halkalı escort bayanlar

TÜRKİYE-AFRİKA ARASINDAKİ TİCARİ İŞBİRLİĞİ ELE ALINDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.09.2024 - 22:00, Güncelleme: 24.09.2024 - 22:00 141 kez okundu.
 

TÜRKİYE-AFRİKA ARASINDAKİ TİCARİ İŞBİRLİĞİ ELE ALINDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka’yı konuk etti. Türkiye-Afrika arasındaki ticari ilişkilerin görüşüldüğü ziyarette ekonomik işbirliği ve yatırım fırsatları ele alındı.

Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Büyükelçi Mutiwazuka’ya Elçi Müsteşarı Chakurangeyi Mutodza’nın da eşlik ettiği ziyarette Türkiye ve Zimbabve arasındaki ticari işbirlikleri değerlendirildi. Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Koçak, Tarsus ve bölge ekonomisi ve ticari yaşamı hakkında bilgi verdi. Daha sonra iki ülke arasındaki yatırım ortamı ve işbirlikleri konusu ele alındı. YATIRIM ORTAMI UYGUN Bölgenin yatırım ortamı açısından elde ettiği yeni fırsatlarla birlikte daha da cazip hale geldiğini, sektörel çeşitliliği dolayısıyla birçok yatırımcı çekebilecek konumda olduğunu ifade eden Başkan Koçak, tarımdan turizme kadar bölgedeki avantajlara dikkat çekti. Kurdukları yeni organize sanayi bölgesi ve yatırımcıya sundukları imkânlardan bahseden Başkan Koçak, Afrikalı iş insanlarını yatırım yapmaya davet etti. FIRSATLAR İNCELENDİ Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka da bölgenin dinamik yapısından etkilendiklerini belirterek, Güney Afrika ve Türkiye arasındaki ilişkilerin arzulanan seviyeye ulaşmasını beklediklerini söyledi. Bölgenin ve Türkiye’nin uzmanlaştığı alanlarda yatırım ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyleyen Büyükelçi, Zimbabve'nin Türk yatırımcılara geniş fırsatlar sunduğunu ifade ederek, Güney Afrika’ya Türk yatırımcılarını beklediklerini söyledi. Daha sonra Tarsus TSO Başkanı Koçak, Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka’ya ziyaret anısına hediye taktim etti.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka’yı konuk etti. Türkiye-Afrika arasındaki ticari ilişkilerin görüşüldüğü ziyarette ekonomik işbirliği ve yatırım fırsatları ele alındı.

Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Büyükelçi Mutiwazuka’ya Elçi Müsteşarı Chakurangeyi Mutodza’nın da eşlik ettiği ziyarette Türkiye ve Zimbabve arasındaki ticari işbirlikleri değerlendirildi. Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Koçak, Tarsus ve bölge ekonomisi ve ticari yaşamı hakkında bilgi verdi. Daha sonra iki ülke arasındaki yatırım ortamı ve işbirlikleri konusu ele alındı.

YATIRIM ORTAMI UYGUN

Bölgenin yatırım ortamı açısından elde ettiği yeni fırsatlarla birlikte daha da cazip hale geldiğini, sektörel çeşitliliği dolayısıyla birçok yatırımcı çekebilecek konumda olduğunu ifade eden Başkan Koçak, tarımdan turizme kadar bölgedeki avantajlara dikkat çekti. Kurdukları yeni organize sanayi bölgesi ve yatırımcıya sundukları imkânlardan bahseden Başkan Koçak, Afrikalı iş insanlarını yatırım yapmaya davet etti.

FIRSATLAR İNCELENDİ

Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka da bölgenin dinamik yapısından etkilendiklerini belirterek, Güney Afrika ve Türkiye arasındaki ilişkilerin arzulanan seviyeye ulaşmasını beklediklerini söyledi. Bölgenin ve Türkiye’nin uzmanlaştığı alanlarda yatırım ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyleyen Büyükelçi, Zimbabve'nin Türk yatırımcılara geniş fırsatlar sunduğunu ifade ederek, Güney Afrika’ya Türk yatırımcılarını beklediklerini söyledi.

Daha sonra Tarsus TSO Başkanı Koçak, Zimbabve'nin Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwazuka’ya ziyaret anısına hediye taktim etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.