halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI IŞIKBAY OLDU

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.08.2023 - 10:02, Güncelleme: 13.08.2023 - 10:02 17045+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI IŞIKBAY OLDU

Demokrasi ve Atılım Partisi Mersin İl Teşkilatında görev değişimi yaşandı. Kurulduğu zamandan bu yana İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İş İnsanı Taner Işıkbay 10.08.2023 tarihinde yapılan 57. GMYK toplantısında Deva Partisi Mersin İl Başkanlığına atandı.

Mayıs ayında gerçekleştirilen Genel Seçimlerde, seçim döneminde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürüten Işıkbay, yayınladığı mesajla başta Genel Başkan Ali Babacan olmak üzere GMYK üyelerine ve parti teşkilatlarına teşekkür etti. İl Başkanlığının Mersin Deva Ailesine hayırlı olmasını dilediğini belirten Işıkbay şu ifadeleri kullandı: “10.08.2023 tarihinde yapılan 57. GMYK toplantısında Deva Partisi Mersin İl Başkanlığı görevini tevdi eden, Sayın genel Başkanım Ali Babacan’a, GMYK üyelerimize ve değer atfeden herkese teşekkür ederim. Bu kararın Mersin DEVA ailesine hayırlı olmasını diliyorum. İlk günkü gibi şevkle ve istekle çıktığımız bu yolda partimizin her bir üyesini, teşkilat mensuplarını ve gönüllülerimizi kucaklamak ilkesiyle bana emanet edilen bu görevi layıkıyla yürüteceğimi temin ederim. Sayın genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde Deva kadroları ile beraber daha ileriye, ötekileştirmeden, kutuplaşmadan, birbirimizi anlayarak ve saygı göstererek, ülkemiz ve Mersin için Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında çağdaş dünya standartları üzerine çıkmak gayesiyle yolumuza devam edeceğiz. Bu yolun sonunda başarı olacağı konusunda şüphem olmadığını kamuoyuna saygı ve sevgiyle bildiririm.”  
Demokrasi ve Atılım Partisi Mersin İl Teşkilatında görev değişimi yaşandı. Kurulduğu zamandan bu yana İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İş İnsanı Taner Işıkbay 10.08.2023 tarihinde yapılan 57. GMYK toplantısında Deva Partisi Mersin İl Başkanlığına atandı.

Mayıs ayında gerçekleştirilen Genel Seçimlerde, seçim döneminde Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürüten Işıkbay, yayınladığı mesajla başta Genel Başkan Ali Babacan olmak üzere GMYK üyelerine ve parti teşkilatlarına teşekkür etti.

İl Başkanlığının Mersin Deva Ailesine hayırlı olmasını dilediğini belirten Işıkbay şu ifadeleri kullandı:

“10.08.2023 tarihinde yapılan 57. GMYK toplantısında Deva Partisi Mersin İl Başkanlığı görevini tevdi eden, Sayın genel Başkanım Ali Babacan’a, GMYK üyelerimize ve değer atfeden herkese teşekkür ederim. Bu kararın Mersin DEVA ailesine hayırlı olmasını diliyorum.

İlk günkü gibi şevkle ve istekle çıktığımız bu yolda partimizin her bir üyesini, teşkilat mensuplarını ve gönüllülerimizi kucaklamak ilkesiyle bana emanet edilen bu görevi layıkıyla yürüteceğimi temin ederim.

Sayın genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde Deva kadroları ile beraber daha ileriye, ötekileştirmeden, kutuplaşmadan, birbirimizi anlayarak ve saygı göstererek, ülkemiz ve Mersin için Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında çağdaş dünya standartları üzerine çıkmak gayesiyle yolumuza devam edeceğiz.

Bu yolun sonunda başarı olacağı konusunda şüphem olmadığını kamuoyuna saygı ve sevgiyle bildiririm.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.