halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MTSO’DA ‘MALİ MÜŞAVİRLER ÇALIŞMA ALANI’ OLUŞTURULDU

Ekonomi (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.06.2023 - 18:12, Güncelleme: 13.06.2023 - 18:12 16070+ kez okundu.
 

MTSO’DA ‘MALİ MÜŞAVİRLER ÇALIŞMA ALANI’ OLUŞTURULDU

MTSO bünyesinde Mali Müşavirler Çalışma Alanı oluşturuldu. Mali Müşavirler, MTSO Üyelerinin işlemleri sırasında gereken evrak ve eksiklerini burada tamamlayabilecek ve zaman kaybetmeyecekler.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde MTSO Hizmet binası içinde Mali Müşavirler için Çalışma Alanı oluşturuldu. Ticaret Sicil ve Üye Hizmetleri’nin de görev yaptığı ikinci kattaki çalışma alanı sayesinde üye firmaların işlemleri sırasında karşılaştıkları eksik evrakları tamamlamak için mali müşavirlerine gidip tekrar geri dönmek durumunda kalmayacak. Alanın açılışını MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ile Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili birlikte gerçekleştirdi. Her iki Odanın temsilcilerinin de katıldığı açılışta konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “İş dünyasının çektiği sıkıntılar ortada. En büyük yardımcılarımız, destekçimiz ise mali müşavirler. İşlerimizin karşılıklı olarak daha hızlı yürümesi için bu alanı hayata geçiriyoruz” dedi. Hem iş dünyasının hem de mali müşavirlerin eksik evrakları için gel git yaparak zaman kaybetmesinin önüne geçileceğini kaydeden Kızıltan, kurumlar arası işbirliğinin devam edeceğini söyledi. Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili ise paydaş kurumlarla yaptıkları görüşmelerle işlerin daha hızlı yürümesi adına taleplerde bulunduklarını anlattı. Yürüttükleri çalışmalar sonunda önce Vergi Dairesi bünyesinde kendilerine yer ayrıldığını bildiren Türkili, “Bugün de MTSO bünyesinde benzer bir çalışma yaptık. Çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle MTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
MTSO bünyesinde Mali Müşavirler Çalışma Alanı oluşturuldu. Mali Müşavirler, MTSO Üyelerinin işlemleri sırasında gereken evrak ve eksiklerini burada tamamlayabilecek ve zaman kaybetmeyecekler.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde MTSO Hizmet binası içinde Mali Müşavirler için Çalışma Alanı oluşturuldu. Ticaret Sicil ve Üye Hizmetleri’nin de görev yaptığı ikinci kattaki çalışma alanı sayesinde üye firmaların işlemleri sırasında karşılaştıkları eksik evrakları tamamlamak için mali müşavirlerine gidip tekrar geri dönmek durumunda kalmayacak. Alanın açılışını MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ile Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili birlikte gerçekleştirdi. Her iki Odanın temsilcilerinin de katıldığı açılışta konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “İş dünyasının çektiği sıkıntılar ortada. En büyük yardımcılarımız, destekçimiz ise mali müşavirler. İşlerimizin karşılıklı olarak daha hızlı yürümesi için bu alanı hayata geçiriyoruz” dedi. Hem iş dünyasının hem de mali müşavirlerin eksik evrakları için gel git yaparak zaman kaybetmesinin önüne geçileceğini kaydeden Kızıltan, kurumlar arası işbirliğinin devam edeceğini söyledi.

Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili ise paydaş kurumlarla yaptıkları görüşmelerle işlerin daha hızlı yürümesi adına taleplerde bulunduklarını anlattı. Yürüttükleri çalışmalar sonunda önce Vergi Dairesi bünyesinde kendilerine yer ayrıldığını bildiren Türkili, “Bugün de MTSO bünyesinde benzer bir çalışma yaptık. Çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle MTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.