halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN POLİSİNDEN TERÖR ÖRGÜTLERİNE OPERASYON

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.09.2023 - 22:08, Güncelleme: 16.09.2023 - 22:08 4940+ kez okundu.
 

MERSİN POLİSİNDEN TERÖR ÖRGÜTLERİNE OPERASYON

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ, FETÖ/PDY VE PKK/KCK terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik olarak yapılan çalışma.

yabancı uyruklu vatandaşlarından fon toplamak da dahil olmak üzere DEAŞ terör örgütüne finansman sağladığı yönünde bilgiler elde edilen yabancı uyruklu (S.K.) -FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarıyla aralarında para transfer ilişkisi bulunan FETÖ İrtibat Görevlisi olduğu yönünde bilgiler elde edilen (A.F.K.) -PKK/KCK Terör Örgütü Adına Avrupa Ülkelerinde Faaliyet Gösteren PKK/KCK Terör Örgütü İle İltihaplı olan ve Finansal Yardımda Bulunan (R.E.) -PKK/KCK Terör Örgütü suçundan hakkında işlem yapılan 16 şahsa para gönderdiği tespit edilen ( L.O.) İsimli şahısların toplamda (4) şüphelinin yakalanmasına yönelik 110 polisin katılımı ile özel harekat ve dron destekli operasyon yapılmıştır. Operasyon neticesinde; 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı, belirlenen adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel materyal dijital materyaller, banka dekontları ve kaçak sigara ele geçirildi. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ, FETÖ/PDY VE PKK/KCK terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik olarak yapılan çalışma.

yabancı uyruklu vatandaşlarından fon toplamak da dahil olmak üzere DEAŞ terör örgütüne finansman sağladığı yönünde bilgiler elde edilen yabancı uyruklu (S.K.) -FETÖ/ PDY terör örgütü mensuplarıyla aralarında para transfer ilişkisi bulunan FETÖ İrtibat Görevlisi olduğu yönünde bilgiler elde edilen (A.F.K.) -PKK/KCK Terör Örgütü Adına Avrupa Ülkelerinde Faaliyet Gösteren PKK/KCK Terör Örgütü İle İltihaplı olan ve Finansal Yardımda Bulunan (R.E.) -PKK/KCK Terör Örgütü suçundan hakkında işlem yapılan 16 şahsa para gönderdiği tespit edilen ( L.O.) İsimli şahısların toplamda (4) şüphelinin yakalanmasına yönelik 110 polisin katılımı ile özel harekat ve dron destekli operasyon yapılmıştır.

Operasyon neticesinde; 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı, belirlenen adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel materyal dijital materyaller, banka dekontları ve kaçak sigara ele geçirildi.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.