halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CARETTALAR IĞDIR’DAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.01.2024 - 17:40, Güncelleme: 27.01.2024 - 17:40 1323+ kez okundu.
 

CARETTALAR IĞDIR’DAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

Rakibi Alagöz Holding Iğdır Basketbol ile deplasmanda karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, ilk periyottan itibaren başarılı bir maç ortaya koyarak rakibini 64-85 mağlup etti.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim “İyi bir yoldayız. Evaldas Kairys’in alınması gerçekten bize güç verdi, ne yapmak istediğimize daha hakim bir basketbolumuz var. İnişlerimizi çıkışlarımızı azaltıp daha da iyi olacağız” dedi.  Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. Haftasında rakibi Alagöz Holding Iğdır Basketbol ile karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı (MSK), rakibini 64-85 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Kadrosunda önemli revizyonlara giden Carettalar elde ettiği başarı ile taraftarlarını sevindirdi.  Deplasmanda gerçekleşen mücadelede Carettalar, maçın başından sonuna kadar ezici bir şekilde rakibinden üstün oynadı. İlk periyodu sayı üstünlüğü ile tamamlayan Carettalar, rakiplerine 20-29 fark attı. Üstünlüğü elden bırakmayan MSK, 2. Periyodu da 35-48 önde tamamlayarak ilk yarı sonucunda üstünlüğü korudu. İkinci yarıda da başarılı oyununu sürdüren Carettalar 3. Periyodu 50-68 önde tamamlayarak son çeyreğe de önde başladı. Son periyotta ise temsilcimiz rakibine oyununu kabul ettirdi ve karşılaşma 64-85 galibiyet ile sona erdi. Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, maça tutuk başladıklarını ancak geneline bakıldığında rakibi 64 sayıda tutmuş olmalarının kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Sevim “Her periyodu kazandık, bu da çok önemli benim açımdan. Zor bir deplasman. Hem gelmesi zor, hem buradaki şartlar alışık olmadığımız şartlar, kolay bir maç değildi. Buna rağmen net bir galibiyet aldığımız için çok memnununum. İyi bir yoldayız. Evaldas Kairys’in alınması gerçekten bize güç verdi, ne yapmak istediğimize daha hakim bir basketbolumuz var. İnişlerimizi çıkışlarımızı azaltıp daha da iyi olacağız” dedi.   
Rakibi Alagöz Holding Iğdır Basketbol ile deplasmanda karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, ilk periyottan itibaren başarılı bir maç ortaya koyarak rakibini 64-85 mağlup etti.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim “İyi bir yoldayız. Evaldas Kairys’in alınması gerçekten bize güç verdi, ne yapmak istediğimize daha hakim bir basketbolumuz var. İnişlerimizi çıkışlarımızı azaltıp daha da iyi olacağız” dedi. 

Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. Haftasında rakibi Alagöz Holding Iğdır Basketbol ile karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı (MSK), rakibini 64-85 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Kadrosunda önemli revizyonlara giden Carettalar elde ettiği başarı ile taraftarlarını sevindirdi. 

Deplasmanda gerçekleşen mücadelede Carettalar, maçın başından sonuna kadar ezici bir şekilde rakibinden üstün oynadı. İlk periyodu sayı üstünlüğü ile tamamlayan Carettalar, rakiplerine 20-29 fark attı. Üstünlüğü elden bırakmayan MSK, 2. Periyodu da 35-48 önde tamamlayarak ilk yarı sonucunda üstünlüğü korudu.

İkinci yarıda da başarılı oyununu sürdüren Carettalar 3. Periyodu 50-68 önde tamamlayarak son çeyreğe de önde başladı. Son periyotta ise temsilcimiz rakibine oyununu kabul ettirdi ve karşılaşma 64-85 galibiyet ile sona erdi.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, maça tutuk başladıklarını ancak geneline bakıldığında rakibi 64 sayıda tutmuş olmalarının kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Sevim “Her periyodu kazandık, bu da çok önemli benim açımdan. Zor bir deplasman. Hem gelmesi zor, hem buradaki şartlar alışık olmadığımız şartlar, kolay bir maç değildi. Buna rağmen net bir galibiyet aldığımız için çok memnununum. İyi bir yoldayız. Evaldas Kairys’in alınması gerçekten bize güç verdi, ne yapmak istediğimize daha hakim bir basketbolumuz var. İnişlerimizi çıkışlarımızı azaltıp daha da iyi olacağız” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.