halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KENT GENELİNDE ASFALTLANMAYAN CADDE KALMIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.11.2023 - 12:10, Güncelleme: 10.11.2023 - 12:10 2252+ kez okundu.
 

KENT GENELİNDE ASFALTLANMAYAN CADDE KALMIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 214. Cadde ile Akdeniz ilçesi Yeşilçimen Mahallesi 4010 Sokak’ta asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, her 2 noktada da trafik akışını aksatmadan çalışmaları kısa sürede tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mersin’in bulvar, cadde ve sokaklarında yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda, ömrünü tamamladığı tespit edilen yollar iş programına dahil edilerek, sıcak asfaltla buluşturuluyor. Toroslar’da 214. Cadde yenilendi Çalışmalar kapsamında ilk olarak Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 214. Cadde’de faaliyetlerine başlayan ekipler, asfalta hazırlık aşamasını tamamlayarak sıcak asfalt serimine geçti. Ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa sürede tamamlanan yol, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.  Akdeniz’de 4010 Sokak da sıcak asfaltla kaplandı Daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerin bir diğer çalışma noktası ise, Akdeniz ilçesi Yeşilçimen Mahallesi 4010 Sokak oldu. Sokakta asfalt yenileme çalışmasını tamamlayan ekipler, farklı noktalarda konforlu yollar için çalışmaya devam edecek. Kentin değişik noktalarında kısa süre içerisinde yenilenen yollar, vatandaşlardan da tam not alıyor. Asfaltlama ile yol bakım ve onarımı konusunda yoğun bir çalışma yürüten ekipler, bozuk ve yıpranmış yolların bakım onarım çalışmalarını da eş zamanlı olarak tüm ilçelerde sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen yol yapım bakım ve onarım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 214. Cadde ile Akdeniz ilçesi Yeşilçimen Mahallesi 4010 Sokak’ta asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, her 2 noktada da trafik akışını aksatmadan çalışmaları kısa sürede tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mersin’in bulvar, cadde ve sokaklarında yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda, ömrünü tamamladığı tespit edilen yollar iş programına dahil edilerek, sıcak asfaltla buluşturuluyor.

Toroslar’da 214. Cadde yenilendi

Çalışmalar kapsamında ilk olarak Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 214. Cadde’de faaliyetlerine başlayan ekipler, asfalta hazırlık aşamasını tamamlayarak sıcak asfalt serimine geçti. Ekiplerin özverili çalışmasıyla kısa sürede tamamlanan yol, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. 

Akdeniz’de 4010 Sokak da sıcak asfaltla kaplandı

Daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerin bir diğer çalışma noktası ise, Akdeniz ilçesi Yeşilçimen Mahallesi 4010 Sokak oldu. Sokakta asfalt yenileme çalışmasını tamamlayan ekipler, farklı noktalarda konforlu yollar için çalışmaya devam edecek.

Kentin değişik noktalarında kısa süre içerisinde yenilenen yollar, vatandaşlardan da tam not alıyor. Asfaltlama ile yol bakım ve onarımı konusunda yoğun bir çalışma yürüten ekipler, bozuk ve yıpranmış yolların bakım onarım çalışmalarını da eş zamanlı olarak tüm ilçelerde sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen yol yapım bakım ve onarım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.