halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TURKCELL’İN YENİ DÖNEM ‘GNÇYTNK’ PROGRAMINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.02.2024 - 12:40, Güncelleme: 22.02.2024 - 12:40 968+ kez okundu.
 

TURKCELL’İN YENİ DÖNEM ‘GNÇYTNK’ PROGRAMINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Turkcell’in gençlere özel inovatif işe alım programı ‘GNÇYTNK 2024’ün başvuruları başladı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen programda GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time olmak üzere iki seçenek yer alıyor.

Turkcell Akademi tarafından hazırlanan programlarla, gelişim rehberliği ile birçok alanda yeteneklerini geliştirecek adaylar, tam veya yarı zamanlı çalışma şansı da yakalayacaklar. Süreci başarıyla tamamlayan adaylara kariyerlerine ilk adımlarını Turkcell ile atma fırsatı da sunulacak. Başvurular, 17 Mart’a kadar kariyerim.turkcell.com.tr sayfasından yapılacak. Türkiye’nin Turkcell’i, tam veya yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu inovatif yeni mezun ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik işe alım programı GNÇYTNK ile gençlerin hayatına dokunmaya devam ediyor. GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time olmak üzere iki seçeneğin yer aldığı program için başvuru süreci başladı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek GNÇYTNK ile Turkcell’de kariyer kapılarını aralamak isteyen genç adaylar; online olarak deneyimleyecekleri genel yetenek değerlendirmesi, İngilizce, grup vaka çalışmaları ve İK iş birimi mülakatları gibi farklı aşamalardan geçecek. Süreç boyunca Turkcell’in liderleri ile bir araya gelip sektörü ve gelecek trendlerini tartışacak olan adaylar; teknolojiden kişisel gelişime iş hayatının farklı alanlarında yeteneklerini geliştirebilecek. Değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayan GNÇYTNK’ler; Turkcell Akademi tarafından hazırlanmış olan eğitim olanaklarını da içeren oryantasyon programıyla müşteri odaklılık, inovasyon, dijital trendler, liderlik, stratejik düşünme gibi konularda eğitim alarak kendilerini sürekli geliştirebilecek, fikirlerini duyurabilecek ve Turkcell’de kariyer fırsatı yakalayacaklar. Erkan Durdu: “Ülkemizin geleceğine olan inancımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” GNÇYTNK programıyla bugüne dek binlerce gencin hayatına dokunan Turkcell’in, Türkiye’de dijitalleşmenin geleceğine yön vermeye devam ettiğini belirten Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, “Turkcell olarak, GNÇYTNK programımızla gençlerimize eğitim ve gelişim imkanları sunarak onların yanında oluyoruz. Genç istihdamına önemli katkı sunan ülkemizin en kapsamlı işe alım programıyla genç yeteneklere Turkcell’de kariyer fırsatı sağlıyor, kariyer yolculuklarında onların yanında olmaya devam ediyoruz. GNÇYTNK programımızla teknolojinin geleceğine yön verirken Türkiye’nin geleceği olan gençlerimize de yatırım yapıyoruz. Artık bir gelenek haline gelen GNÇYTNK programımızla bugüne kadar binin üzerine genci istihdam ettik. Turkcell olarak, Türkiye Yüzyılı’nı Dijitalin Yüzyılı yapma yolculuğumuzda ülkemizin gücüne ve geleceğine olan inancımızla hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Başvurular 17 Mart’a kadar açık GNÇYTNK Full Time programına 1996 yılı ve sonrası doğumlu, lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisi, yeni mezun ya da en fazla 2 yıl iş deneyimine sahip adaylar; GNÇYTNK Part Time programına ise lisans 3. sınıf öğrencileri kariyerim.turkcell.com.tr/genc-yetenek sayfasından başvurabilecek. Programın son başvuru tarihi ise 17 Mart 2024.
Turkcell’in gençlere özel inovatif işe alım programı ‘GNÇYTNK 2024’ün başvuruları başladı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen programda GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time olmak üzere iki seçenek yer alıyor.

Turkcell Akademi tarafından hazırlanan programlarla, gelişim rehberliği ile birçok alanda yeteneklerini geliştirecek adaylar, tam veya yarı zamanlı çalışma şansı da yakalayacaklar. Süreci başarıyla tamamlayan adaylara kariyerlerine ilk adımlarını Turkcell ile atma fırsatı da sunulacak. Başvurular, 17 Mart’a kadar kariyerim.turkcell.com.tr sayfasından yapılacak.

Türkiye’nin Turkcell’i, tam veya yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu inovatif yeni mezun ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik işe alım programı GNÇYTNK ile gençlerin hayatına dokunmaya devam ediyor. GNÇYTNK Full Time ve GNÇYTNK Part Time olmak üzere iki seçeneğin yer aldığı program için başvuru süreci başladı. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek GNÇYTNK ile Turkcell’de kariyer kapılarını aralamak isteyen genç adaylar; online olarak deneyimleyecekleri genel yetenek değerlendirmesi, İngilizce, grup vaka çalışmaları ve İK iş birimi mülakatları gibi farklı aşamalardan geçecek. Süreç boyunca Turkcell’in liderleri ile bir araya gelip sektörü ve gelecek trendlerini tartışacak olan adaylar; teknolojiden kişisel gelişime iş hayatının farklı alanlarında yeteneklerini geliştirebilecek. Değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayan GNÇYTNK’ler; Turkcell Akademi tarafından hazırlanmış olan eğitim olanaklarını da içeren oryantasyon programıyla müşteri odaklılık, inovasyon, dijital trendler, liderlik, stratejik düşünme gibi konularda eğitim alarak kendilerini sürekli geliştirebilecek, fikirlerini duyurabilecek ve Turkcell’de kariyer fırsatı yakalayacaklar.

Erkan Durdu: “Ülkemizin geleceğine olan inancımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz”

GNÇYTNK programıyla bugüne dek binlerce gencin hayatına dokunan Turkcell’in, Türkiye’de dijitalleşmenin geleceğine yön vermeye devam ettiğini belirten Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, “ Turkcell olarak, GNÇYTNK programımızla gençlerimize eğitim ve gelişim imkanları sunarak onların yanında oluyoruz. Genç istihdamına önemli katkı sunan ülkemizin en kapsamlı işe alım programıyla genç yeteneklere Turkcell’de kariyer fırsatı sağlıyor, kariyer yolculuklarında onların yanında olmaya devam ediyoruz. GNÇYTNK programımızla teknolojinin geleceğine yön verirken Türkiye’nin geleceği olan gençlerimize de yatırım yapıyoruz. Artık bir gelenek haline gelen GNÇYTNK programımızla bugüne kadar binin üzerine genci istihdam ettik. Turkcell olarak, Türkiye Yüzyılı’nı Dijitalin Yüzyılı yapma yolculuğumuzda ülkemizin gücüne ve geleceğine olan inancımızla hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Başvurular 17 Mart’a kadar açık

GNÇYTNK Full Time programına 1996 yılı ve sonrası doğumlu, lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisi, yeni mezun ya da en fazla 2 yıl iş deneyimine sahip adaylar; GNÇYTNK Part Time programına ise lisans 3. sınıf öğrencileri kariyerim.turkcell.com.tr/genc-yetenek sayfasından başvurabilecek. Programın son başvuru tarihi ise 17 Mart 2024.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.