halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“GELECEĞE BİR SEN BIRAK” DİYEN FIRAT UZER OKURLARIYLA İMZA GÜNÜNDE BULUŞUYOR!

Sağlık (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 12:15, Güncelleme: 19.01.2024 - 12:17 2617+ kez okundu.
 

“GELECEĞE BİR SEN BIRAK” DİYEN FIRAT UZER OKURLARIYLA İMZA GÜNÜNDE BULUŞUYOR!

Medline Adana Hastanesi İşletme Direktörü Fırat Uzer, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Çukurova 16. Kitap Fuarı’nda 20 Ocak Cumartesi günü saat 13:00-14:30 arasında, kaleme aldığı “Geleceğe Bir Sen Bırak” adlı kitabını okurları için imzalayacak.

İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanan ve artık dönüşüm vaktinin geldiğini hatırlatan “Geleceğe Bir Sen Bırak”, okurlarını derin bir nefesin ardından çıkılacak kişisel ve huzur dolu bir yolculuğa davet ediyor. Unutulan değerleri hatırlatıyor “Geleceğe Bir Sen Bırak” isimli kitabında Uzer; affetmenin gerçek anlamda bilinip bilinmediğini sorgularken, unutulan bir davranış şekli olan teşekkür etmeyi de bir kez daha gündeme getiriyor. Koşulsuz sevginin önemi üzerinde durulan kitapta; hayat koşturmacasında savrulan duygular, incelikler, küçük ama mutlu eden sözler okurlara yeniden hatırlatılıyor. Fırat Uzer, kitabında umut, mutluluk ve kendini dönüştürerek yeni bir hayata başlamaya yönelik sade ama duygu yüklü satırlarıyla da dikkat çekiyor. Fırat Uzer kimdir? 1973 yılında İstanbul’da doğdu. Sırasıyla; işletme, sağlık yönetimi, iş sağlığı güvenliği, psikoloji, ilahiyat, sosyoloji ve adalet bölümlerinden mezun oldu. Çağ Üniversitesi’nde Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. Çukurova Üniversitesi’nde Yönetim Organizasyon alanında yüksek lisansına ise devam ediyor. Sağlık sektöründe 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Uzer, orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Kendini yaşam boyu eğitime adayan Uzer, üniversiteler, TedX ve çeşitli platformlarda motivasyon konuşmacısı ve fütürist olarak da yer almakta olup iki çocuk babasıdır.
Medline Adana Hastanesi İşletme Direktörü Fırat Uzer, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Çukurova 16. Kitap Fuarı’nda 20 Ocak Cumartesi günü saat 13:00-14:30 arasında, kaleme aldığı “Geleceğe Bir Sen Bırak” adlı kitabını okurları için imzalayacak.

İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanan ve artık dönüşüm vaktinin geldiğini hatırlatan “Geleceğe Bir Sen Bırak”, okurlarını derin bir nefesin ardından çıkılacak kişisel ve huzur dolu bir yolculuğa davet ediyor. Unutulan değerleri hatırlatıyor “Geleceğe Bir Sen Bırak” isimli kitabında Uzer; affetmenin gerçek anlamda bilinip bilinmediğini sorgularken, unutulan bir davranış şekli olan teşekkür etmeyi de bir kez daha gündeme getiriyor. Koşulsuz sevginin önemi üzerinde durulan kitapta; hayat koşturmacasında savrulan duygular, incelikler, küçük ama mutlu eden sözler okurlara yeniden hatırlatılıyor.

Fırat Uzer, kitabında umut, mutluluk ve kendini dönüştürerek yeni bir hayata başlamaya yönelik sade ama duygu yüklü satırlarıyla da dikkat çekiyor.

Fırat Uzer kimdir?

1973 yılında İstanbul’da doğdu. Sırasıyla; işletme, sağlık yönetimi, iş sağlığı güvenliği, psikoloji, ilahiyat, sosyoloji ve adalet bölümlerinden mezun oldu. Çağ Üniversitesi’nde Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamladı. Çukurova Üniversitesi’nde Yönetim Organizasyon alanında yüksek lisansına ise devam ediyor. Sağlık sektöründe 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Uzer, orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Kendini yaşam boyu eğitime adayan Uzer, üniversiteler, TedX ve çeşitli platformlarda motivasyon konuşmacısı ve fütürist olarak da yer almakta olup iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.