halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANI DİLAN ATABEY İLE ÖZGÜR EKEN DÜNYAEVİNE GİRDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.11.2023 - 09:31, Güncelleme: 25.11.2023 - 09:31 1130+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANI DİLAN ATABEY İLE ÖZGÜR EKEN DÜNYAEVİNE GİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Dilan Atabey ile Özgür Eken’in nikâhlarını kıyarak, mutluluklarına şahit oldu.

Çiftin nikâhını kıydıktan sonra bir konuşma yapan Seçer, “Allah mutlu, mesut etsin. Bir yastıkta kocasınlar. Mutlu bir evlilikleri, hayırlı evlatları olsun. Ailelerine, vatana, millete, iinsanlığa faydalı çocukları olsun” dedi. Nikahın ardından Seçer, Aile Cüzdanı’nı CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış’a teslim etti ve Kış da Aile Cüzdanı’nı gelin ile damada birlikte takdim etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Dilan Atabey ile Özgür Eken’in nikâhlarını kıyarak, mutluluklarına şahit oldu. Toroslar İlçesi’nde yer alan La Bella Concept’teki düğüne; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları, daire başkanları,  çiftin aileleri, yakınları, akrabaları, arkadaşları, dostları ve basın camiası katıldı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nden Burcu Tekgül yaptı. İlk dansın ardından nikâha geçildi ve Başkan Seçer çiftin nikahını kıydı. Seçer: “Mutlu bir evlilikleri olsun” Başkan Seçer nikâhı kıydıktan sonra yaptığı konuşmasında; Atabey ile Eken çiftini tebrik ederek; “Allah mutlu, mesut etsin. Bir yastıkta kocasınlar. Mutlu bir evlilikleri, hayırlı evlatları olsun. Ailelerine, vatana, millete, insanlığa faydalı çocukları olsun” dedi ve çiftin nikâhını kıydı. Seçer nikâhı kıydıktan sonra “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.  Aile Cüzdanı’nı Milletvekili Kış, çifte takdim etti Nikâhın ardından Başkan Seçer, Aile Cüzdanı’nı CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış’a teslim etti ve Kış da Aile Cüzdanı’nı gelin ile damada birlikte takdim etti. Aile Cüzdanı’nı takdim eden Kış konuşmasında; “Dilan da Özgür de bugün çok heyecanlılar. Bu heyecanınız bir ömür boyu sürsün istiyorum. Bugünkü heyecanla mutlak surette çok daha mutlu olacağınıza inanıyorum. Bugüne kadar hayatlarınızı ayrı ayrı yaşadınız, kararlarınızı ayrı ayrı aldınız. Ama ben sizden şunu isteyeceğim; bundan sonraki hayatı birlikte yaşayın, birlikte kararlar alın ve birlikte mutlu olma yolunu seçin. Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Güzel bir yuvanız, mutlu bir evliliğiniz ve uzun bir ömrünüz olsun. Bu vesileyle Aile Cüzdanı’nızı ikinize teslim edeceğim. İkiniz gözünüz gibi koruyun istiyorum ” dedi.   Nikah töreninin ardından yeni çiftin yakınları doyasıya eğlenerek mutlu güne ortak oldular.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Dilan Atabey ile Özgür Eken’in nikâhlarını kıyarak, mutluluklarına şahit oldu.

Çiftin nikâhını kıydıktan sonra bir konuşma yapan Seçer, “Allah mutlu, mesut etsin. Bir yastıkta kocasınlar. Mutlu bir evlilikleri, hayırlı evlatları olsun. Ailelerine, vatana, millete, iinsanlığa faydalı çocukları olsun” dedi.

Nikahın ardından Seçer, Aile Cüzdanı’nı CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış’a teslim etti ve Kış da Aile Cüzdanı’nı gelin ile damada birlikte takdim etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Dilan Atabey ile Özgür Eken’in nikâhlarını kıyarak, mutluluklarına şahit oldu.

Toroslar İlçesi’nde yer alan La Bella Concept’teki düğüne; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları, daire başkanları,  çiftin aileleri, yakınları, akrabaları, arkadaşları, dostları ve basın camiası katıldı.

Çiftin nikâh şahitliklerini ise; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nden Burcu Tekgül yaptı. İlk dansın ardından nikâha geçildi ve Başkan Seçer çiftin nikahını kıydı.

Seçer: “Mutlu bir evlilikleri olsun”

Başkan Seçer nikâhı kıydıktan sonra yaptığı konuşmasında; Atabey ile Eken çiftini tebrik ederek; “Allah mutlu, mesut etsin. Bir yastıkta kocasınlar. Mutlu bir evlilikleri, hayırlı evlatları olsun. Ailelerine, vatana, millete, insanlığa faydalı çocukları olsun” dedi ve çiftin nikâhını kıydı. Seçer nikâhı kıydıktan sonra “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. 

Aile Cüzdanı’nı Milletvekili Kış, çifte takdim etti

Nikâhın ardından Başkan Seçer, Aile Cüzdanı’nı CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış’a teslim etti ve Kış da Aile Cüzdanı’nı gelin ile damada birlikte takdim etti. Aile Cüzdanı’nı takdim eden Kış konuşmasında; “Dilan da Özgür de bugün çok heyecanlılar. Bu heyecanınız bir ömür boyu sürsün istiyorum. Bugünkü heyecanla mutlak surette çok daha mutlu olacağınıza inanıyorum. Bugüne kadar hayatlarınızı ayrı ayrı yaşadınız, kararlarınızı ayrı ayrı aldınız. Ama ben sizden şunu isteyeceğim; bundan sonraki hayatı birlikte yaşayın, birlikte kararlar alın ve birlikte mutlu olma yolunu seçin. Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Güzel bir yuvanız, mutlu bir evliliğiniz ve uzun bir ömrünüz olsun. Bu vesileyle Aile Cüzdanı’nızı ikinize teslim edeceğim. İkiniz gözünüz gibi koruyun istiyorum ” dedi.

 

Nikah töreninin ardından yeni çiftin yakınları doyasıya eğlenerek mutlu güne ortak oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.