halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

2. ÇEVRE YOLU DEVAM PROJESİ’NİN 2. ETABI TAMAMLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 17:53, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:53 976+ kez okundu.
 

2. ÇEVRE YOLU DEVAM PROJESİ’NİN 2. ETABI TAMAMLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. Çevre Yolu devam projesi kapsamında yapılan yeni yol açma çalışmalarının 2. Etabı da tamamlandı. İlki 980, ikincisi ise 1300 metre olan yol açma çalışmaları tamamen bitirilerek, yeni yol trafiğe açıldı.

Mezitli İlçesi İsmet İnönü Bulvarı ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine bağlayan 1300 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğindeki bu çalışmalar sayesinde vatandaşlar; daha kısa, güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşmuş oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi tarafından 2. Çevre Yolu devam projesi kapsamında yapılan yeni yol açma çalışmaları tamamlandı. 2. etap olan 1300 metrelik yol çalışması da tamamlanarak yol trafiğe açıldı.  Mersinli vatandaşlar bu güzergah sayesinde daha kısa, güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşmuş oldu. Toplam 13 bin 130 ton asfalt serimi yapıldı 2. Çevre Yolu’nda bir süredir devam çalışmaları yürüten Yol Yapım ve Bakım ekipleri,  2. etabı da tamamladı. Mezitli İlçesi İsmet İnönü Bulvarı ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine bağlayan 1300 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğindeki 2. etap çalışmaları tamamlandı. 1300 metrelik kısımda binder ve aşınma olmak üzere 2 tabaka asfalt serimi gerçekleştirilirken, kaldırım ve bordür imalatları da tamamlandı.  Proje kapsamında 1300 metrelik hat üzerinde 10 bin metre bordür ve 12 bin metrekare kaldırım imalatı yapılırken, 13 bin 130 ton asfalt serimi yapıldı. Sürücülerin D-400 trafiğine girmesine gerek kalmayacak Bu hat MESKİ Arıtma Tesisi’ne kadar uzanırken, Fatih ve Akdeniz Caddesi’ne bağlantıları da yapıldı. Devam çalışmalarının ilk etabı ise 2023 yılında açılan 980 metrelik yoldu. Tamamlanan bu etapla birlikte son 2 yılda, toplamda 2 bin 280 metre uzunluğunda yeni yol açılmış oldu. İsmet İnönü Bulvarı ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine bağlayan proje sayesinde vatandaşlar; D-400 trafiğine girmeden, MESKİ Arıtma Tesisi’ne kadar 1300 metrelik yolda kesintisiz ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek.    
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. Çevre Yolu devam projesi kapsamında yapılan yeni yol açma çalışmalarının 2. Etabı da tamamlandı. İlki 980, ikincisi ise 1300 metre olan yol açma çalışmaları tamamen bitirilerek, yeni yol trafiğe açıldı.

Mezitli İlçesi İsmet İnönü Bulvarı ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine bağlayan 1300 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğindeki bu çalışmalar sayesinde vatandaşlar; daha kısa, güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşmuş oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi tarafından 2. Çevre Yolu devam projesi kapsamında yapılan yeni yol açma çalışmaları tamamlandı. 2. etap olan 1300 metrelik yol çalışması da tamamlanarak yol trafiğe açıldı.  Mersinli vatandaşlar bu güzergah sayesinde daha kısa, güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşmuş oldu.

Toplam 13 bin 130 ton asfalt serimi yapıldı

2. Çevre Yolu’nda bir süredir devam çalışmaları yürüten Yol Yapım ve Bakım ekipleri,  2. etabı da tamamladı. Mezitli İlçesi İsmet İnönü Bulvarı ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine bağlayan 1300 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğindeki 2. etap çalışmaları tamamlandı. 1300 metrelik kısımda binder ve aşınma olmak üzere 2 tabaka asfalt serimi gerçekleştirilirken, kaldırım ve bordür imalatları da tamamlandı. 

Proje kapsamında 1300 metrelik hat üzerinde 10 bin metre bordür ve 12 bin metrekare kaldırım imalatı yapılırken, 13 bin 130 ton asfalt serimi yapıldı.

Sürücülerin D-400 trafiğine girmesine gerek kalmayacak

Bu hat MESKİ Arıtma Tesisi’ne kadar uzanırken, Fatih ve Akdeniz Caddesi’ne bağlantıları da yapıldı. Devam çalışmalarının ilk etabı ise 2023 yılında açılan 980 metrelik yoldu. Tamamlanan bu etapla birlikte son 2 yılda, toplamda 2 bin 280 metre uzunluğunda yeni yol açılmış oldu.

İsmet İnönü Bulvarı ile Akdeniz Caddesi’ni birbirine bağlayan proje sayesinde vatandaşlar; D-400 trafiğine girmeden, MESKİ Arıtma Tesisi’ne kadar 1300 metrelik yolda kesintisiz ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.