halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAKTAN YENİ MERSİN İDMANYURDUNA 1 MİLYON TL DESTEK SÖZÜ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.02.2024 - 11:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 11:07 1325+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAKTAN YENİ MERSİN İDMANYURDUNA 1 MİLYON TL DESTEK SÖZÜ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeni Mersin İdmanyurdu (MİY) için düzenlenen ‘El Ele 1. Lig’ kampanyası lansmanına katıldı. MİY’in maçlarını hiçbir zaman kaçırmadığını söyleyen Başkan Gültak; “Kanunlar gereği sadece amatör kulüplere destek verebiliyoruz.

MİY yönetimine çağrımız; bir prosedür işi var, onu tamamlayın. Akdeniz Belediyesi olarak 1 milyon TL destek verelim” dedi. Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına, Başkan Gültak’ın yanı sıra, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yeni Mersin İdmanyurdu yönetimi, iş adamları ve taraftarlar katıldı. “Destekle takımımızın daha iyi yerlere gelmesini sağlayabiliriz” Lansmanda konuşan Vali Pehlivan, Mersin İdmanyurdu’nun Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulduğunu anlattı. Takımın 1925 yılından bugünlere, uzun ince bir yoldan geldiğini söyleyen Vali Pehlivan, “Hiçbir şey yapamıyorsam, maça gitme dahi imkânım yoksa bir mesaj atma suretiyle bir selam, bir başarı dileği, bir katkı göndermiş oluyorum’ anlayışında olursak bu farkındalığı da bundan sonraki yıllarda devam ettirirsek, takımımızın daha iyi yerlere gelmesini sağlayabiliriz. Bu yolla katkı sağlanacağına inanıyorum. Kalabalık toplantılarımızda da bu kampanyamızı duyurursak takımımıza çok daha fazla katkı sağlarız” şeklinde konuştu. “Eksikler tamamlanırsa 1 milyon TL destek verelim” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da küçükken Mersin İdmanyurdu maçlarında su ve sakız sattığını söyledi. MİY’in maçlarını hiçbir zaman kaçırmadığını da vurgulayan Başkan Gültak; “Akdeniz’de tarihi bir Mersin evini hayata geçirdik. İlk kez İz Bırakanlar Müzesi’ni hayata geçirdik. Bu müzenin bir odasını da Mersin İdmanyurdu’na ayırdık. İlk kez Mersin İdmanyurdu’nun yer aldığı müzemiz var. Bunlar önemli... Bu gibi değerlere sahip çıkmamız lazım. Bunlar tarihte yazılı, belgeli kalacaklar. Seçildiğimiz günden beri amatör kulüplere nakdi yardım yapıyoruz. Kanunlar gereği amatör kulüplere destek verebiliyoruz. Yeni Mersin İdmanyurdu yönetimine de çağrımız, bir adres, bir prosedür işi var... Onları tamamlayın size daha önce 500 bin demiştim ama 1 milyon TL, Akdeniz Belediyesi olarak destek verelim” diye konuştu. “Şehrimizin hakkı Süper Lig’dir” Yeni Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ‘El Ele 1. Lig’ kampanyasıyla şehrin takımını daha yukarılara çıkacaklarını belirterek; “İnşallah bu yolun sonu 1. Lig olacaktır. Futbolun dibe vurduğu bu şehirde hep birlikte çalışarak bir yerlere kadar geldik. Şehrimizin hak ettiği yer Süper Lig’dir. Hep birlikte el ele, omuz omuza inşallah bunu başaracağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kampanyanın içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgiler verildi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeni Mersin İdmanyurdu (MİY) için düzenlenen ‘El Ele 1. Lig’ kampanyası lansmanına katıldı. MİY’in maçlarını hiçbir zaman kaçırmadığını söyleyen Başkan Gültak; “Kanunlar gereği sadece amatör kulüplere destek verebiliyoruz.

MİY yönetimine çağrımız; bir prosedür işi var, onu tamamlayın. Akdeniz Belediyesi olarak 1 milyon TL destek verelim” dedi.

Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına, Başkan Gültak’ın yanı sıra, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yeni Mersin İdmanyurdu yönetimi, iş adamları ve taraftarlar katıldı.

“Destekle takımımızın daha iyi yerlere gelmesini sağlayabiliriz”

Lansmanda konuşan Vali Pehlivan, Mersin İdmanyurdu’nun Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulduğunu anlattı. Takımın 1925 yılından bugünlere, uzun ince bir yoldan geldiğini söyleyen Vali Pehlivan, “Hiçbir şey yapamıyorsam, maça gitme dahi imkânım yoksa bir mesaj atma suretiyle bir selam, bir başarı dileği, bir katkı göndermiş oluyorum’ anlayışında olursak bu farkındalığı da bundan sonraki yıllarda devam ettirirsek, takımımızın daha iyi yerlere gelmesini sağlayabiliriz. Bu yolla katkı sağlanacağına inanıyorum. Kalabalık toplantılarımızda da bu kampanyamızı duyurursak takımımıza çok daha fazla katkı sağlarız” şeklinde konuştu.

“Eksikler tamamlanırsa 1 milyon TL destek verelim”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da küçükken Mersin İdmanyurdu maçlarında su ve sakız sattığını söyledi. MİY’in maçlarını hiçbir zaman kaçırmadığını da vurgulayan Başkan Gültak; “Akdeniz’de tarihi bir Mersin evini hayata geçirdik. İlk kez İz Bırakanlar Müzesi’ni hayata geçirdik. Bu müzenin bir odasını da Mersin İdmanyurdu’na ayırdık. İlk kez Mersin İdmanyurdu’nun yer aldığı müzemiz var. Bunlar önemli... Bu gibi değerlere sahip çıkmamız lazım.

Bunlar tarihte yazılı, belgeli kalacaklar. Seçildiğimiz günden beri amatör kulüplere nakdi yardım yapıyoruz. Kanunlar gereği amatör kulüplere destek verebiliyoruz. Yeni Mersin İdmanyurdu yönetimine de çağrımız, bir adres, bir prosedür işi var... Onları tamamlayın size daha önce 500 bin demiştim ama 1 milyon TL, Akdeniz Belediyesi olarak destek verelim” diye konuştu.

“Şehrimizin hakkı Süper Lig’dir”

Yeni Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ‘El Ele 1. Lig’ kampanyasıyla şehrin takımını daha yukarılara çıkacaklarını belirterek; “İnşallah bu yolun sonu 1. Lig olacaktır. Futbolun dibe vurduğu bu şehirde hep birlikte çalışarak bir yerlere kadar geldik. Şehrimizin hak ettiği yer Süper Lig’dir. Hep birlikte el ele, omuz omuza inşallah bunu başaracağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kampanyanın içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.