halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

25 KASIM KADINA ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.11.2023 - 11:02, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:02 934+ kez okundu.
 

25 KASIM KADINA ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ

“Türk milleti öyle analara sahiptir ki, her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha yüksek nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.”

il Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ; Vali Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN’In teşrifleriyle gerçekleştirilen “25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Yürüyüşü” ne katıldı.  Ulu Cami’den Cumhuriyet Meydanına doğru yapılan yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, “Kadın demek şefkat demektir, kadın demek, sevgi demektir, kadın barıştır, anlayıştır. Kadına verilen değer, her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının gereğidir. Kadınların iyi eğitim almaları, kadınların toplumsal hayatın içinde yer almaları, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle, vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeleri bir toplumun geleceği için çok önemlidir. Biz ‘cennet anaların ayaklarının altındadır’ diyen bir inanca sahibiz. Türkiye yüzyılında, kadınlar olarak birlik ve dayanışma içinde güzellikler yaratacak, her zaman her koşulda şiddetin karşısında olacağız.” dedi.
“Türk milleti öyle analara sahiptir ki, her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha yüksek nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.”

il Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ; Vali Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN’In teşrifleriyle gerçekleştirilen “ 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Yürüyüşü” ne katıldı.

 Ulu Cami’den Cumhuriyet Meydanına doğru yapılan yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, “Kadın demek şefkat demektir, kadın demek, sevgi demektir, kadın barıştır, anlayıştır. Kadına verilen değer, her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının gereğidir. Kadınların iyi eğitim almaları, kadınların toplumsal hayatın içinde yer almaları, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle, vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeleri bir toplumun geleceği için çok önemlidir. Biz ‘cennet anaların ayaklarının altındadır’ diyen bir inanca sahibiz. Türkiye yüzyılında, kadınlar olarak birlik ve dayanışma içinde güzellikler yaratacak, her zaman her koşulda şiddetin karşısında olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.