halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KARADUVAR BALIK FESTİVALİNE İNSAN AKINI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.12.2023 - 17:37, Güncelleme: 03.12.2023 - 17:37 992+ kez okundu.
 

KARADUVAR BALIK FESTİVALİNE İNSAN AKINI

Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Geleneksel Karaduvar Balık Festivali’ne insan akını aralıksız bir şekilde sürüyor. Bu yıl Sardalya Park içinde gerçekleşen festivale, geçmiş yıllarda olduğu gibi 100 bini aşkın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Yerel ve ulusal basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği Karaduvar Balık Festivali’nin organize edildiği Sardalya Park’a gelen aileler, balık-ekmek ve şalgam alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyruğa girdi. Festivale farklı il ve ilçelerden gelen vatandaşların da olduğu öğrenilirken, tezgâhın başına geçen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da parkın içinde sıraya giren binlerce vatandaşa balık-ekmek ve şalgam ikram ediyor. Balık ekmek alan vatandaşlar da parkın çimlerine oturarak lezzetin ve eğlencenin keyfini çıkarıyor. Çocuklar için düzenlenen konserler, palyaço gösterileri, yüz boyama gibi renkli etkinlik ve oyunlar devam ederken, birçok vatandaş da Sardalya Parkın hemen yanında bulunan sahile inerek güneşli bir hafta sonunda denizi seyretmenin ve oltalarla balık yakalamanın keyfini yaşıyor. İnsan akınının aralıksız şekilde sürdüğü 4’üncü Geleneksel Karaduvar Balık Festivali ilerleyen saatlerde konserler, yarışmalar, renkli etkinliklerle devam edecek. Sardalya diyarı Karaduvar Mahallesi’ni tüm Türkiye ve dünyaya tanıtan geleneksel balık festivali heyecan ve coşkusu, akşam saat 19:00’da başlayacak olan Serkan Kaya konseri ile doruğa ulaşacak.
Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Geleneksel Karaduvar Balık Festivali’ne insan akını aralıksız bir şekilde sürüyor. Bu yıl Sardalya Park içinde gerçekleşen festivale, geçmiş yıllarda olduğu gibi 100 bini aşkın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Yerel ve ulusal basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği Karaduvar Balık Festivali’nin organize edildiği Sardalya Park’a gelen aileler, balık-ekmek ve şalgam alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyruğa girdi. Festivale farklı il ve ilçelerden gelen vatandaşların da olduğu öğrenilirken, tezgâhın başına geçen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da parkın içinde sıraya giren binlerce vatandaşa balık-ekmek ve şalgam ikram ediyor. Balık ekmek alan vatandaşlar da parkın çimlerine oturarak lezzetin ve eğlencenin keyfini çıkarıyor.

Çocuklar için düzenlenen konserler, palyaço gösterileri, yüz boyama gibi renkli etkinlik ve oyunlar devam ederken, birçok vatandaş da Sardalya Parkın hemen yanında bulunan sahile inerek güneşli bir hafta sonunda denizi seyretmenin ve oltalarla balık yakalamanın keyfini yaşıyor.

İnsan akınının aralıksız şekilde sürdüğü 4’üncü Balık Festivali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Karaduvar Balık Festivali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Geleneksel Balık Festivali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Karaduvar Balık Festivali ilerleyen saatlerde konserler, yarışmalar, renkli etkinliklerle devam edecek. Sardalya diyarı Karaduvar Mahallesi’ni tüm Türkiye ve dünyaya tanıtan geleneksel balık festivali heyecan ve coşkusu, akşam saat 19:00’da başlayacak olan Serkan Kaya konseri ile doruğa ulaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.