halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ UYSAL, BÜYÜK MEZİTLİ YÜRÜYÜŞÜ'NE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.03.2024 - 10:59, Güncelleme: 24.03.2024 - 10:59 708 kez okundu.
 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ UYSAL, BÜYÜK MEZİTLİ YÜRÜYÜŞÜ'NE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi tarafından organize edilen "Büyük Mezitli Yürüyüşü"ne katıldı. Uysal "Mezitli'de artık gerçek belediyecilik zamanı.

Cumhur İttifakı AK Parti Mezitli Belediye Başkan Adayımız Mevlüt Ekmekçi, kaliteli ve güzelleşen Mezitli'yi sizlerin desteğiyle inşa edecek."şeklinde konuştu.  Cumhur İttifakı, yerel seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Mersin genelinde günden güne Büyükşehir ve 13 ilçede oylarını artıran Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerine dört elle sarılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal da adaylarla birlikte vatandaşları dinliyor, destek istiyor. Cumhur İttifakı AK Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, "Büyük Mezitli Yürüyüşü" düzenledi. Yürüyüş, Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli Seçim İletişim Merkezi'nden başlayarak Soli'ye kadar sürdü. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soydan ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Ekmekçi ile esnafı selamlayan Milletvekili Uysal, coşkulu kalabalığın kararının net olduğunu söyledi. Uysal "Mezitli; kültür sanatın, sporun başkenti olmayı fazlasıyla hak ediyor. Cumhur İttifakımızın Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, ilçeyi çok iyi tanıyan ve yıllarca burada esnaflık yapmış sevilen birisi. Mevlüt Başkanımız projelerini, ilçenin eksiklerini bilip raporlayarak hazırladı. Kentsel dönüşümden, afet toplanma merkezlerine birçok proje hayata geçirilmeyi bekliyor. 31 Mart'a sayılı günler kaldı. Mezitli halkımız gerçek belediyeciliği seçecektir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de Serdar Başkanımıza destek verirseniz, birlikteliğin Mezitli ilçemize kazanımlarını bizzat yaşayacaksınız." dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi tarafından organize edilen "Büyük Mezitli Yürüyüşü"ne katıldı. Uysal "Mezitli'de artık gerçek belediyecilik zamanı.

Cumhur İttifakı AK Parti Mezitli Belediye Başkan Adayımız Mevlüt Ekmekçi, kaliteli ve güzelleşen Mezitli'yi sizlerin desteğiyle inşa edecek."şeklinde konuştu. 

Cumhur İttifakı, yerel seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Mersin genelinde günden güne Büyükşehir ve 13 ilçede oylarını artıran Cumhur İttifakı 31 Mart Yerel Seçimlerine dört elle sarılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal da adaylarla birlikte vatandaşları dinliyor, destek istiyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, "Büyük Mezitli Yürüyüşü" düzenledi. Yürüyüş, Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli Seçim İletişim Merkezi'nden başlayarak Soli'ye kadar sürdü. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soydan ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Ekmekçi ile esnafı selamlayan Milletvekili Uysal, coşkulu kalabalığın kararının net olduğunu söyledi.

Uysal "Mezitli; kültür sanatın, sporun başkenti olmayı fazlasıyla hak ediyor. Cumhur İttifakımızın Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi, ilçeyi çok iyi tanıyan ve yıllarca burada esnaflık yapmış sevilen birisi. Mevlüt Başkanımız projelerini, ilçenin eksiklerini bilip raporlayarak hazırladı. Kentsel dönüşümden, afet toplanma merkezlerine birçok proje hayata geçirilmeyi bekliyor. 31 Mart'a sayılı günler kaldı. Mezitli halkımız gerçek belediyeciliği seçecektir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de Serdar Başkanımıza destek verirseniz, birlikteliğin Mezitli ilçemize kazanımlarını bizzat yaşayacaksınız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.