halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ: "BENİMLE DELİRİR MİSİN?" OYUNU TARSUSLU SEYİRCİLERİ KAHKAHALARA BOĞDU!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 13:37, Güncelleme: 13.03.2024 - 13:37 1027+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ: "BENİMLE DELİRİR MİSİN?" OYUNU TARSUSLU SEYİRCİLERİ KAHKAHALARA BOĞDU!

Tarsus Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, "Benimle Delirir Misin?" adlı komedi oyunu 5 gün boyunca Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu. Tarsus Belediyesi Nikâh Salonu'nda sahnelenen oyun, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. İki perde olarak sahnelenen oyunda başrolleri üstlenen Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı, seyircilere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Tarsus Belediyesi Tarsusluları birbirinden komik ve eğlenceli tiyatro oyunları ile buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve sanat faaliyetleri ile 5 yıl boyunca Tarsuslulardan büyük takdirler kazanan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Türkiye genelinde rehavet gören, başrolleri Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’nın üstlendiği, Tiyatro yazarı Mine Artu'nun eseri olan "Benimle Delirir Misin?” adlı komedi oyununu Tarsuslular ile buluşturdu. Sanatseverler oyuna yoğun ilgi gösterdi. Oyun, aşkın yanlış algılanmasını ve evlilik seremonisinin ardından yaşanan trajikomik süreci ele alıyor. Kadın-erkek ilişkilerinin karmaşıklığını konu edinen oyunda, aşkın kör edici etkisi ve sonrasındaki gerçekler komik bir dille aktarılıyor. Tiyatro yazarı Mine Artu'nun eseri olan oyun, Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı'nın etkileyici performanslarıyla sahneye taşınıyor. Evlilik, aşk ve ilişkilerin absürtlüklerle dolu dünyasını işleyen oyun, seyircilere unutulmaz bir eğlence sunuyor. “BU YOĞUN TEMPODA HALKI KÜLTÜR SANATLA BULUŞTURMAYI İHMAL ETMEYEN BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER” Oyunda çok güldüğünü belirten sanatsever, “ Biz Tarsus Belediyesi tarafından bizlere ücretsiz sunulan oyunları hiç kaçırmamaya çalışıyoruz. Çünkü bu devire tiyatroya gitmek bile lüks haline geldi ve bizler bu hizmetin ücretsiz sunulmasından ötürü çok memnunuz. Bu yoğun tempoda halkı kültür sanatla buluşturmayı ihmal etmeyen başkanımıza sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. “BİR NEBZE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE” Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı Tarsus halkına teşekkür ederek, “Bizleri 5 gün boyunca sizlerle buluşturan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Bizi 5 gündür yalnız bırakmayan seyircilerimize de teşekkürü borç biliyoruz, bir nebze yüzünüzü güldürebildiysek ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.     
Tarsus Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, "Benimle Delirir Misin?" adlı komedi oyunu 5 gün boyunca Tarsuslu tiyatro severlerle buluştu. Tarsus Belediyesi Nikâh Salonu'nda sahnelenen oyun, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. İki perde olarak sahnelenen oyunda başrolleri üstlenen Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı, seyircilere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Tarsus Belediyesi Tarsusluları birbirinden komik ve eğlenceli tiyatro oyunları ile buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve sanat faaliyetleri ile 5 yıl boyunca Tarsuslulardan büyük takdirler kazanan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Türkiye genelinde rehavet gören, başrolleri Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’nın üstlendiği, Tiyatro yazarı Mine Artu'nun eseri olan "Benimle Delirir Misin?” adlı komedi oyununu Tarsuslular ile buluşturdu. Sanatseverler oyuna yoğun ilgi gösterdi. Oyun, aşkın yanlış algılanmasını ve evlilik seremonisinin ardından yaşanan trajikomik süreci ele alıyor. Kadın-erkek ilişkilerinin karmaşıklığını konu edinen oyunda, aşkın kör edici etkisi ve sonrasındaki gerçekler komik bir dille aktarılıyor. Tiyatro yazarı Mine Artu'nun eseri olan oyun, Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı'nın etkileyici performanslarıyla sahneye taşınıyor. Evlilik, aşk ve ilişkilerin absürtlüklerle dolu dünyasını işleyen oyun, seyircilere unutulmaz bir eğlence sunuyor.

“BU YOĞUN TEMPODA HALKI KÜLTÜR SANATLA BULUŞTURMAYI İHMAL ETMEYEN BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Oyunda çok güldüğünü belirten sanatsever, “ Biz Tarsus Belediyesi tarafından bizlere ücretsiz sunulan oyunları hiç kaçırmamaya çalışıyoruz. Çünkü bu devire tiyatroya gitmek bile lüks haline geldi ve bizler bu hizmetin ücretsiz sunulmasından ötürü çok memnunuz. Bu yoğun tempoda halkı kültür sanatla buluşturmayı ihmal etmeyen başkanımıza sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

“BİR NEBZE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE”

Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı Tarsus halkına teşekkür ederek, “Bizleri 5 gün boyunca sizlerle buluşturan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Bizi 5 gündür yalnız bırakmayan seyircilerimize de teşekkürü borç biliyoruz, bir nebze yüzünüzü güldürebildiysek ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.