halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BOZYAZI ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ FAHRİ UZLAR GÖREVE BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.08.2023 - 10:44, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:44 1587+ kez okundu.
 

BOZYAZI ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ FAHRİ UZLAR GÖREVE BAŞLADI

Mersin Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, Bozyazı Orman İşletme Müdürü olarak atanan Fahri Uzlar, göreve başladı

Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar 21.08.2023 Pazartesi günü Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin ‘in ziyaretiyle vekaleten bu görevi yürüten Orman Mühendisi Hüseyin Meteris’ten görevi devraldı. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin beraberinde, Orman Mühendisi Hüseyin Meteris ve işletme şefleri ile birlikte İşletme Müdürü Fahri Uzlar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Hüseyin Meteris’e teşekkür eder, Bozyazı İşletme Müdürü Fahri Uzlar’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Mersin Orman İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, Bozyazı Orman İşletme Müdürü olarak atanan Fahri Uzlar, göreve başladı

Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar 21.08.2023 Pazartesi günü Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin ‘in ziyaretiyle vekaleten bu görevi yürüten Orman Mühendisi Hüseyin Meteris’ten görevi devraldı.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin beraberinde, Orman Mühendisi Hüseyin Meteris ve işletme şefleri ile birlikte İşletme Müdürü Fahri Uzlar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Hüseyin Meteris’e teşekkür eder, Bozyazı İşletme Müdürü Fahri Uzlar’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.