halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLTAK, 3 OCAK ZAFERİ’NİN 102’İNCİ YILINI KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.01.2024 - 17:06, Güncelleme: 02.01.2024 - 17:06 1589+ kez okundu.
 

GÜLTAK, 3 OCAK ZAFERİ’NİN 102’İNCİ YILINI KUTLADI

Başkan Gültak, yayımladığı yazılı mesajında “Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’inci Yıldönümünü” kutladı.

Mersin’in düşman işgalinden kurtarılışının 102’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Bilinmelidir ki 3 Ocak 1922 tarihi bütün Mersinliler için büyük bir onur ve gurur vesikasıdır. Ve elbette bu zaferin ardında, aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun özgürlük ve hürriyete olan inancı, yüksek cesareti ve büyük fedakârlığı vardır” dedi. Sözlerini; “Bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; “Mersinliler Mersin'e sahip çıkınız” sözünü ilke ve şiar edinip aziz milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde sürdüren Başkan Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti: “Barış ve hoşgörünün kenti Mersin’de; kardeşçe ve güvenle yaşamayı sürdüreceğiz. Zengin tarihi ve geçmişi boyunca farklı kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yapan kentimiz Mersin; tam 102 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün kenti olmaya devam edecek. Birbirimizi sevgiyle kucaklayıp ‘Yeni Türkiye Yüzyılına’ hep birlikte yürüyeceğiz. Bu duygularla; Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere; vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz için toprağa düşen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum.”
Başkan Gültak, yayımladığı yazılı mesajında “Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’inci Yıldönümünü” kutladı.

Mersin’in düşman işgalinden kurtarılışının 102’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Bilinmelidir ki 3 Ocak 1922 tarihi bütün Mersinliler için büyük bir onur ve gurur vesikasıdır. Ve elbette bu zaferin ardında, aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun özgürlük ve hürriyete olan inancı, yüksek cesareti ve büyük fedakârlığı vardır” dedi.

Sözlerini; “Bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; “Mersinliler Mersin'e sahip çıkınız” sözünü ilke ve şiar edinip aziz milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde sürdüren Başkan Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti: “Barış ve hoşgörünün kenti Mersin’de; kardeşçe ve güvenle yaşamayı sürdüreceğiz.

Zengin tarihi ve geçmişi boyunca farklı kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yapan kentimiz Mersin; tam 102 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün kenti olmaya devam edecek. Birbirimizi sevgiyle kucaklayıp ‘Yeni Türkiye Yüzyılına’ hep birlikte yürüyeceğiz.

Bu duygularla; Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’nci yıldönümünü kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere; vatanımız, bayrağımız ve istiklalimiz için toprağa düşen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.