halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLCAN KIŞ; ‘HERKES GİDER CHP KALIR’

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.06.2023 - 20:05, Güncelleme: 28.06.2023 - 20:05 10616+ kez okundu.
 

GÜLCAN KIŞ; ‘HERKES GİDER CHP KALIR’

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Kurultayımız ne zaman olursa olsun, kurultayın sonucu ne olursa Cumhuriyet Halk Partisi 2024’te yapılacak yerel seçimlerde en iddialı partidir. Bundan sonra yapılacak her seçimde en iddialı partidir. Herkes gider ama Cumhuriyet Halk Partisi kalır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, partisinin Mersin İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Partilileri selamlayan Kış, “Hepimiz için zor günlerden geçiyoruz.  Çeyrek asırlık AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği nokta ortada. Ekonomi çöktü, eğitim çöktü, sağlık çöktü. Daha da önemlisi insanımızın yaşama sevinci söndü” dedi. “ELEŞTİRİMİZİ CHP TERBİYESİ İLE YAPARIZ” Mayıs ayında yapılan seçimlerde Türkiye genelinde beklenen sonucu alamadıklarını ifade eden Gülcan Kış, “O günden bu yana medyada partimize yönelik algı operasyonlarına, saldırılara, hakaretlere hepiniz tanık oluyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partili olmanın anlamını, önemini, değerini bilmeyenler, bizi başka partilerle karıştıranlar medyada sabahtan akşama kadar Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili yorumlar yapıyorlar. Partimize gönül vermiş, oy vermiş milyonlarca insanımızı umutsuzluğa düşürmeye çalışıyorlar. Fakat unuttukları bir şey var: Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz Atatürk’ün kurduğu, ilkelerini Atatürk’ün belirlediği partiyiz. Biz fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmeyi ilke edinmiş bir partiyiz. Elbette kendi içimizde tartışırız. Elbette kendi içimizde konuşuruz. Seçimlerin değerlendirmesini de yaparız, özeleştirimizi de yaparız, kurultay hazırlıklarımızı da yaparız. Tüm bunları da Cumhuriyet Halk Partisi kültürüyle, Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesiyle yaparız” ifadelerini kullandı. “CHP DÖNEM PARTİSİ DEĞİLDİR” Partililerden, gittikleri her yerde yurttaşlara moral vermelerini, CHP’ye oy vermiş, gönül vermiş insanlara umut vermelerini isteyen Kış, “Kurultayımız ne zaman olursa olsun, kurultayın sonucu ne olursa Cumhuriyet Halk Partisi 2024’te yapılacak yerel seçimlerde en iddialı partidir. Bundan sonra yapılacak her seçimde en iddialı partidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi dönem partisi değildir. Çıkar partisi değildir. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu partisidir, bu ülkenin sigortasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman ve he koşulda bu ülkeyi yönetmeye adaydır. Herkes gider ama Cumhuriyet Halk Partisi kalır” dedi. “BELEDİYELERİMİZİN ÇABASI KARŞILIKSIZ KALMAYACAK” Başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 11 CHP’li Büyükşehir Belediyesinin, il ve ilçe belediyelerinin gençleri anlayan, kadınları ve yoksulları önceleyen anlayışla hizmet ettiğine değinen Gülcan Kış, “Bu çabalar karşılıksız kalmayacak ve başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediyelerin yönetimine yine Atatürkçü, halkçı, Cumhuriyet Halk Partili başkanlar gelecek. Partimiz bir asırlık sürede çok badireler atlattı. Çok fırtınalar atlattı. Ama aynı zamanda çok büyük işlere de imza attı. Şuna inanıyorum ki bu badireleri de atlatacağız ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük işlere imza atacağız. Yeter ki umudumuzu yitirmeyelim. Yeter ki bir arada olalım” ifadelerini kullandı.
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Kurultayımız ne zaman olursa olsun, kurultayın sonucu ne olursa Cumhuriyet Halk Partisi 2024’te yapılacak yerel seçimlerde en iddialı partidir. Bundan sonra yapılacak her seçimde en iddialı partidir. Herkes gider ama Cumhuriyet Halk Partisi kalır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, partisinin Mersin İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Partilileri selamlayan Kış, “Hepimiz için zor günlerden geçiyoruz.  Çeyrek asırlık AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği nokta ortada. Ekonomi çöktü, eğitim çöktü, sağlık çöktü. Daha da önemlisi insanımızın yaşama sevinci söndü” dedi.

“ELEŞTİRİMİZİ CHP TERBİYESİ İLE YAPARIZ”

Mayıs ayında yapılan seçimlerde Türkiye genelinde beklenen sonucu alamadıklarını ifade eden Gülcan Kış, “O günden bu yana medyada partimize yönelik algı operasyonlarına, saldırılara, hakaretlere hepiniz tanık oluyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partili olmanın anlamını, önemini, değerini bilmeyenler, bizi başka partilerle karıştıranlar medyada sabahtan akşama kadar Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili yorumlar yapıyorlar. Partimize gönül vermiş, oy vermiş milyonlarca insanımızı umutsuzluğa düşürmeye çalışıyorlar. Fakat unuttukları bir şey var: Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz Atatürk’ün kurduğu, ilkelerini Atatürk’ün belirlediği partiyiz. Biz fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmeyi ilke edinmiş bir partiyiz. Elbette kendi içimizde tartışırız. Elbette kendi içimizde konuşuruz. Seçimlerin değerlendirmesini de yaparız, özeleştirimizi de yaparız, kurultay hazırlıklarımızı da yaparız. Tüm bunları da Cumhuriyet Halk Partisi kültürüyle, Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesiyle yaparız” ifadelerini kullandı.

CHP DÖNEM PARTİSİ DEĞİLDİR”

Partililerden, gittikleri her yerde yurttaşlara moral vermelerini, CHP’ye oy vermiş, gönül vermiş insanlara umut vermelerini isteyen Kış, “Kurultayımız ne zaman olursa olsun, kurultayın sonucu ne olursa Cumhuriyet Halk Partisi 2024’te yapılacak yerel seçimlerde en iddialı partidir. Bundan sonra yapılacak her seçimde en iddialı partidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi dönem partisi değildir. Çıkar partisi değildir. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu partisidir, bu ülkenin sigortasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman ve he koşulda bu ülkeyi yönetmeye adaydır. Herkes gider ama Cumhuriyet Halk Partisi kalır” dedi.

“BELEDİYELERİMİZİN ÇABASI KARŞILIKSIZ KALMAYACAK”

Başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 11 CHP’li Büyükşehir Belediyesinin, il ve ilçe belediyelerinin gençleri anlayan, kadınları ve yoksulları önceleyen anlayışla hizmet ettiğine değinen Gülcan Kış, “Bu çabalar karşılıksız kalmayacak ve başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediyelerin yönetimine yine Atatürkçü, halkçı, Cumhuriyet Halk Partili başkanlar gelecek. Partimiz bir asırlık sürede çok badireler atlattı. Çok fırtınalar atlattı. Ama aynı zamanda çok büyük işlere de imza attı. Şuna inanıyorum ki bu badireleri de atlatacağız ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük işlere imza atacağız. Yeter ki umudumuzu yitirmeyelim. Yeter ki bir arada olalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.