halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN:”BİZ KİMSENİN YAŞAM TARZINA KARIŞMAYIZ, EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 11:02, Güncelleme: 11.03.2024 - 11:02 751+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN:”BİZ KİMSENİN YAŞAM TARZINA KARIŞMAYIZ, EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ”

Serdar Soydan, “Sosyal yardımları arttıracağız, emekli ve dar gelirli vatandaşımıza destek olacağız, kimsenin ekmeği ile oynamayıp yeni istihdam alanları açacağız. Mersin’in önemli sorunları var. Gittiğimiz her yerde bu sorunları dinliyoruz. Projelerimiz hazır. Göreve gelir gelmez tüm Mersin halkı bizim farkımızı anlayacak, Mersin’in hızlıca değiştiğini ve geliştiğini görecek.” Dedi.

“İŞTEN ÇIKARAN SİZSİNİZ… BİZİ KENDİNİZLE KARIŞTIYORSUNUZ” Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Halkımızın bize olan ilgisi arttıkça hiç hoş olmayan şeyler duymaya başladık ve bizim halkımızın yaşam tarzına müdahale edeceğimiz, sahilleri ve dershaneleri kapatacağımız, sosyal yardımlara son vereceğimiz şeklinde karalama kampanyaları başlattılar. Onlara şunu söylüyorum; bizi kendinizle karıştırıyorsunuz, gelir gelmez binlerce işçiyi işten çıkarıp ekmeği ile siz oynadınız.” “HALKIMIZ BİZİ SEVİYOR VE YAKINDAN TANIYOR” Seçimlerin gelip geçeceğini, önemli olanın Mersin olduğunu vurgulayan Serdar Soydan, şöyle devam etti: “Şuan ilçelerimizde Cumhur İttifakı mensubu başarılı belediye başkanlarımız var. Ekmeğinde olan ne bir işçi çıkardılar ne de halkımızın yaşam tarzına müdahalede bulundular. Sosyal yardımları, projeleri, hizmetleri örnek olmuştur. Halkımız bizi yakından takip ediyor ve seviyor. Karadenizliler Derneğimizi, Tırmıl Sanayi Sitemizi ziyaret ettik; Mezitli Cemevi açılışına katıldık ve buralardaki ilgi ve sevgi her şeyi anlatıyor. Mersinimizi daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”  “BİZİM SÖZÜMÜZ SÖZ: KİMSENİN EKMEĞİ İLE BİZ OYNAMAYIZ” “Performans bahanesine sığınanlar binlerce işçinin ekmeği ile oynadı” diyen Serdar Soydan, “Bizim sözümüz sözdür, ekmeğinde olan kimsenin işinin elinden alınmasına izin vermeyiz. Ortaya koyduğumuz projeler heyecan yarattı. Biz işçi çıkarmak bir kenara, yeni istihdam alanları açmanın gayreti içindeyiz. Mersin’in önemli sorunları var. Gittiğimiz her yerde bu sorunları dinliyoruz. Projelerimiz hazır. Göreve gelir gelmez tüm Mersin halkı bizim farkımızı anlayacak, Mersin’in hızlıca değiştiğini ve geliştiğini görecek.”Diye konuştu.
Serdar Soydan, “Sosyal yardımları arttıracağız, emekli ve dar gelirli vatandaşımıza destek olacağız, kimsenin ekmeği ile oynamayıp yeni istihdam alanları açacağız. Mersin’in önemli sorunları var. Gittiğimiz her yerde bu sorunları dinliyoruz. Projelerimiz hazır. Göreve gelir gelmez tüm Mersin halkı bizim farkımızı anlayacak, Mersin’in hızlıca değiştiğini ve geliştiğini görecek.” Dedi.

“İŞTEN ÇIKARAN SİZSİNİZ… BİZİ KENDİNİZLE KARIŞTIYORSUNUZ”

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Halkımızın bize olan ilgisi arttıkça hiç hoş olmayan şeyler duymaya başladık ve bizim halkımızın yaşam tarzına müdahale edeceğimiz, sahilleri ve dershaneleri kapatacağımız, sosyal yardımlara son vereceğimiz şeklinde karalama kampanyaları başlattılar. Onlara şunu söylüyorum; bizi kendinizle karıştırıyorsunuz, gelir gelmez binlerce işçiyi işten çıkarıp ekmeği ile siz oynadınız.”

“HALKIMIZ BİZİ SEVİYOR VE YAKINDAN TANIYOR”

Seçimlerin gelip geçeceğini, önemli olanın Mersin olduğunu vurgulayan Serdar Soydan, şöyle devam etti: “Şuan ilçelerimizde Cumhur İttifakı mensubu başarılı belediye başkanlarımız var. Ekmeğinde olan ne bir işçi çıkardılar ne de halkımızın yaşam tarzına müdahalede bulundular. Sosyal yardımları, projeleri, hizmetleri örnek olmuştur. Halkımız bizi yakından takip ediyor ve seviyor. Karadenizliler Derneğimizi, Tırmıl Sanayi Sitemizi ziyaret ettik; Mezitli Cemevi açılışına katıldık ve buralardaki ilgi ve sevgi her şeyi anlatıyor. Mersinimizi daha güzel bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” 

“BİZİM SÖZÜMÜZ SÖZ: KİMSENİN EKMEĞİ İLE BİZ OYNAMAYIZ”

“Performans bahanesine sığınanlar binlerce işçinin ekmeği ile oynadı” diyen Serdar Soydan, “Bizim sözümüz sözdür, ekmeğinde olan kimsenin işinin elinden alınmasına izin vermeyiz. Ortaya koyduğumuz projeler heyecan yarattı. Biz işçi çıkarmak bir kenara, yeni istihdam alanları açmanın gayreti içindeyiz. Mersin’in önemli sorunları var. Gittiğimiz her yerde bu sorunları dinliyoruz. Projelerimiz hazır. Göreve gelir gelmez tüm Mersin halkı bizim farkımızı anlayacak, Mersin’in hızlıca değiştiğini ve geliştiğini görecek.”Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.