halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN'DAN OKUL ZİYARETİ

Gündem 12.05.2023 - 15:38, Güncelleme: 12.05.2023 - 15:38 1534+ kez okundu.
 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN'DAN OKUL ZİYARETİ

Mersin Valisi Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Sayın Valimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA eşlik etti.

Vali Pehlivan Eyüp Aygar Fen Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yürüttükleri projeler ve diğer etkinliklerle ilgili sohbet etti. Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, yürüttükleri başarılı çalışmalar için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA, birçok alanda projeler üreterek eğitimin niteliğini artıran tüm meslektaşlarına ve hem akademik hem de sosyal alanda başarılara imza atan tüm öğrencilerine çok teşekkür ettiğini ifade ederek "Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje odaklı çalışmalara devam edeceğiz." dedi. 
Mersin Valisi Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında Sayın Valimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA eşlik etti.

Vali Pehlivan Eyüp Aygar Fen Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yürüttükleri projeler ve diğer etkinliklerle ilgili sohbet etti. Sayın Ali Hamza PEHLİVAN, yürüttükleri başarılı çalışmalar için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA, birçok alanda projeler üreterek eğitimin niteliğini artıran tüm meslektaşlarına ve hem akademik hem de sosyal alanda başarılara imza atan tüm öğrencilerine çok teşekkür ettiğini ifade ederek "Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje odaklı çalışmalara devam edeceğiz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.