halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER TOROSLAR HALKIYLA İFTAR YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 10:53, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:53 874+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER TOROSLAR HALKIYLA İFTAR YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar yemeğinde konuşan Seçer, “Yeni dönemde Abdurrahman Yıldız kardeşimizle beraber sizlere, çocuklarımıza ve Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.   Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yalınayak Kapalı Pazar Yeri’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. İftar yemeğinde Başkan Seçer’e; CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da eşlik etti. “Yeni dönemde sizlere, Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz” Toroslar’da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Seçer, “Çocuklarımızla ve ailemizle beraber Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Çocuklarımız pırıl pırıl. Geldiğim andan itibaren etrafımda pervane gibi dolaşıyorlar. Onlar da biliyor ki Vahap amcaları bu çocukları çok seviyor, üzerlerine titriyor, gecesini gündüzüne katıyor. Yeni dönemde Abdurrahman Yıldız kardeşimizle beraber sizlere, çocuklarımıza ve Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun” dedi.  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar yemeğinde konuşan Seçer, “Yeni dönemde Abdurrahman Yıldız kardeşimizle beraber sizlere, çocuklarımıza ve Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.  

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yalınayak Kapalı Pazar Yeri’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar yemeğinde Başkan Seçer’e; CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da eşlik etti.

“Yeni dönemde sizlere, Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz”

Toroslar’da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Seçer, “Çocuklarımızla ve ailemizle beraber Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Çocuklarımız pırıl pırıl. Geldiğim andan itibaren etrafımda pervane gibi dolaşıyorlar. Onlar da biliyor ki Vahap amcaları bu çocukları çok seviyor, üzerlerine titriyor, gecesini gündüzüne katıyor. Yeni dönemde Abdurrahman Yıldız kardeşimizle beraber sizlere, çocuklarımıza ve Mersin’in geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.