halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEVLİT KANDİLİ’NDE SİMİTLER YİNE MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.09.2023 - 11:43, Güncelleme: 27.09.2023 - 11:43 1913+ kez okundu.
 

MEVLİT KANDİLİ’NDE SİMİTLER YİNE MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mevlit Kandili dolayısıyla Mersin’in merkez ilçeleri başta olmak üzere 13 ilçede 15 bin kandil simidi dağıttı. Kent genelinde 35 caminin önünde stant kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yatsı namazından çıkan vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü olan Mevlit Kandili sebebiyle, kent genelinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Her yıl cami önlerine stant kuran ekipler, bu yıl daha çok vatandaşa ulaşabilmek adına kentin farklı noktalarında belirledikleri alanlara da stant kurarak kandil simidi ikram etti. Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, merkez ilçeler başta olmak üzere Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke ve Tarsus’ta 35 cami önüne stantlar kuruldu. Ekipler, yatsı namazının ardından camiden çıkan vatandaşların kandillerini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. 13 ilçede, 35 cami önüne kurulan stantlarda toplam 15 bin adet kandil simidi dağıtıldı.   Ekipler ayrıca daha fazla vatandaşa ulaşabilmek adına Mezitli bankalar bölgesi, Pozcu Mega Platin yanı, Toroslar ilk kavşak ve Yoğurt Pazarı gibi belirlenen noktalara da stantlar kurarak dağıtım gerçekleştirdi. Vatandaşlar, her kandil olduğu gibi bu kandilde de simit dağıtımı yapılmasını memnuniyetle karşıladı. Demir: “Amacımız bu özel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak” Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda dağıtım sorumlusu olarak çalışan Elif Ezgi Demir, yapılan kandil simidi ikramından bahsederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, 13 ilçemizde 35 camide ve özel noktalarda toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttık. Amacımız; vatandaşlarımızla bu özel ve dini günlerde kucaklaşmayı sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek” dedi. Camilerin dışında belirlenen bazı noktalarda da dağıtımlar yapıldığına değinen Demir, “Camilerde kandil ibadetlerini eda eden vatandaşlarımızın yanı sıra, kentin değişik noktalarına kurduğumuz stantlar ile esnafımızın da kandilini kutlayarak kandil simidi dağıttık” diye konuştu. Tarsus ve Çamlıyayla’da da kandil simidi dağıtıldı Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mevlit Kandili dolayısıyla il genelinde olduğu gibi Tarsus ve Çamlıyayla’daki camilerde de kandil simidi dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen dağıtımlar kapsamında Tarsus merkez Ulu Cami, Altaylılar Buharalı Abdullah Cami, Şehitler Camii, Barbaros Mahallesi Gamgam Camii ve Çamlıyayla’da kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mevlit Kandili dolayısıyla Mersin’in merkez ilçeleri başta olmak üzere 13 ilçede 15 bin kandil simidi dağıttı. Kent genelinde 35 caminin önünde stant kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yatsı namazından çıkan vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü olan Mevlit Kandili sebebiyle, kent genelinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Her yıl cami önlerine stant kuran ekipler, bu yıl daha çok vatandaşa ulaşabilmek adına kentin farklı noktalarında belirledikleri alanlara da stant kurarak kandil simidi ikram etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, merkez ilçeler başta olmak üzere Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke ve Tarsus’ta 35 cami önüne stantlar kuruldu. Ekipler, yatsı namazının ardından camiden çıkan vatandaşların kandillerini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. 13 ilçede, 35 cami önüne kurulan stantlarda toplam 15 bin adet kandil simidi dağıtıldı.  

Ekipler ayrıca daha fazla vatandaşa ulaşabilmek adına Mezitli bankalar bölgesi, Pozcu Mega Platin yanı, Toroslar ilk kavşak ve Yoğurt Pazarı gibi belirlenen noktalara da stantlar kurarak dağıtım gerçekleştirdi. Vatandaşlar, her kandil olduğu gibi bu kandilde de simit dağıtımı yapılmasını memnuniyetle karşıladı.

Demir: “Amacımız bu özel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda dağıtım sorumlusu olarak çalışan Elif Ezgi Demir, yapılan kandil simidi ikramından bahsederek, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, 13 ilçemizde 35 camide ve özel noktalarda toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttık. Amacımız; vatandaşlarımızla bu özel ve dini günlerde kucaklaşmayı sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek” dedi.

Camilerin dışında belirlenen bazı noktalarda da dağıtımlar yapıldığına değinen Demir, “Camilerde kandil ibadetlerini eda eden vatandaşlarımızın yanı sıra, kentin değişik noktalarına kurduğumuz stantlar ile esnafımızın da kandilini kutlayarak kandil simidi dağıttık” diye konuştu.

Tarsus ve Çamlıyayla’da da kandil simidi dağıtıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mevlit Kandili dolayısıyla il genelinde olduğu gibi Tarsus ve Çamlıyayla’daki camilerde de kandil simidi dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen dağıtımlar kapsamında Tarsus merkez Ulu Cami, Altaylılar Buharalı Abdullah Cami, Şehitler Camii, Barbaros Mahallesi Gamgam Camii ve Çamlıyayla’da kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.