halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ, BAKAN NEBATİ’Yİ AĞIRLADI

Gündem 18.05.2023 - 17:20, Güncelleme: 18.05.2023 - 17:20 1267+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, BAKAN NEBATİ’Yİ AĞIRLADI

Hazine ve Maliye Bakanı, Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Nebati’ye; 28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Celal Ata, Cesim Aslan, Ferhat Salt, Fatma Özer ve Mehmet Koç da eşlik etti.   Başkan Yılmaz;  Bakan Nebati’yi Toroslar Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, ilçedeki hizmetler ve projelerle ilgili bilgiler verdi.   BAKAN NEBATİ, ŞEREF DEFTERİNE DÜŞÜNCELERİNİ YAZDI   Hazine ve Maliye Bakanı, Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Toroslar Belediyesinin şeref defterine düşüncelerini yazarak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a başarılarının devamını diledi.   Bakan Nebati, Başkan Yılmaz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek tüm Toroslar halkına sevgilerini iletti.   Başkan Yılmaz da Bakan Nebati’ye, Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneğini hediye ederek teşekkür etti.
Hazine ve Maliye Bakanı, Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Nebati’ye; 28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Celal Ata, Cesim Aslan, Ferhat Salt, Fatma Özer ve Mehmet Koç da eşlik etti.

 

Başkan Yılmaz;  Bakan Nebati’yi Toroslar Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, ilçedeki hizmetler ve projelerle ilgili bilgiler verdi.

 

BAKAN NEBATİ, ŞEREF DEFTERİNE DÜŞÜNCELERİNİ YAZDI

 

Hazine ve Maliye Bakanı, Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Toroslar Belediyesinin şeref defterine düşüncelerini yazarak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a başarılarının devamını diledi.

 

Bakan Nebati, Başkan Yılmaz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek tüm Toroslar halkına sevgilerini iletti.

 

Başkan Yılmaz da Bakan Nebati’ye, Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneğini hediye ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.