halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AHMET SERKAN TUNCER’İN ADAYLIĞI HERKESİMDEN DESTEK GETİRİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 10:14, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:14 801+ kez okundu.
 

AHMET SERKAN TUNCER’İN ADAYLIĞI HERKESİMDEN DESTEK GETİRİYOR

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı siyasi parti farketmeksizin herkesimden destek buluyor.

Edinilen bilgilere göre farklı bir aday profili çizen Genç aday Ahmet Serkan Tuncer, adaylığı açıklandığından beri birçok kesimden büyük bir ilgi görüyor. Tuncer’in Adaylığı açıkladıktan sonra İYİ Parti, DEVA ve Demokrat Parti ile başka partilerden çok sayıda isim partisinden istifa edip Tuncer’in yanında yer alıp onla sürekli sahada seçim çalışması yapıyorlar. Mezitli’de siyaset üstü bir profil çizen ve herkesime hitap eden Tuncer, şimdi taşıdığı CHP rozetini göreve geldikten sonra çıkartıp yakasında sadece Atatürk rozetini ve Türk Bayrağı rozetini takacak. Mezitli’nin tüm bölgelerine mahallelerine aynı eşit hizmeti yapacağının sözünü veren Tuncer, Mezitli köylerini de ziyaret ediyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile çok uyumlu çalışan Tuncer, göreve geldiğinde büyükşehir ile ele ele Mezitli için çok güzel çalışmalar yapacağını planlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve kamu kurumların ile sivil toplum örgütleriyle iyi bir ilişkisi olan Tuncer, göreve geldiğinde belediyeyi birlikte yönetmeyi esas alıyor. Gittiği çoğu yerde özellikle kadın ve gençlerden yoğun bir ilgi gören Tuncer, genç başkan adayı olmasından dolayı daha ilgi görüyor. Çok profesyonel seçim kampanyası yürüten Tuncer, özellikle sosyal medyada büyük bir ilgi beğeni görüyor.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı siyasi parti farketmeksizin herkesimden destek buluyor.

Edinilen bilgilere göre farklı bir aday profili çizen Genç aday Ahmet Serkan Tuncer, adaylığı açıklandığından beri birçok kesimden büyük bir ilgi görüyor. Tuncer’in Adaylığı açıkladıktan sonra İYİ Parti, DEVA ve Demokrat Parti ile başka partilerden çok sayıda isim partisinden istifa edip Tuncer’in yanında yer alıp onla sürekli sahada seçim çalışması yapıyorlar.
Mezitli’de siyaset üstü bir profil çizen ve herkesime hitap eden Tuncer, şimdi taşıdığı CHP rozetini göreve geldikten sonra çıkartıp yakasında sadece Atatürk rozetini ve Türk Bayrağı rozetini takacak.
Mezitli’nin tüm bölgelerine mahallelerine aynı eşit hizmeti yapacağının sözünü veren Tuncer, Mezitli köylerini de ziyaret ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile çok uyumlu çalışan Tuncer, göreve geldiğinde büyükşehir ile ele ele Mezitli için çok güzel çalışmalar yapacağını planlıyor.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve kamu kurumların ile sivil toplum örgütleriyle iyi bir ilişkisi olan Tuncer, göreve geldiğinde belediyeyi birlikte yönetmeyi esas alıyor.
Gittiği çoğu yerde özellikle kadın ve gençlerden yoğun bir ilgi gören Tuncer, genç başkan adayı olmasından dolayı daha ilgi görüyor.
Çok profesyonel seçim kampanyası yürüten Tuncer, özellikle sosyal medyada büyük bir ilgi beğeni görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.