halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BOLTAÇ “TEK BİR ŞARTIMIZ VAR: İSTİHDAM”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 10:59, Güncelleme: 17.03.2024 - 10:59 886+ kez okundu.
 

BOLTAÇ “TEK BİR ŞARTIMIZ VAR: İSTİHDAM”

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Tarsus’a yapılacak yatırımlara destek vereceklerini söylerken,“ Yatırımcılarımızdan tek isteğimiz, istihdamı bu şehrin insanlarıyla çözmeleridir.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Tarsus’un sanayi ve tarım sektörlerinde eski kimliğine kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi. Göreve geldikleri andan itibaren Tarsus’un var olan potansiyelini yatırıma dönüştürmek için mücadeleye başlayacaklarını ifade eden CHP’li Başkan adayı Ali Boltaç, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer ekonomik yapılanmalarla işbirliği içinde hareket edeceklerini söyledi. Boltaç, “ Tarsus, tarım ve sanayi sektörlerinde saklı bir güce sahip. Biz bunu açığa çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Ekonomik yapılarla işbirliği içinde olacağız. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarımıza istihdam şartıyla teşvik ve kolaylıklar sağlayacağız.  İstihdam şartını Tarsus için istiyoruz. İşsizlik ülkemizin olduğu gibi Tarsus’un da ciddi bir sorunu. Bu nedenle yatırımcıların istihdam sorununu Tarsus’tan çözmelerini, Tarsusludan yana inisiyatif kullanmalarını istiyoruz. “ dedi Tarsus’un bereketli topraklar üzerinde kurulduğuna da dikkat çeken Başkan adayı Ali Boltaç, “ Şehrimizin çok zengin bir ürün yelpazesi var. Hedefimiz Tarsus’u bu sektörde üretim ve pazar merkezi haline getirmek. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte üreticilerimize yaptığımız tarımsal desteklere arttırarak devam edeceğiz. Ayıca üreticilerimize altyapı, ulaşım ve ekipman desteği vereceğiz. Özellikle bazı tarımsal ürünlerimizin sanayiye kazandırılması için öncü olacağız. Konserve, Salça ve Meyve Suyu fabrikalarının kurulmasına öncülük edeceğiz. Bu bereketli topraklardan çıkan ürünlerin markalaşması ve raflarda yerini alması için önemli adımlar atacağız.“ diyerek sözlerini noktaladı.
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Tarsus’a yapılacak yatırımlara destek vereceklerini söylerken,“ Yatırımcılarımızdan tek isteğimiz, istihdamı bu şehrin insanlarıyla çözmeleridir.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Tarsus’un sanayi ve tarım sektörlerinde eski kimliğine kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi.
Göreve geldikleri andan itibaren Tarsus’un var olan potansiyelini yatırıma dönüştürmek için mücadeleye başlayacaklarını ifade eden CHP’li Başkan adayı Ali Boltaç, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer ekonomik yapılanmalarla işbirliği içinde hareket edeceklerini söyledi. Boltaç, “ Tarsus, tarım ve sanayi sektörlerinde saklı bir güce sahip. Biz bunu açığa çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Ekonomik yapılarla işbirliği içinde olacağız. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarımıza istihdam şartıyla teşvik ve kolaylıklar sağlayacağız.  İstihdam şartını Tarsus için istiyoruz. İşsizlik ülkemizin olduğu gibi Tarsus’un da ciddi bir sorunu. Bu nedenle yatırımcıların istihdam sorununu Tarsus’tan çözmelerini, Tarsusludan yana inisiyatif kullanmalarını istiyoruz. “ dedi

Tarsus’un bereketli topraklar üzerinde kurulduğuna da dikkat çeken Başkan adayı Ali Boltaç, “ Şehrimizin çok zengin bir ürün yelpazesi var. Hedefimiz Tarsus’u bu sektörde üretim ve pazar merkezi haline getirmek. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte üreticilerimize yaptığımız tarımsal desteklere arttırarak devam edeceğiz. Ayıca üreticilerimize altyapı, ulaşım ve ekipman desteği vereceğiz. Özellikle bazı tarımsal ürünlerimizin sanayiye kazandırılması için öncü olacağız. Konserve, Salça ve Meyve Suyu fabrikalarının kurulmasına öncülük edeceğiz. Bu bereketli topraklardan çıkan ürünlerin markalaşması ve raflarda yerini alması için önemli adımlar atacağız.“ diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.