halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE PARK VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.02.2024 - 16:42, Güncelleme: 19.02.2024 - 16:42 919+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE PARK VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ilçe sınırlarında yeşil alan varlığını arttırırken, diğer yandan ilçeye bağlı 65 mahallede bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik çevre düzenlemesi, yenileme, budama ve temizlik çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü; hazırladığı plan ve program kapsamında, merkez-kırsal bölge ayırımı yapmadan Akdeniz ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve budama çalışmalarını sürdürüyor. Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi Ayhan Güven Parkı’nın çevre düzenlemesini yapan ekipler, Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi’nde de çim biçme ve temizlik çalışmasını bitirdi. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, park ve yeşil alan varlığının artmasıyla birlikte ilçenin çehresinin değiştiğini ifade ettiler. Park ve oyun gruplarının zemini değiştiriliyor Hizmetlerine aralıksız devam eden park bahçeler ekipleri, mahalle evlerinin bahçesinde bulunan parklar ile farklı mahallelerde yer alan parklardaki çocuk oyun gruplarının zeminini kauçuk ve halıfleks ile kaplayıp daha güvenli hale getirirken, ihtiyaç duyan park ve yeşil alanları da toprak tesviyesi ile yükseltip çevresini düzenliyor. Sürücülerin görüşünü engelleyip risk oluşturan veya vatandaşların can ve güvenliğini tehdit eden ağaç dallarını da budayan ekiplerin, ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik her türlü bakım, onarım, yenileme, düzenleme ve temizlik çalışmaları aralıksız devam edecek.
Akdeniz Belediyesi, bir yandan ilçe sınırlarında yeşil alan varlığını arttırırken, diğer yandan ilçeye bağlı 65 mahallede bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik çevre düzenlemesi, yenileme, budama ve temizlik çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü; hazırladığı plan ve program kapsamında, merkez-kırsal bölge ayırımı yapmadan Akdeniz ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve budama çalışmalarını sürdürüyor. Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi Ayhan Güven Parkı’nın çevre düzenlemesini yapan ekipler, Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi’nde de çim biçme ve temizlik çalışmasını bitirdi. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, park ve yeşil alan varlığının artmasıyla birlikte ilçenin çehresinin değiştiğini ifade ettiler.

Park ve oyun gruplarının zemini değiştiriliyor

Hizmetlerine aralıksız devam eden park bahçeler ekipleri, mahalle evlerinin bahçesinde bulunan parklar ile farklı mahallelerde yer alan parklardaki çocuk oyun gruplarının zeminini kauçuk ve halıfleks ile kaplayıp daha güvenli hale getirirken, ihtiyaç duyan park ve yeşil alanları da toprak tesviyesi ile yükseltip çevresini düzenliyor.

Sürücülerin görüşünü engelleyip risk oluşturan veya vatandaşların can ve güvenliğini tehdit eden ağaç dallarını da budayan ekiplerin, ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik her türlü bakım, onarım, yenileme, düzenleme ve temizlik çalışmaları aralıksız devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.