halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESKİ GÖZNE 1 ETAP KANALİZASYON ALTYAPISI ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.08.2023 - 14:33, Güncelleme: 17.08.2023 - 14:36 1802+ kez okundu.
 

MESKİ GÖZNE 1 ETAP KANALİZASYON ALTYAPISI ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Mersin’in tüm ilçelerine kaliteli altyapı hatları kazandırmaya devam eden MESKİ Genel Müdürlüğü, 26 milyonluk yatırımla toplam 37 bin metrelik Gözne 1. Etap Kanalizasyon Hattı çalışmasını tamamladı. Bu sayede Gözne sakinleri, yıllardır özlemini çektiği daha temiz bir mahalleye kavuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Gözne Mahallesi’nde 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım işini tamamladı. Çalışma sayesinde mahalle sakinleri, uzun yıllardır beklediği kanalizasyon altyapısına kavuştu. Gözne Paket Atıksu Arıtma Tesisi ile atıksular bertaraf ediliyor Kenti, ihtiyacı olan modern altyapı ve üst yapı hizmetleriyle buluşturan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde kaliteli çalışmalarına devam eden MESKİ, vatandaşların hasretle beklediği altyapı hizmetlerini birer birer hayata geçiriyor. MESKİ’nin, yatırım bedeli 26 milyon 447 bin lira olan Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşi kapsamında; yaklaşık 37 kilometre uzunluğunda muhtelif çaplarda kanalizasyon şebekesi ve 2 adet paket atıksu terfi merkezi yapımı sona erdi. Tamamlanan kanalizasyon altyapısı hattı, Gözne Mahallesi’nin yaklaşık yüzde 50’sine hizmet verecek. Yapımı tamamlanan ve bölgeye hizmet etmeye başlayan Gözne Paket Atıksu Arıtma Tesisi’nde ise atıksular bertaraf ediliyor. Ayrıca, çalışma sebebiyle tahrip olan caddelerde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama işlemleri yapılıyor. Muhtar Taşkın: “Çok modern bir paket arıtma sistemi yapıldı” Gözne Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın, 3 dönemdir aynı mahallede muhtarlık yaptığını belirterek, “Gözne’nin en büyük sorunu kanalizasyondu. 2005 yılında Gözne, Büyükşehir’e bağlandı. Daha önceki belediye başkanları bu sorunu çözmediler. Vahap Başkanımız ilk geldiğinde; ‘kanalizasyon sorununuzu çözeceğiz’ dedi. Sözünde de durdu ve çözdü. Karakucak dediğimiz yere, modern bir paket arıtma sistemi yaptı. Bu paket sistemi de devreye girdi. Vatandaşlarımızın fosseptik çukurlarının hepsini, kanalizasyona bağlıyorlar. Şu anda bile Gözne yüzde 50-60 civarında o pis kokudan arınmış durumda. Vahap Başkanıma, verdiği sözü yerine getirdiği için tüm halkım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gözneliler çalışmadan memnun Yaklaşık 20 senedir Gözne’de esnaflık yapan Servet Gür, yıllardır çözülmeyen ve kendileri için büyük bir sorun olan bu çalışma için Başkan Vahap Seçer’e ve MESKİ ekibine teşekkür ederek, “Gözne yaklaşık 50 yıldır, ekonomik yetersizlik dolayısıyla bu meseleyi çözememişti. Şimdi bu konuya Büyükşehir Belediye Başkanı ve MESKİ ekibi el attı. Bize 1,5-2 yıl içerisinde ‘meseleyi çözeceğiz’ diye söz vermişlerdi. Şu an gerçekten işin sonuna gelmiş durumdayız. Kanallar açıldı, borular döşendi, havuz yapıldı. Sadece bağlantılar yapılıyor. Bundan önce tuvalet çukurlarıyla idare ediyorduk ve birkaç haftada taşıyordu. Şimdi bu çalışma sayesinde en önemli sorunumuz çözülmüş oldu” ifadelerini kullandı. Mahalle sakini Münevver Dönertaş ise, “Gözne’de kanalizasyon altyapısı tamamlanmış durumdadır. Bu çalışmalarından dolayı Vahap Seçer Bey’e çok teşekkür ederiz” dedi.  
Mersin’in tüm ilçelerine kaliteli altyapı hatları kazandırmaya devam eden MESKİ Genel Müdürlüğü, 26 milyonluk yatırımla toplam 37 bin metrelik Gözne 1. Etap Kanalizasyon Hattı çalışmasını tamamladı. Bu sayede Gözne sakinleri, yıllardır özlemini çektiği daha temiz bir mahalleye kavuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Gözne Mahallesi’nde 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım işini tamamladı. Çalışma sayesinde mahalle sakinleri, uzun yıllardır beklediği kanalizasyon altyapısına kavuştu.

