halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İŞ ADAMI AHMET ARICAN İYİ PARTİ’NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.02.2024 - 19:28, Güncelleme: 11.02.2024 - 19:28 1097+ kez okundu.
 

İŞ ADAMI AHMET ARICAN İYİ PARTİ’NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi belediye başkanı adayı oldu.Yenişehir İYİ Parti ilçe teşkilatında üyelik kaydı yapılan ve adaylık başvurusunu yapan iş İnsanı Ahmet ARICAN ailesi ve taraftarları ile birlikte İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililer, İl yönetimi ve Divan Kurulu üyeleri ile tanıştı.

İYİ Parti il merkezinde yapılan törende İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman TURGUTKAYA ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.İl merkezinde yapılan tanışma toplantısının ardından İYİ Parti İl Başkanı Avukat Suat ŞAHİN konuyla ilgili bir açıklama yaptı: “-Hoşgeldiniz Ahmet ARICAN; gözün aydın Yenişehir- Bir süredir devam eden görüşmelerimiz neticesinde Mersin’in ünlü iş insanı Ahmet ARICAN İYİ Partimize davetimizi kabul ettiler. Kıymetli ailesi ve yol arkadaşları ile İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ahmet ARICAN, daha önce üyesi olduğu siyasi partisinde aday olarak gösterilmediğinde kendisi adına üzülmüş; partimiz adına sevinmiştik. Bölgemizde yapmış olduğumuz çalışmalarda kendilerinin partimize kazandırılması konusunda genel merkezimiz ile yaptığımız istişarelerimiz neticesine kendilerine götürdüğümüz teklifimizi süreçte değerlendirerek kabul edip; bizlerle yol arkadaşı oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İYİ Parti Tüzüğümüzün 2. maddesi hükmünde; “Türk tarihinin ve kültürünün geçmişten günümüze taşınmış bütün değerleri ile bu değerleri temsil eden Ahmet Yesevî, Hacı Bektaş-ı Veli, Mevlana ve Yunus Emre gibi düşünürlerin anlayış ve felsefesini kılavuz edinir.” ifadeleri ile parti misyonumuz ifade edilmektedir. Ahmet ARICAN da güzel kentimiz Yenişehir’de parti misyonumuzun temsilcisi olmak niteliklerini haiz güçlü bir isim olarak; kentimize adeta “mecbur değilsiniz” mesajını iletmek adına yol arkadaşımız olmuştur. Kıymetli Başkanımıza, Çok Değerli Eşi Figen Arıcan ve oğlu Burak Arıcan’a; değerli yol arkadaşları Hasan Kurtulan ve Süleyman Karakuş’a; Partimiz adına hoşgeldiniz diyor; Yenişehir’i daha yaşanabilir marka bir kent yapmak mücadelemizin en güçlü ismi olarak görüyoruz. İYİ Parti’nin Yenişehir’de, “Arı gibi çalışacak bir Can’ı /Ahmet Arıcan’ı var! Hayırlı uğurlu olsun; Yenişehir İYİ olsun!” İYİ Parti Mersin Yenişehir İlçesi belediye Başkan Adayı Ahmet ARICAN’ın hızlı bir şekilde Yenişehir’de seçim çalışmalarına başladığı da yetkililerce ifade edildi.
Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi belediye başkanı adayı oldu.Yenişehir İYİ Parti ilçe teşkilatında üyelik kaydı yapılan ve adaylık başvurusunu yapan iş İnsanı Ahmet ARICAN ailesi ve taraftarları ile birlikte İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililer, İl yönetimi ve Divan Kurulu üyeleri ile tanıştı.

İYİ Parti il merkezinde yapılan törende İyi Parti Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman TURGUTKAYA ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.İl merkezinde yapılan tanışma toplantısının ardından İYİ Parti İl Başkanı Avukat Suat ŞAHİN konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

“-Hoşgeldiniz Ahmet ARICAN; gözün aydın Yenişehir-

Bir süredir devam eden görüşmelerimiz neticesinde Mersin’in ünlü iş insanı Ahmet ARICAN İYİ Partimize davetimizi kabul ettiler. Kıymetli ailesi ve yol arkadaşları ile İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler.

Ahmet ARICAN, daha önce üyesi olduğu siyasi partisinde aday olarak gösterilmediğinde kendisi adına üzülmüş; partimiz adına sevinmiştik.

Bölgemizde yapmış olduğumuz çalışmalarda kendilerinin partimize kazandırılması konusunda genel merkezimiz ile yaptığımız istişarelerimiz neticesine kendilerine götürdüğümüz teklifimizi süreçte değerlendirerek kabul edip; bizlerle yol arkadaşı oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

İYİ Parti Tüzüğümüzün 2. maddesi hükmünde; “Türk tarihinin ve kültürünün geçmişten günümüze taşınmış bütün değerleri ile bu değerleri temsil eden Ahmet Yesevî, Hacı Bektaş-ı Veli, Mevlana ve Yunus Emre gibi düşünürlerin anlayış ve felsefesini kılavuz edinir.” ifadeleri ile parti misyonumuz ifade edilmektedir.

Ahmet ARICAN da güzel kentimiz Yenişehir’de parti misyonumuzun temsilcisi olmak niteliklerini haiz güçlü bir isim olarak; kentimize adeta “mecbur değilsiniz” mesajını iletmek adına yol arkadaşımız olmuştur.

Kıymetli Başkanımıza, Çok Değerli Eşi Figen Arıcan ve oğlu Burak Arıcan’a; değerli yol arkadaşları Hasan Kurtulan ve Süleyman Karakuş’a; Partimiz adına hoşgeldiniz diyor; Yenişehir’i daha yaşanabilir marka bir kent yapmak mücadelemizin en güçlü ismi olarak görüyoruz.

İYİ Parti’nin Yenişehir’de, “Arı gibi çalışacak bir Can’ı /Ahmet Arıcan’ı var!

Hayırlı uğurlu olsun; Yenişehir İYİ olsun!”

İYİ Parti Mersin Yenişehir İlçesi belediye Başkan Adayı Ahmet ARICAN’ın hızlı bir şekilde Yenişehir’de seçim çalışmalarına başladığı da yetkililerce ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.