halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ YILDIZ, ODALARI ZİYARETİNDE ŞEHİR PLANLAMASININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.03.2024 - 10:11, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:11 771+ kez okundu.
 

CHP’Lİ YILDIZ, ODALARI ZİYARETİNDE ŞEHİR PLANLAMASININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın bugüne kadar yanlış yönetilmesinin, halkla birlikte çalışmamaktan kaynaklandığına işaret ederek, “Kent yönetiminin temeli, kentle barışmaktır. Bu barışı sağlamak ilk olarak yerel yönetimlerin sorumluluğudur. Karşılaşabileceğimiz sorunları birbirimizle çatışarak değil, müzakere ve mutabakat ile çözeceğiz” dedi.

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Gazi Mustafa Kemal (GMK) üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Yıldız, Toroslar’ın gelişmesini ve zenginleşmesini sağlayacak yatırımcıları destekleyeceklerini belirterek, “Tarım ve sanayiyi birbirine entegre edeceğiz, üretimi destekleyerek ve yeni yatırımlarımızla ilçemizi zenginleştireceğiz, istihdamı artıracağız. Oluşturacağımız belediye iktisadi teşekkülleri ile Toroslar’a yapılacak yeni yatırımlara öncülük edeceğiz” diye konuştu. KENT YÖNETİMİNİN TEMELİ, KENTLE BARIŞMAKTIR Ardından Mardin ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Siirtliler Derneği’ni ziyaret eden Yıldız,  yüzü gülen nefes alan Toroslar için planladığı projeleri paylaştı. Yıldız, şöyle devam etti: “Kent yönetiminin temeli, kentle barışmaktır. Bu barışı sağlamak ilk olarak yerel yönetimlerin sorumluluğudur. Karşılaşabileceğimiz sorunları birbirimizle çatışarak değil, müzakere ve mutabakat ile çözeceğiz.” KONUTLAR GEREKLİ STANDARTLARI İÇERMİYOR Yıldız, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Elektrik Mühendisleri ve Çevre Mühendisleri Odası’nı ziyaretinde, Toroslar’da işbirliği içerisinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Toroslar’da kurulu bulunan yapıların yarısından fazlasının herhangi bir mühendislik ve mimari hizmet alınmadan inşa edildiğine dikkat çeken Yıldız, “Her ne kadar kentimizin en sağlam zeminleri üzerine kurulu bir ilçe olsa da geleneksel yöntemlerle yapılmış konutlar gerekli standartları içermemektedir. Depreme dayanıksız, asgari konfordan uzak ve çürük yapı stoğuyla Toroslar nerede ise yaşanmaz hale gelmiştir” dedi. PLANLI GELİŞEN TOROSLAR Toroslar’ın en önemli sorunlarından birinin düzensiz ve tamamlanmamış imar planları olduğunu kaydeden Yıldız, şunları anlattı: “Vatandaşlarımızın önemli bir kısmı yanlış imar uygulamalarından mağdur edilmiştir. Bu mağduriyetin ortadan kaldırılması için çalışmalar yapacağız. İlçemize daha geniş caddeler, yeşil alanlar, parklar ve huzurla gidilebilecek sosyal tesisler kazandıracağız.” DEPREME DAYANIKLI KONUTLARDA YAŞAMAK HERKESİN HAKKI Toroslar’da her hanenin güneş ve rüzgar enerjisinden yararlanmasına yönelik projeler yapacaklarını dile getiren Yıldız, “Depreme karşı güvenli ve dayanıklı konutlarda yaşamak Toroslar’da yaşayan herkesin hakkıdır. Bunun için öncelikle yapılarını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza ek maliyet getirmeden yenileme olanakları sağlayacağız. Bu çerçevede başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilgili kurumlarla işbirliği yapacağız. Toroslar güneş enerjisine, rüzgar enerjisine yani yenilenebilir olanaklara sahip bir ilçe. Biz her hanemizin bundan yararlanmasına yönelik projeler yapıyoruz. Yapılacak yeni binaların bu şekilde gerçekleştirilmesi, eskilerin değiştirilmesi için imkanlar sağlamakta kararlıyız” dedi.
CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın bugüne kadar yanlış yönetilmesinin, halkla birlikte çalışmamaktan kaynaklandığına işaret ederek, “Kent yönetiminin temeli, kentle barışmaktır. Bu barışı sağlamak ilk olarak yerel yönetimlerin sorumluluğudur. Karşılaşabileceğimiz sorunları birbirimizle çatışarak değil, müzakere ve mutabakat ile çözeceğiz” dedi.

