halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ “3’ÜNCÜ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI” SONUÇLANDI

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.12.2023 - 11:47, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:47 9268+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ “3’ÜNCÜ ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI” SONUÇLANDI

Akdeniz Belediyesi’nin, “Dünyanın Fotoğrafı Akdeniz’de” çağrısıyla ilk kez uluslararası platforma taşıdığı ödüllü fotoğraf yarışmasına; 70 farklı ülkeden bin 21 fotoğrafçı toplam 9 bin 490 eseriyle katıldı. Ödüllerin sahiplerini bulduğu 55 fotoğraftan oluşan sergi ve ödül töreni Ocak ayında gerçekleşecek.

Akdeniz Belediyesi’nin, bu yıl Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile uluslararası çapta “Dünyanın Fotoğrafı Akdeniz’de” sloganıyla organize ettiği fotoğraf yarışması sonuçlandı. Üç dalda düzenlenen uluslararası alandaki yarışmaya, dünyanın 70 farklı ülkesinden bin 21 fotoğraf sanatçısı toplam 9 bin 490 eser gönderdi. Yarışma jürisince yapılan değerlendirme sonunda Türkiye ve Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP); 30 Kasım’da ödül alan fotoğrafçıları açıklarken, 55 fotoğraftan oluşan sergi ve ödül töreni de Ocak ayında gerçekleşecek. Yarışma bu kez uluslararası düzeye taşındı İlk 2 fotoğraf yarışması ulusal düzeyde; üçüncü yarışma ise uluslararası fotoğraf platformu ve tüm dünyada profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açık olarak gerçekleştirildi. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilki 2021, ikincisi de 2022 yılında “Akdeniz’de Yaşam” konulu fotoğraf yarışmaları düzenlenmişti. İlk iki yarışma, Mersin’in Akdeniz ilçe sınırlarını kapsayan ulusal çapta gerçekleşti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu yılki fotoğraf yarışmasını ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteği ile yapmaya karar vererek uluslararası arenaya taşıdı. Akdeniz Belediyesi’nin özel ödülü de var Yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)- Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP), Uluslararası Sanat Fotoğrafçıları Derneği (IAAP) ve CameraObscuraSociety tarafından onaylandı. Üç farklı kategoride düzenlenen yarışmada fotoğraf sanatçıları ve meraklıları, yarışmaya 3 kategoride ayrı ayrı en fazla 4 fotoğrafla katıldı. Yarışma, “ Serbest Renkli; Serbest Siyah-Beyaz ve Kıyılarda Yaşam ve Akdeniz ile Mersin Hayatı” kategorilerinde gerçekleşti. Fotoğraf yarışmasının; “Kıyılarda Yaşam ve Akdeniz ile Mersin Hayatı” adlı 3’üncü kategorisindeki etabına, Akdeniz’e kıyısı olan 21 ülkeden profesyonel ve amatör fotoğrafçılar, Akdeniz’de yaşamı anlatan kareleriyle katıldı.
Akdeniz Belediyesi’nin, “Dünyanın Fotoğrafı Akdeniz’de” çağrısıyla ilk kez uluslararası platforma taşıdığı ödüllü fotoğraf yarışmasına; 70 farklı ülkeden bin 21 fotoğrafçı toplam 9 bin 490 eseriyle katıldı. Ödüllerin sahiplerini bulduğu 55 fotoğraftan oluşan sergi ve ödül töreni Ocak ayında gerçekleşecek.

Akdeniz Belediyesi’nin, bu yıl Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ile uluslararası çapta “Dünyanın Fotoğrafı Akdeniz’de” sloganıyla organize ettiği fotoğraf yarışması sonuçlandı. Üç dalda düzenlenen uluslararası alandaki yarışmaya, dünyanın 70 farklı ülkesinden bin 21 fotoğraf sanatçısı toplam 9 bin 490 eser gönderdi. Yarışma jürisince yapılan değerlendirme sonunda Türkiye ve Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP); 30 Kasım’da ödül alan fotoğrafçıları açıklarken, 55 fotoğraftan oluşan sergi ve ödül töreni de Ocak ayında gerçekleşecek.

Yarışma bu kez uluslararası düzeye taşındı

İlk 2 fotoğraf yarışması ulusal düzeyde; üçüncü yarışma ise uluslararası fotoğraf platformu ve tüm dünyada profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açık olarak gerçekleştirildi. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilki 2021, ikincisi de 2022 yılında “Akdeniz’de Yaşam” konulu fotoğraf yarışmaları düzenlenmişti. İlk iki yarışma, Mersin’in Akdeniz ilçe sınırlarını kapsayan ulusal çapta gerçekleşti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu yılki fotoğraf yarışmasını ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteği ile yapmaya karar vererek uluslararası arenaya taşıdı.

Akdeniz Belediyesi’nin özel ödülü de var

Yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)- Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP), Uluslararası Sanat Fotoğrafçıları Derneği (IAAP) ve CameraObscuraSociety tarafından onaylandı. Üç farklı kategoride düzenlenen yarışmada fotoğraf sanatçıları ve meraklıları, yarışmaya 3 kategoride ayrı ayrı en fazla 4 fotoğrafla katıldı.

Yarışma, “ Serbest Renkli; Serbest Siyah-Beyaz ve Kıyılarda Yaşam ve Akdeniz ile Mersin Hayatı” kategorilerinde gerçekleşti. Fotoğraf yarışmasının; “Kıyılarda Yaşam ve Akdeniz ile Mersin Hayatı” adlı 3’üncü kategorisindeki etabına, Akdeniz’e kıyısı olan 21 ülkeden profesyonel ve amatör fotoğrafçılar, Akdeniz’de yaşamı anlatan kareleriyle katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.