Gözne Paket Atıksu Arıtma Tesisi ile atıksular bertaraf ediliyor

Kenti, ihtiyacı olan modern altyapı ve üst yapı hizmetleriyle buluşturan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde kaliteli çalışmalarına devam eden MESKİ, vatandaşların hasretle beklediği altyapı hizmetlerini birer birer hayata geçiriyor. MESKİ’nin, yatırım bedeli 26 milyon 447 bin lira olan Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşi kapsamında; yaklaşık 37 kilometre uzunluğunda muhtelif çaplarda kanalizasyon şebekesi ve 2 adet paket atıksu terfi merkezi yapımı sona erdi.

Tamamlanan kanalizasyon altyapısı hattı, Gözne Mahallesi’nin yaklaşık yüzde 50’sine hizmet verecek. Yapımı tamamlanan ve bölgeye hizmet etmeye başlayan Gözne Paket Atıksu Arıtma Tesisi’nde ise atıksular bertaraf ediliyor. Ayrıca, çalışma sebebiyle tahrip olan caddelerde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama işlemleri yapılıyor.

Muhtar Taşkın: “Çok modern bir paket arıtma sistemi yapıldı”

Gözne Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın, 3 dönemdir aynı mahallede muhtarlık yaptığını belirterek, “Gözne’nin en büyük sorunu kanalizasyondu. 2005 yılında Gözne, Büyükşehir’e bağlandı. Daha önceki belediye başkanları bu sorunu çözmediler. Vahap Başkanımız ilk geldiğinde; kanalizasyon sorununuzu çözeceğiz’ dedi. Sözünde de durdu ve çözdü. Karakucak dediğimiz yere, modern bir paket arıtma sistemi yaptı. Bu paket sistemi de devreye girdi. Vatandaşlarımızın fosseptik çukurlarının hepsini, kanalizasyona bağlıyorlar. Şu anda bile Gözne yüzde 50-60 civarında o pis kokudan arınmış durumda. Vahap Başkanıma, verdiği sözü yerine getirdiği için tüm halkım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gözneliler çalışmadan memnun

Yaklaşık 20 senedir Gözne’de esnaflık yapan Servet Gür, yıllardır çözülmeyen ve kendileri için büyük bir sorun olan bu çalışma için Başkan Vahap Seçer’e ve MESKİ ekibine teşekkür ederek, “Gözne yaklaşık 50 yıldır, ekonomik yetersizlik dolayısıyla bu meseleyi çözememişti. Şimdi bu konuya Büyükşehir Belediye Başkanı ve MESKİ ekibi el attı. Bize 1,5-2 yıl içerisinde ‘meseleyi çözeceğiz’ diye söz vermişlerdi. Şu an gerçekten işin sonuna gelmiş durumdayız. Kanallar açıldı, borular döşendi, havuz yapıldı. Sadece bağlantılar yapılıyor. Bundan önce tuvalet çukurlarıyla idare ediyorduk ve birkaç haftada taşıyordu. Şimdi bu çalışma sayesinde en önemli sorunumuz çözülmüş oldu” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakini Münevver Dönertaş ise, “Gözne’de kanalizasyon altyapısı tamamlanmış durumdadır. Bu çalışmalarından dolayı Vahap Seçer Bey’e çok teşekkür ederiz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.