halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS’TA KÜLTÜR VE SANAT SOKAĞI TAMAMEN YENİLENDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.01.2024 - 14:56, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:56 1290+ kez okundu.
 

TARSUS’TA KÜLTÜR VE SANAT SOKAĞI TAMAMEN YENİLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın, kent genelindeki cadde ve bulvarlarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan ve stadyum, spor tesisi, meslek lisesi ile Kültür Park’a ulaşımı da sağlayan Kültür ve Sanat Sokağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde cadde ve bulvarlar üzerinde yenileme ve revize çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da sosyal hayatın hızlı aktığı alanlara da yeni görünümler kazandırıyor  Tarsus’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan ve stadyum, spor tesisi, meslek lisesi ile Kültür Park’a ulaşımı da sağlayan Kültür ve Sanat Sokağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kültür ve Sanat Sokağı Düzenleme ve Yenileme Projesi’ kapsamında tamamen revize edildi. Tek taraflı olarak trafiğe açık olan ve sosyal tesislerin yoğun olduğu bölgede, yayaların sıklıkla kullandığı Kültür ve Sanat Sokağı’nda bozuk zemin ve kaldırımlar tamamen söküldü. Kaldırım yenileme işleminin yanı sıra kilitli parke taş döşeme çalışmalarının da uygulandığı proje kapsamında belli bir bölge, fidan dikimi ile yeşillendirildi. Dilmaç: “Bu sokak daha önce atıl bir vaziyetteydi” Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda görevli Harita Mühendisi İbrahim Dilmaç, 450 metre uzunluğundaki yol üzerinde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, “Kültür Parkımızın yanında yapılan güzel bir sokağımız. 450 metre uzunluğundaki bu sokakta 2 bin 500 metre kare kilit parke, 2 bin 500 metre kare karo ve 250 metre kare engelli karo kullanıldı. Daha önce atıl bir vaziyetteydi. Ayrıca yerleştirilen oturma grupları, çöp kovaları ve dikilen fidanlar ile sokağı güzelleştirdik” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın, kent genelindeki cadde ve bulvarlarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan ve stadyum, spor tesisi, meslek lisesi ile Kültür Park’a ulaşımı da sağlayan Kültür ve Sanat Sokağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde cadde ve bulvarlar üzerinde yenileme ve revize çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da sosyal hayatın hızlı aktığı alanlara da yeni görünümler kazandırıyor 

Tarsus’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan ve stadyum, spor tesisi, meslek lisesi ile Kültür Park’a ulaşımı da sağlayan Kültür ve Sanat Sokağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Sokağı Düzenleme ve Yenileme Projesi’ kapsamında tamamen revize edildi.

Tek taraflı olarak trafiğe açık olan ve sosyal tesislerin yoğun olduğu bölgede, yayaların sıklıkla kullandığı Kültür ve Sanat Sokağı’nda bozuk zemin ve kaldırımlar tamamen söküldü.

Kaldırım yenileme işleminin yanı sıra kilitli parke taş döşeme çalışmalarının da uygulandığı proje kapsamında belli bir bölge, fidan dikimi ile yeşillendirildi.

Dilmaç: “Bu sokak daha önce atıl bir vaziyetteydi”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda görevli Harita Mühendisi İbrahim Dilmaç, 450 metre uzunluğundaki yol üzerinde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, “Kültür Parkımızın yanında yapılan güzel bir sokağımız. 450 metre uzunluğundaki bu sokakta 2 bin 500 metre kare kilit parke, 2 bin 500 metre kare karo ve 250 metre kare engelli karo kullanıldı. Daha önce atıl bir vaziyetteydi. Ayrıca yerleştirilen oturma grupları, çöp kovaları ve dikilen fidanlar ile sokağı güzelleştirdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.