halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN TANER IŞIKBAY’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI: 'BAYRAM, YENİLENME VE UMUT ZAMANIDIR'

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 12:34, Güncelleme: 08.04.2024 - 12:34 1065 kez okundu.
 

BAŞKAN TANER IŞIKBAY’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI: 'BAYRAM, YENİLENME VE UMUT ZAMANIDIR'

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı ve tanınmış iş insanı Taner Işıkbay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm Mersinlilerin ve İslam âleminin bayramını kutladı. Işıkbay, mesajında bayramın yenilenme, umut ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini diledi.

Işıkbay mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan Bayramı, bizi bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren, insanlar arasındaki sevgi ve hoşgörüyü artıran müstesna bir zamandır. Bu özel günlerde, tüm Mersinlilerin ve İslam âleminin bayramını kutlar, bayramın yenilenme ve umut dolu bir başlangıç olmasını dilerim." DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Işıkbay, bayramın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma için bir fırsat olduğunu belirterek, "Bayramlar, ihtiyaç sahiplerini hatırlama, onlara yardım eli uzatma zamanıdır. Bu Ramazan Bayramı'nda da, birlikte hareket ederek, toplumsal dayanışmamızı pekiştirelim. Yenilenme ve umutla dolu bir geleceğe adım atalım," dedi. Işıkbay, ayrıca, bayramın barış ve huzur getirmesi yönünde temennilerini dile getirerek, "Ramazan Bayramı'nın, dünyamıza barış ve huzur getirmesini, kardeşlik ve sevgi bağlarımızın güçlenmesine katkıda bulunmasını umuyorum. Özellikle zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde, bayramın getireceği umut ışığının hepimize yol göstermesini dilerim," şeklinde konuştu. Işıkbay, mesajını şu sözlerle tamamladı: "DEVA Partisi olarak, Mersin'imizin ve ülkemizin refahı, huzuru ve demokrasisi için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Mersinlilerin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum."
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı ve tanınmış iş insanı Taner Işıkbay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm Mersinlilerin ve İslam âleminin bayramını kutladı. Işıkbay, mesajında bayramın yenilenme, umut ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini diledi.

Işıkbay mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan Bayramı, bizi bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren, insanlar arasındaki sevgi ve hoşgörüyü artıran müstesna bir zamandır. Bu özel günlerde, tüm Mersinlilerin ve İslam âleminin bayramını kutlar, bayramın yenilenme ve umut dolu bir başlangıç olmasını dilerim."

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Işıkbay, bayramın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma için bir fırsat olduğunu belirterek, "Bayramlar, ihtiyaç sahiplerini hatırlama, onlara yardım eli uzatma zamanıdır. Bu Ramazan Bayramı'nda da, birlikte hareket ederek, toplumsal dayanışmamızı pekiştirelim. Yenilenme ve umutla dolu bir geleceğe adım atalım," dedi.

Işıkbay, ayrıca, bayramın barış ve huzur getirmesi yönünde temennilerini dile getirerek, "Ramazan Bayramı'nın, dünyamıza barış ve huzur getirmesini, kardeşlik ve sevgi bağlarımızın güçlenmesine katkıda bulunmasını umuyorum. Özellikle zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde, bayramın getireceği umut ışığının hepimize yol göstermesini dilerim," şeklinde konuştu.

Işıkbay, mesajını şu sözlerle tamamladı: " DEVA Partisi olarak, Mersin'imizin ve ülkemizin refahı, huzuru ve demokrasisi için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Mersinlilerin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.