halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BİRLİKTE TOHUM TOPLARI TOPRAKLA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.12.2023 - 09:14, Güncelleme: 05.12.2023 - 09:19 831+ kez okundu.
 

DEPREMZEDE ÇOCUKLARLA BİRLİKTE TOHUM TOPLARI TOPRAKLA BULUŞTU

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Davultepe Orman İşletme Şefliği, Kuyuluk Ağaçlandırma Sahasında “Tohumdan Fidana: 81 ile 81 Bin Tohum Topu" projesi kapsamında hazırlanan 1000 tohum topu toprakla buluşturuldu.

Türkiye İzcilik Federasyonunca düzenlenen Asrın Dayanışması Yaz İzcilik Kampı'na katılan depremzede çocuklar, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneğinin (ÇEKUD) koordinasyonuyla deprem sonrası gösterilen yardımseverlikten dolayı tüm Türkiye'ye teşekkür etmek için elleriyle tohum toplarını ürettiler. Kampa katılan depremzede öğrencilerle, temel izcilik eğitiminin yanı sıra kurulan atölyede kurutulan tohum toplarının, her bir ilimize 1000 adet olacak şekilde ülkemizin tüm şehirlerine gönderilmesi ve Eylül-Aralık ayları arasında toprakla buluşturulması planlanmıştır. Bu kapsamda Mersin ilimize de 1000 adet Akasya tohum topu gönderilmiştir. Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüz, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneğinin (ÇEKUD) İl Temsilciliği ve Türkiye İzcilik Federasyonu temsilcilerinin katılımı ile Kuyuluk Ağaçlandırma Sahasında yapılan etkinlik ile depremzede öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 1000 adet tohum topu ve 1000 adet fidan toprakla buluşturuldu. Etkinliğe Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Ekosistem Şube Müdürü Muhammet Aslanhan, Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, Ağaçlandırma Şefi Elife Çınkır, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) İl Temsilcisi Cevdet Akkaymak, ÇEKUD İl Temsilciliği Üyeleri ile Türkiye İzcilik Federasyonu Üyelerinin yanı sıra 100 öğrenci katılım sağlamıştır.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Davultepe Orman İşletme Şefliği, Kuyuluk Ağaçlandırma Sahasında “Tohumdan Fidana: 81 ile 81 Bin Tohum Topu" projesi kapsamında hazırlanan 1000 tohum topu toprakla buluşturuldu.

Türkiye İzcilik Federasyonunca düzenlenen Asrın Dayanışması Yaz İzcilik Kampı'na katılan depremzede çocuklar, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneğinin (ÇEKUD) koordinasyonuyla deprem sonrası gösterilen yardımseverlikten dolayı tüm Türkiye'ye teşekkür etmek için elleriyle tohum toplarını ürettiler.

Kampa katılan depremzede öğrencilerle, temel izcilik eğitiminin yanı sıra kurulan atölyede kurutulan tohum toplarının, her bir ilimize 1000 adet olacak şekilde ülkemizin tüm şehirlerine gönderilmesi ve Eylül-Aralık ayları arasında toprakla buluşturulması planlanmıştır.

Bu kapsamda Mersin ilimize de 1000 adet Akasya tohum topu gönderilmiştir. Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüz, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneğinin (ÇEKUD) İl Temsilciliği ve Türkiye İzcilik Federasyonu temsilcilerinin katılımı ile Kuyuluk Ağaçlandırma Sahasında yapılan etkinlik ile depremzede öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 1000 adet tohum topu ve 1000 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Etkinliğe Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Ekosistem Şube Müdürü Muhammet Aslanhan, Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, Ağaçlandırma Şefi Elife Çınkır, Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) İl Temsilcisi Cevdet Akkaymak, ÇEKUD İl Temsilciliği Üyeleri ile Türkiye İzcilik Federasyonu Üyelerinin yanı sıra 100 öğrenci katılım sağlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.