halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TÜZÜN’DEN ASRIN FELAKETİNİN BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.02.2024 - 15:11, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:11 1333+ kez okundu.
 

TÜZÜN’DEN ASRIN FELAKETİNİN BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI

DAYANIŞMA İLE YARALARIMIZI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 6 Şubat depreminin yaralarının birlik ve dayanışma ile sarılmaya devam edileceğini vurguladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde hissedilen 6 Şubat 2023'te yaşanan büyük depremlerde yaşamını yitirenleri andı. Yaşanan acıları unutmadıklarını ifade eden Tüzün, “Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremlerin Kahramanmaraş'ın yanı sıra Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Kilis illerimiz etkilendi. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen felakette yaşanan acıları ve kayıpları unutmak mümkün değil. 6 Şubat'ın acıları hala içimizde. Ancak, birlik ve dayanışma ile yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. 6 Şubat depreminin birinci yılında, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı dualarla anıyoruz” dedi.
DAYANIŞMA İLE YARALARIMIZI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 6 Şubat depreminin yaralarının birlik ve dayanışma ile sarılmaya devam edileceğini vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde hissedilen 6 Şubat 2023'te yaşanan büyük depremlerde yaşamını yitirenleri andı.
Yaşanan acıları unutmadıklarını ifade eden Tüzün, “Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremlerin Kahramanmaraş'ın yanı sıra Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Kilis illerimiz etkilendi. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen felakette yaşanan acıları ve kayıpları unutmak mümkün değil. 6 Şubat'ın acıları hala içimizde. Ancak, birlik ve dayanışma ile yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. 6 Şubat depreminin birinci yılında, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı dualarla anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.