halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DERYA GRUP’TAN 100. YILDA 100 FİDAN GURURU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.10.2023 - 09:29, Güncelleme: 24.10.2023 - 09:29 1825+ kez okundu.
 

DERYA GRUP’TAN 100. YILDA 100 FİDAN GURURU

Mersin’de kurulu ve otomotiv, bilişim, sigorta, inşaat, tarım, elektronik sektöründe hizmet sunan, yüzlerce insanı istihdam eden Derya Grup, Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 fidan dikti.

Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış öncülüğünde grubun 10 bin fidanlık Yeşilovacık Hatıra Ormanı’na Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 fidan daha dikildi. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte hatıra ormanının 10 bin 100 fidana ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, “Çevre, doğa ve insan dostu Derya Grup olarak; fidan dikmenin sadece toprakla değil, tarihle de köklü bir bağa sahip olmanın, anlamlı bir etkinliğe imza atmanın, geleceğe olan güçlü inancımızın önemli bir yansıması olduğuna inanıyoruz” dedi. “YAŞASIN CUMHURİYET” Atatürk'ün Cumhuriyeti kurarak ülkemizi modernleştirmek için başlattığı devrimlerin köklerinin güçlü, yeşil ve umut dolu bir gelecek için atılan fidanların temsili olduğunu kaydeden Hüseyin Kış, “Derya Grup olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında 10 bin fidanlık Yeşilovacık hatıra ormanımıza 100 fidan daha dikmenin gururunu yaşadık. Toplam 10 bin 100 ağaca ulaşan hatıra ormanımız ile hem geçmişin mirasını onurlandırmayı hem de geçmişten geleceğe uzanan güçlü bir bağ kurmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. yılını onurla kutlar, ülkemize, insanlarımıza sağlıklı ve aydınlık bir gelecek diliyoruz. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.
Mersin’de kurulu ve otomotiv, bilişim, sigorta, inşaat, tarım, elektronik sektöründe hizmet sunan, yüzlerce insanı istihdam eden Derya Grup, Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 fidan dikti.

Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış öncülüğünde grubun 10 bin fidanlık Yeşilovacık Hatıra Ormanı’na Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 fidan daha dikildi.
Çalışma arkadaşlarıyla birlikte hatıra ormanının 10 bin 100 fidana ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, “Çevre, doğa ve insan dostu Derya Grup olarak; fidan dikmenin sadece toprakla değil, tarihle de köklü bir bağa sahip olmanın, anlamlı bir etkinliğe imza atmanın, geleceğe olan güçlü inancımızın önemli bir yansıması olduğuna inanıyoruz” dedi.
“YAŞASIN CUMHURİYET”
Atatürk'ün Cumhuriyeti kurarak ülkemizi modernleştirmek için başlattığı devrimlerin köklerinin güçlü, yeşil ve umut dolu bir gelecek için atılan fidanların temsili olduğunu kaydeden Hüseyin Kış, “ Derya Grup olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında 10 bin fidanlık Yeşilovacık hatıra ormanımıza 100 fidan daha dikmenin gururunu yaşadık. Toplam 10 bin 100 ağaca ulaşan hatıra ormanımız ile hem geçmişin mirasını onurlandırmayı hem de geçmişten geleceğe uzanan güçlü bir bağ kurmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. yılını onurla kutlar, ülkemize, insanlarımıza sağlıklı ve aydınlık bir gelecek diliyoruz. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.