halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, NARENCİYE PAKETLEME TESİSİNDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.02.2024 - 13:29, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:29 774+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, NARENCİYE PAKETLEME TESİSİNDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileri ve aileleriyle bir araya geldi, ardından da Tarsuslu yurttaşlarla buluştu.

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır” dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileri ve aileleriyle bir araya geldi, ardından da Tarsuslu yurttaşlarla buluştu. Başkan Seçer’e ziyaretlerinde CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç eşlik etti. “Hepiniz bu ülkenin yurttaşlarısınız” İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Seçer, çalışanlara “Kolay gelsin, emeklerinize sağlık” dileğinde bulundu. Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır. Şimdi size ‘Nerelisiniz?’ diye sorsam herkes farklı bir kökenden, Mersin'in farklı bölgelerinden olduğunu söyler. Biz Mersinliyiz, hepiniz bu ülkenin yurttaşlarısınız. Biz de yöneticiler olarak herkese eşit yurttaş muamelesi yapmak zorundayız” dedi. “Her şey sizler için” diyen Seçer, “Buraya sadece Tarsus’tan değil, her bölgeden geliyorsunuz. Elinize, emeğinize sağlık” diye konuştu. “Başkanınızdan ve hizmetlerinden memnunsanız desteğini bekliyorum” 5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların desteğini istediklerine dikkat çeken Seçer, “Başkanlık seçiminde parti bir kenara bırakılır. Başkanızdan ve hizmetlerinden memnunsanız, başkanınızı seviyor, güveniyor, ‘Başkan ayrımcılık yapmıyor. Bizi kimliğimizden, bölgemizden, mahallemizden, mezhebimizden dolayı ayırmıyor, herkesi kucaklıyor’ diyorsanız; desteğinizi bekliyorum. Beni öyle görüyorsanız desteğinizi devam ettirin” ifadelerine yer verdi. Ardından Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nı ziyaret eden Başkan Seçer, burada Tarsus halkıyla bir araya geldi. Seçer’e destek gösteren Tarsuslu yurttaşlardan biri, “Çalışan insanın her zaman arkasındayız” derken bir esnaf da “Tarsus sizinle güzelleşti” diyerek hizmetlerden ötürü Seçer’e teşekkür etti.  Seçer de desteklerinden ötürü Tarsus halkına teşekkür ederek, hizmetlerin gelecek dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi.    
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileri ve aileleriyle bir araya geldi, ardından da Tarsuslu yurttaşlarla buluştu.

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileri ve aileleriyle bir araya geldi, ardından da Tarsuslu yurttaşlarla buluştu.

Başkan Seçer’e ziyaretlerinde CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç eşlik etti.

“Hepiniz bu ülkenin yurttaşlarısınız”

İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Seçer, çalışanlara “Kolay gelsin, emeklerinize sağlık” dileğinde bulundu.

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır. Şimdi size ‘Nerelisiniz?’ diye sorsam herkes farklı bir kökenden, Mersin'in farklı bölgelerinden olduğunu söyler. Biz Mersinliyiz, hepiniz bu ülkenin yurttaşlarısınız. Biz de yöneticiler olarak herkese eşit yurttaş muamelesi yapmak zorundayız” dedi.

“Her şey sizler için” diyen Seçer, “Buraya sadece Tarsus’tan değil, her bölgeden geliyorsunuz. Elinize, emeğinize sağlık” diye konuştu.

“Başkanınızdan ve hizmetlerinden memnunsanız desteğini bekliyorum”

5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların desteğini istediklerine dikkat çeken Seçer, “Başkanlık seçiminde parti bir kenara bırakılır. Başkanızdan ve hizmetlerinden memnunsanız, başkanınızı seviyor, güveniyor, ‘Başkan ayrımcılık yapmıyor. Bizi kimliğimizden, bölgemizden, mahallemizden, mezhebimizden dolayı ayırmıyor, herkesi kucaklıyor’ diyorsanız; desteğinizi bekliyorum. Beni öyle görüyorsanız desteğinizi devam ettirin” ifadelerine yer verdi.

Ardından Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nı ziyaret eden Başkan Seçer, burada Tarsus halkıyla bir araya geldi. Seçer’e destek gösteren Tarsuslu yurttaşlardan biri, “Çalışan insanın her zaman arkasındayız” derken bir esnaf da “Tarsus sizinle güzelleşti” diyerek hizmetlerden ötürü Seçer’e teşekkür etti. 

Seçer de desteklerinden ötürü Tarsus halkına teşekkür ederek, hizmetlerin gelecek dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.