halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GENÇLERLE ŞARKI SÖYLEDİ, HORON OYNADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 12:11, Güncelleme: 11.03.2024 - 12:12 941+ kez okundu.
 

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GENÇLERLE ŞARKI SÖYLEDİ, HORON OYNADI

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte sahilde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin şarkılarına eşlik eden Başkan Özyiğit, daveti geri çevirmeyerek horon oynadı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, sıcak havayı fırsat bilerek sahilde vakit geçiren geçlerle buluştu. Yenişehir sahilini gezen Başkan Abdullah Özyiğit ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, gençlerin davetini geri çevirmedi. Başkan Özyiğit gençlerle şarkılar söyledi, horon oynadı. Buluşma sırasında gençlerle samimi bir atmosferde sohbet eden Başkan Özyiğit, onların görüşlerini dinleyerek, yerel yönetim hakkındaki düşüncelerini paylaşmalarını istedi. Yenişehir’in üniversite kenti olduğunu ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit gençler için birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. Öğrenci yurtları, kültür ve sanat festivalleri ile sportif etkinliklerle gençlerin yanında olduklarını dile getiren Başkan Özyiğit, üniversitelilere ücretsiz yemek imkânı sundukları Öğrenci’Ye projesini de gençlere anlattı. Başkan Abdullah Özyiğit, Nuri Ulusu Kütüphanesi ve Ülkü Ongun Kütüphanesi’ni açtıklarını ve her gün yüzlerce gencin yararlandığını belirtti. Başkan Özyiğit, Mersin en büyük kütüphanesi olacak Yenişehir Kent Kütüphanesi’nin de temelini kısa süre içerinde atacaklarını söyledi.
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte sahilde gençlerle bir araya geldi. Gençlerin şarkılarına eşlik eden Başkan Özyiğit, daveti geri çevirmeyerek horon oynadı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, sıcak havayı fırsat bilerek sahilde vakit geçiren geçlerle buluştu. Yenişehir sahilini gezen Başkan Abdullah Özyiğit ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, gençlerin davetini geri çevirmedi. Başkan Özyiğit gençlerle şarkılar söyledi, horon oynadı.

Buluşma sırasında gençlerle samimi bir atmosferde sohbet eden Başkan Özyiğit, onların görüşlerini dinleyerek, yerel yönetim hakkındaki düşüncelerini paylaşmalarını istedi. Yenişehir’in üniversite kenti olduğunu ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit gençler için birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Öğrenci yurtları, kültür ve sanat festivalleri ile sportif etkinliklerle gençlerin yanında olduklarını dile getiren Başkan Özyiğit, üniversitelilere ücretsiz yemek imkânı sundukları Öğrenci’Ye projesini de gençlere anlattı. Başkan Abdullah Özyiğit, Nuri Ulusu Kütüphanesi ve Ülkü Ongun Kütüphanesi’ni açtıklarını ve her gün yüzlerce gencin yararlandığını belirtti. Başkan Özyiğit, Mersin en büyük kütüphanesi olacak Yenişehir Kent Kütüphanesi’nin de temelini kısa süre içerinde atacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.