halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI 40 MAHALLENİN 40’INA EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.02.2024 - 12:39, Güncelleme: 29.02.2024 - 12:39 1097+ kez okundu.
 

MEZİTLİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI 40 MAHALLENİN 40’INA EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, çiftçinin, esnafın, emeklinin zorlandığı her anda yanlarında olacaklarını belirterek, “40 mahallenin 40’ına eşit hizmet götüreceğiz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın katılımıyla Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Mezitlililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Seçer, CHP’li hiçbir belediye başkan adayının kimsenin arkasına sığınmadığına vurgu yaptı. MEZİTLİ’DE AHMET SERKAN TUNCER KAZANACAK Seçimi kazanacaklarını söyleyen Başkan Seçer, “Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer de kazanacak, çok büyük bir oy oranıyla kazanacak. Mersin’de Vahap Seçer kazanacak, tarihi bir farklı kazanacak. Bu iddiayı da buradan ortaya koyuyoruz” dedi. CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer de çiftçisi, genci, esnafı ve emeklisi ile hep beraber kazanacaklarını, Mezitli’yi beraber yöneteceklerini vurguladı. “40 MAHALLENİN 40’INA EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ” Gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını anlatan Tuncer, “Herkese eşit hizmet anlamında sadece 1-2 mahalleye değil, 40 mahallenin 40’ına eşit hizmet götüreceğiz. Çiftçinin zorlandığı her anında yanında olacağız. Esnafımızın her derdine en önce biz koşacağız. Emeklinin rahat geçinmesi için elimizden ne geliyorsa bizler yapacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacağız. Mezitli’yi sizlerin desteğiyle Mersin’in parlayan bir yıldızı, Türkiye’de örnek gösterilen bir kent haline getireceğiz. Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in Mersin’e katkıları hiçbir zaman tartışmaya açık bile değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Bu güzelliğe güzellik katmak için bir oy Büyükşehir’de Vahap Seçer Başkanıma, bir oy da şahsıma istiyorum” diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, çiftçinin, esnafın, emeklinin zorlandığı her anda yanlarında olacaklarını belirterek, “40 mahallenin 40’ına eşit hizmet götüreceğiz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın katılımıyla Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Mezitlililer yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Seçer, CHP’li hiçbir belediye başkan adayının kimsenin arkasına sığınmadığına vurgu yaptı.

MEZİTLİ’DE AHMET SERKAN TUNCER KAZANACAK

Seçimi kazanacaklarını söyleyen Başkan Seçer, “Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer de kazanacak, çok büyük bir oy oranıyla kazanacak. Mersin’de Vahap Seçer kazanacak, tarihi bir farklı kazanacak. Bu iddiayı da buradan ortaya koyuyoruz” dedi.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer de çiftçisi, genci, esnafı ve emeklisi ile hep beraber kazanacaklarını, Mezitli’yi beraber yöneteceklerini vurguladı.

“40 MAHALLENİN 40’INA EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını anlatan Tuncer, “Herkese eşit hizmet anlamında sadece 1-2 mahalleye değil, 40 mahallenin 40’ına eşit hizmet götüreceğiz. Çiftçinin zorlandığı her anında yanında olacağız. Esnafımızın her derdine en önce biz koşacağız. Emeklinin rahat geçinmesi için elimizden ne geliyorsa bizler yapacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacağız. Mezitli’yi sizlerin desteğiyle Mersin’in parlayan bir yıldızı, Türkiye’de örnek gösterilen bir kent haline getireceğiz. Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in Mersin’e katkıları hiçbir zaman tartışmaya açık bile değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Bu güzelliğe güzellik katmak için bir oy Büyükşehir’de Vahap Seçer Başkanıma, bir oy da şahsıma istiyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.