halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.09.2023 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2023 - 12:41 2025+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim almalarına önem verdiklerini söyledi.

2023-2024 eğitim öğretim yılını kutlayan Başkan Yılmaz, ilçedeki okulların bahçelerini bakım ve onarımdan geçirerek, yeni eğitim öğretim yılına hazırladıklarını da kaydetti. “GÜÇLÜ VE KALKINMIŞ BİR TÜRKİYE’NİN YOLU DA EĞİTİMDEN GEÇER”   Yeni eğitim öğretim yılının; öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz; “Çocuklarımız, uzun bir yaz tatilini geride bıraktı. Bu süre zarfında Toroslar Belediyesi olarak, yaz spor okullarımız ve düzenlediğimiz etkinliklerle çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini, sanatla sporla bütünleşmelerini ve yaz tatilini verimli geçirmelerini sağladık” dedi. “Eğitim ve öğretime olan desteklerimiz artarak devam edecek” diyen Başkan Yılmaz; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü bir Türkiye için daha çok çalışması ve iyi bir eğitim alması gerekmektedir. Bunun için başta eğitimciler olmak üzere hepimize büyük görevler düşmektedir. Toroslar Belediyesi olarak, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkan ve milli ve manevi değerlerine bağlı bireylerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim almalarına önem verdiklerini söyledi.

2023-2024 eğitim öğretim yılını kutlayan Başkan Yılmaz, ilçedeki okulların bahçelerini bakım ve onarımdan geçirerek, yeni eğitim öğretim yılına hazırladıklarını da kaydetti.

“GÜÇLÜ VE KALKINMIŞ BİR TÜRKİYE’NİN YOLU DA EĞİTİMDEN GEÇER”

 

Yeni eğitim öğretim yılının; öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz; “Çocuklarımız, uzun bir yaz tatilini geride bıraktı. Bu süre zarfında Toroslar Belediyesi olarak, yaz spor okullarımız ve düzenlediğimiz etkinliklerle çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini, sanatla sporla bütünleşmelerini ve yaz tatilini verimli geçirmelerini sağladık” dedi.

Eğitim ve öğretime olan desteklerimiz artarak devam edecek” diyen Başkan Yılmaz; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü bir Türkiye için daha çok çalışması ve iyi bir eğitim alması gerekmektedir. Bunun için başta eğitimciler olmak üzere hepimize büyük görevler düşmektedir. Toroslar Belediyesi olarak, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, sporcu kimlikleriyle öne çıkan ve milli ve manevi değerlerine bağlı bireylerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.