halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

‘KIR ÇİÇEKLERİ’ BU KEZ DE KENDİ EVİNDE ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.02.2024 - 11:31, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:31 840+ kez okundu.
 

‘KIR ÇİÇEKLERİ’ BU KEZ DE KENDİ EVİNDE ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri projesi kapsamında eğitim ve spor hayatlarına devam eden kız çocukları, katıldıkları yarışmalarda önemli dereceler elde etmeyi sürdürüyor. Kır Çiçekleri, son olarak Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda 2 dalda Türkiye birinciliği elde etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin ‘Kır Çiçekleri’ projesi kapsamında yetişen, spora yetenekli geleceğin kadın sporcuları, şampiyonalarda önemli dereceler elde etmeyi sürdürüyor. Kır Çiçekleri son olarak, Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda 2 dalda Türkiye birinciliği elde etti. Kır Çiçekleri, gelecek için umut veriyor Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, kız çocuklarına ve spora verdiği değer ve önemle ortaya çıkan “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında yetişen spora yetenekli kız çocukları, katıldıkları yarışmalarda aldıkları şampiyonluklarla ve önemli derecelerle, geleceğin de şampiyonları olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kır Çiçekleri, bu kez de kendi evlerinde önemli dereceler elde etti. 2 dalda Türkiye birincisi oldular Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda Nazlı Göktaş U16 Disk Atma dalında, Nida Nur Turhan ise U16 Gülle Atma dalında Türkiye birincisi oldu. U16 Cirit Atma dalında Çilem Nisa Türer Türkiye 5’incisi, Nazlı Göktaş Türkiye 8’incisi, Yağmur Dedecan ise Türkiye 9’uncusu oldu. Rabia Naz Göçer ise U18 Disk Atma dalında Türkiye 4’üncüsü ve U18 Çekiç Atma dalında Türkiye 5’inciliğini elde etti.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri projesi kapsamında eğitim ve spor hayatlarına devam eden kız çocukları, katıldıkları yarışmalarda önemli dereceler elde etmeyi sürdürüyor. Kır Çiçekleri, son olarak Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda 2 dalda Türkiye birinciliği elde etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin ‘Kır Çiçekleri’ projesi kapsamında yetişen, spora yetenekli geleceğin kadın sporcuları, şampiyonalarda önemli dereceler elde etmeyi sürdürüyor. Kır Çiçekleri son olarak, Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda 2 dalda Türkiye birinciliği elde etti.

Kır Çiçekleri, gelecek için umut veriyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, kız çocuklarına ve spora verdiği değer ve önemle ortaya çıkan “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında yetişen spora yetenekli kız çocukları, katıldıkları yarışmalarda aldıkları şampiyonluklarla ve önemli derecelerle, geleceğin de şampiyonları olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kır Çiçekleri, bu kez de kendi evlerinde önemli dereceler elde etti.

2 dalda Türkiye birincisi oldular

Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda Nazlı Göktaş U16 Disk Atma dalında, Nida Nur Turhan ise U16 Gülle Atma dalında Türkiye birincisi oldu.

U16 Cirit Atma dalında Çilem Nisa Türer Türkiye 5’incisi, Nazlı Göktaş Türkiye 8’incisi, Yağmur Dedecan ise Türkiye 9’uncusu oldu.

Rabia Naz Göçer ise U18 Disk Atma dalında Türkiye 4’üncüsü ve U18 Çekiç Atma dalında Türkiye 5’inciliğini elde etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.