halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKOB YENİ YILDAKİ ETKİNLİKLERİNE “GENÇ DİNLETİLER-7” PROGRAMIYLA BAŞLADI

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.01.2024 - 18:09, Güncelleme: 22.01.2024 - 18:09 8513+ kez okundu.
 

AKOB YENİ YILDAKİ ETKİNLİKLERİNE “GENÇ DİNLETİLER-7” PROGRAMIYLA BAŞLADI

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), 2024 yılı etkinliklerine, "2022 Avrupa Gençlik Yılı" kapsamında başlattığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri coşkusuyla sürdürdüğü “Genç Dinletiler” serisiyle adım attı.

18 Ocak günü Mersin HiltonSA lobisinde gerçekleşen “AKOB Genç Dinletiler” Serisinin yedincisinde, yurtiçi ve yurtdışında aldıkları prestijli ödüllerin sahibi genç yıldızlarımız dinleyenleri büyüleyen bir dinleti gerçekleştirdiler. AKOB GENÇ DİNLETİLER -7'nin genç yıldızları; Mersin Üniversitesi Konservatuvarı öğrencileri Laçin Akyol (keman), Özgür Gözler (obua) ve Özgür Deniz Akalın (piyano) idi. Gelenek olduğu üzere dinleti, AKOB Başkanı Sayın Demet Şaman Tarlakazan açılış konuşmasıyla başladı. Tarlakazan, 7. Genç Dinletiler programı özelinde destekte bulunan Sayın Mustafa Güler’e teşekkür edip; genç yıldızlarımızın başarılarından söz etti. Dinleti MÜ Devlet Konservatuvarı Doç. David Tchumburidze Obua sınıfı öğrencisi Özgür Güler’in performansıyla başlayıp; MÜ Devlet Konservatuvarı Lily Tchumburidze Keman sınıfı öğrencisi Laçin Akyol’un performansıyla devam etti. Performansların piyano eşliği Özgür Deniz Akalın tarafından gerçekleştirildi. Özgür Güler, Ludwig August Lebrun, Camille Saint -Saens ve Anton Dvorak Slavonic gibi önemli bestecilerden eserler sunarken; Laçin Akyol, Robert Schumann ve solo performans olarak Eugen Ysaye’den Balad’ı büyük bir ustalıkla seslendirdi. AKOB Genç Dinletiler-7 programına katılan yıldız gençlerimize, ailelerine ve de onların müzikal yolculuklarında büyük emekleri olan eğitmenlerine teşekkür ediyoruz. AKOB Genç Dinletiler Serisi yepyeni içerik ve yeni yıldızlarla parlamaya; ev konseri tadında müzik ziyafeti sunmaya önümüzdeki günlerde de devam edecek. İyi ki AKOB!..
Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), 2024 yılı etkinliklerine, "2022 Avrupa Gençlik Yılı" kapsamında başlattığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri coşkusuyla sürdürdüğü “Genç Dinletiler” serisiyle adım attı.

18 Ocak günü Mersin HiltonSA lobisinde gerçekleşen “ AKOB Genç Dinletiler” Serisinin yedincisinde, yurtiçi ve yurtdışında aldıkları prestijli ödüllerin sahibi genç yıldızlarımız dinleyenleri büyüleyen bir dinleti gerçekleştirdiler. AKOB GENÇ DİNLETİLER -7'nin genç yıldızları; Mersin Üniversitesi Konservatuvarı öğrencileri Laçin Akyol (keman), Özgür Gözler (obua) ve Özgür Deniz Akalın (piyano) idi. Gelenek olduğu üzere dinleti, AKOB Başkanı Sayın Demet Şaman Tarlakazan açılış konuşmasıyla başladı. Tarlakazan, 7. Genç Dinletiler programı özelinde destekte bulunan Sayın Mustafa Güler’e teşekkür edip; genç yıldızlarımızın başarılarından söz etti. Dinleti MÜ Devlet Konservatuvarı Doç. David Tchumburidze Obua sınıfı öğrencisi Özgür Güler’in performansıyla başlayıp; MÜ Devlet Konservatuvarı Lily Tchumburidze Keman sınıfı öğrencisi Laçin Akyol’un performansıyla devam etti. Performansların piyano eşliği Özgür Deniz Akalın tarafından gerçekleştirildi. Özgür Güler, Ludwig August Lebrun, Camille Saint -Saens ve Anton Dvorak Slavonic gibi önemli bestecilerden eserler sunarken; Laçin Akyol, Robert Schumann ve solo performans olarak Eugen Ysaye’den Balad’ı büyük bir ustalıkla seslendirdi. AKOB Genç Dinletiler-7 programına katılan yıldız gençlerimize, ailelerine ve de onların müzikal yolculuklarında büyük emekleri olan eğitmenlerine teşekkür ediyoruz. AKOB Genç Dinletiler Serisi yepyeni içerik ve yeni yıldızlarla parlamaya; ev konseri tadında müzik ziyafeti sunmaya önümüzdeki günlerde de devam edecek. İyi ki AKOB!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.