbol hepimizin tutkusu. Zamanında fena bir futbolcu değildik. Ama tabi biz bunu bir spor, amatör aktivite olarak yaptık. Şimdi buradaki müsabakalar da öyle olacak. Centilmence geçeceğini umuyorum. Sakın hırs yapmayın” diyerek tüm takımlara başarılar diledi.  Konuşmasının ardından Başkan Vahap Seçer, başlama vuruşunu yaparak turnuvaya start verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.