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Gazi Mustafa Kemal (GMK) üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Yıldız, Toroslar’ın gelişmesini ve zenginleşmesini sağlayacak yatırımcıları destekleyeceklerini belirterek, “Tarım ve sanayiyi birbirine entegre edeceğiz, üretimi destekleyerek ve yeni yatırımlarımızla ilçemizi zenginleştireceğiz, istihdamı artıracağız. Oluşturacağımız belediye iktisadi teşekkülleri ile Toroslar’a yapılacak yeni yatırımlara öncülük edeceğiz” diye konuştu.

KENT YÖNETİMİNİN TEMELİ, KENTLE BARIŞMAKTIR

Ardından Mardin ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Siirtliler Derneği’ni ziyaret eden Yıldız,  yüzü gülen nefes alan Toroslar için planladığı projeleri paylaştı. Yıldız, şöyle devam etti: “Kent yönetiminin temeli, kentle barışmaktır. Bu barışı sağlamak ilk olarak yerel yönetimlerin sorumluluğudur. Karşılaşabileceğimiz sorunları birbirimizle çatışarak değil, müzakere ve mutabakat ile çözeceğiz.”

KONUTLAR GEREKLİ STANDARTLARI İÇERMİYOR

Yıldız, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Elektrik Mühendisleri ve Çevre Mühendisleri Odası’nı ziyaretinde, Toroslar’da işbirliği içerisinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Toroslar’da kurulu bulunan yapıların yarısından fazlasının herhangi bir mühendislik ve mimari hizmet alınmadan inşa edildiğine dikkat çeken Yıldız, “Her ne kadar kentimizin en sağlam zeminleri üzerine kurulu bir ilçe olsa da geleneksel yöntemlerle yapılmış konutlar gerekli standartları içermemektedir. Depreme dayanıksız, asgari konfordan uzak ve çürük yapı stoğuyla Toroslar nerede ise yaşanmaz hale gelmiştir” dedi.

PLANLI GELİŞEN TOROSLAR

Toroslar’ın en önemli sorunlarından birinin düzensiz ve tamamlanmamış imar planları olduğunu kaydeden Yıldız, şunları anlattı: “Vatandaşlarımızın önemli bir kısmı yanlış imar uygulamalarından mağdur edilmiştir. Bu mağduriyetin ortadan kaldırılması için çalışmalar yapacağız. İlçemize daha geniş caddeler, yeşil alanlar, parklar ve huzurla gidilebilecek sosyal tesisler kazandıracağız.”

DEPREME DAYANIKLI KONUTLARDA YAŞAMAK HERKESİN HAKKI

Toroslar’da her hanenin güneş ve rüzgar enerjisinden yararlanmasına yönelik projeler yapacaklarını dile getiren Yıldız, “Depreme karşı güvenli ve dayanıklı konutlarda yaşamak Toroslar’da yaşayan herkesin hakkıdır. Bunun için öncelikle yapılarını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza ek maliyet getirmeden yenileme olanakları sağlayacağız. Bu çerçevede başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilgili kurumlarla işbirliği yapacağız. Toroslar güneş enerjisine, rüzgar enerjisine yani yenilenebilir olanaklara sahip bir ilçe. Biz her hanemizin bundan yararlanmasına yönelik projeler yapıyoruz. Yapılacak yeni binaların bu şekilde gerçekleştirilmesi, eskilerin değiştirilmesi için imkanlar sağlamakta kararlıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.