halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

‘2 ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ’NİN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFLARA YANSIDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.01.2024 - 12:00, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:00 1128+ kez okundu.
 

‘2 ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ’NİN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFLARA YANSIDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen ve bu sene ‘Şahmeran Yılında Buluşalım’ mottosuyla gerçekleştirilen ‘2. Uluslararası Tarsus Festivali’nin güzellikleri devam ediyor. Fotoğraf sanatçılarının festival boyunca çektikleri karelerden oluşan ‘Festival Fotoğrafları’ sergisi, Tarsus Mehmet Bal Sergi Salonu’nda açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen ve bu sene ‘Şahmeran Yılında Buluşalım’ mottosuyla gerçekleştirilen ‘2. Uluslararası Tarsus Festivali’nin güzellikleri devam ediyor. Fotoğraf sanatçılarının festival boyunca çektikleri karelerden oluşan ‘Festival Fotoğrafları’ sergisi, Tarsus Mehmet Bal Sergi Salonu’nda açıldı. Sergi 31 Ocak tarihine kadar gezilebilecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ‘Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun (TADEKA) desteğiyle açılan sergide fotoğraf sanatçıları Ahmet Bağ, Fikriye Yıldırım, Lütfi Hasoğlu, Mehmet Rıfkı Alpkaya, Nurten Ertekin, Rıfat Gürbüz, Selda Cavaş, Selma Eser, Semra Karacan ve Selami Türk’ün çektiği 100 fotoğraf yer alıyor. Cerrahoğlu: “Fotoğraf sanatçıları çok güzel eserler oluşturdu” Serginin açılışında konuşan TADEKA üyesi Dr. Ali Cerrahoğlu,  festivalde çok güzel anların yaşandığını belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun sivil inisiyatifiyle birlikte hazırladığı Tarsus Festivali’nde çok değerli anlar yaşandı. Çok değerli konuklar oldu. Hem Tarsuslular, hem bölge halkı, hem de çok uzaklardan çok değerli misafirlerimiz oldu. Bu güzel festivalin çok ilginç anlarını, güzel anlarını ölümsüzleştirmek için de bir grup fotoğraf sanatçısı çok güzel eserler oluşturdular” dedi.  Özdülger: “Tarsus Festivali’ni fotoğraflarla bir kez daha görüyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger festivalin büyük heyecan yarattığını vurgulayarak, “Hepimizin bildiği gibi 2. Uluslararası Tarsus Festivalimiz çok büyük bir başarıyla ve görkemli bir şekilde geçmişti. Şimdi birkaç ay sonra o günleri tekrar hatırlamak, 10 değerli sanatçının 100 eseriyle, o güzelim Tarsus Festivali’ni bir kez daha görüyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emek veren sanatçılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın, sanatçının, sanat disiplinlerinin tamamının yanında olmaya söz verdiklerini ve bu anlamda da bu adımları atmaya devam ettiklerini kaydeden Özdülger,  “Sizlerle bu yolculuğu yaptığımız için gerçekten keyfimiz yerinde. Çünkü Tarsus’a Değer Katanlar da bizim ayrı değerimiz, çok seviyoruz” şeklinde konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen ve bu sene ‘Şahmeran Yılında Buluşalım’ mottosuyla gerçekleştirilen ‘2. Uluslararası Tarsus Festivali’nin güzellikleri devam ediyor. Fotoğraf sanatçılarının festival boyunca çektikleri karelerden oluşan ‘Festival Fotoğrafları’ sergisi, Tarsus Mehmet Bal Sergi Salonu’nda açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen ve bu sene ‘Şahmeran Yılında Buluşalım’ mottosuyla gerçekleştirilen ‘2. Uluslararası Tarsus Festivali’nin güzellikleri devam ediyor.

Fotoğraf sanatçılarının festival boyunca çektikleri karelerden oluşan ‘Festival Fotoğrafları’ sergisi, Tarsus Mehmet Bal Sergi Salonu’nda açıldı. Sergi 31 Ocak tarihine kadar gezilebilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ‘Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun (TADEKA) desteğiyle açılan sergide fotoğraf sanatçıları Ahmet Bağ, Fikriye Yıldırım, Lütfi Hasoğlu, Mehmet Rıfkı Alpkaya, Nurten Ertekin, Rıfat Gürbüz, Selda Cavaş, Selma Eser, Semra Karacan ve Selami Türk’ün çektiği 100 fotoğraf yer alıyor.

Cerrahoğlu: “Fotoğraf sanatçıları çok güzel eserler oluşturdu”

Serginin açılışında konuşan TADEKA üyesi Dr. Ali Cerrahoğlu,  festivalde çok güzel anların yaşandığını belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu’nun sivil inisiyatifiyle birlikte hazırladığı Tarsus Festivali’nde çok değerli anlar yaşandı. Çok değerli konuklar oldu. Hem Tarsuslular, hem bölge halkı, hem de çok uzaklardan çok değerli misafirlerimiz oldu. Bu güzel festivalin çok ilginç anlarını, güzel anlarını ölümsüzleştirmek için de bir grup fotoğraf sanatçısı çok güzel eserler oluşturdular” dedi. 

Özdülger: “Tarsus Festivali’ni fotoğraflarla bir kez daha görüyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger festivalin büyük heyecan yarattığını vurgulayarak, “Hepimizin bildiği gibi 2. Uluslararası Tarsus Festivalimiz çok büyük bir başarıyla ve görkemli bir şekilde geçmişti. Şimdi birkaç ay sonra o günleri tekrar hatırlamak, 10 değerli sanatçının 100 eseriyle, o güzelim Tarsus Festivali’ni bir kez daha görüyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emek veren sanatçılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın, sanatçının, sanat disiplinlerinin tamamının yanında olmaya söz verdiklerini ve bu anlamda da bu adımları atmaya devam ettiklerini kaydeden Özdülger,  “Sizlerle bu yolculuğu yaptığımız için gerçekten keyfimiz yerinde. Çünkü Tarsus’a Değer Katanlar da bizim ayrı değerimiz, çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.