halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.03.2024 - 15:57, Güncelleme: 06.03.2024 - 15:57 720 kez okundu.
 

CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI

CİNSİYET EŞİTLİĞİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, AKP iktidarının çıkmaza soktuğu ekonomik ve siyasi krizin bedelini kadınların hayatları ile ödediğine işaret ederek, “Yaşamın her alanında cinsiyet eşitliği mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların uğradığı cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekti. Mersin’de Özgecan Aslan’ın 2015 yılından öldürülmesinin ardından iktidarın “bu son olacak” dediğini ifade eden Başkan Palamut, “Özgecan’ımızdan sonra binlerce kadınımız cinayete kurban gitti.  Bir günde 8 kadının öldürülmesine tanıklık ettik” dedi. ŞİDDET RASTLANILAN İNSAN HAKLARI İHLALİDİR Kadını ötekileştiren AKP iktidarının kadına yönelik şiddetin önüne geçemeyeceğini vurgulayan Başkan Palamut, şöyle devam etti:  “Kadına karşı şiddet, en yaygın ve sık rastlanılan insan hakları ihlallerindendir. AKP’nin çıkmaza soktuğu ekonomik ve siyasi krizin bedelini ne yazık ki kadınlarımız hayatları ile ödüyor. Şiddetle mücadelenin en önemli temel taşı cinsiyet eşitliğini yaşamın her alanında hayata geçirmektir. Yaşamın her alanında mücadele eden kadınlarımızın günü kutlu olsun. Cinsiyet eşitliği mücadelemiz sürecek.”
CİNSİYET EŞİTLİĞİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, AKP iktidarının çıkmaza soktuğu ekonomik ve siyasi krizin bedelini kadınların hayatları ile ödediğine işaret ederek, “Yaşamın her alanında cinsiyet eşitliği mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların uğradığı cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekti.
Mersin’de Özgecan Aslan’ın 2015 yılından öldürülmesinin ardından iktidarın “bu son olacak” dediğini ifade eden Başkan Palamut, “Özgecan’ımızdan sonra binlerce kadınımız cinayete kurban gitti.  Bir günde 8 kadının öldürülmesine tanıklık ettik” dedi.

ŞİDDET RASTLANILAN İNSAN HAKLARI İHLALİDİR

Kadını ötekileştiren AKP iktidarının kadına yönelik şiddetin önüne geçemeyeceğini vurgulayan Başkan Palamut, şöyle devam etti:  “Kadına karşı şiddet, en yaygın ve sık rastlanılan insan hakları ihlallerindendir. AKP’nin çıkmaza soktuğu ekonomik ve siyasi krizin bedelini ne yazık ki kadınlarımız hayatları ile ödüyor. Şiddetle mücadelenin en önemli temel taşı cinsiyet eşitliğini yaşamın her alanında hayata geçirmektir. Yaşamın her alanında mücadele eden kadınlarımızın günü kutlu olsun. Cinsiyet eşitliği mücadelemiz sürecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.