halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAK; “HALKIMIZDAN 5 YIL İÇİN DAHA VİZE ALIP KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 11:39, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:39 934+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK; “HALKIMIZDAN 5 YIL İÇİN DAHA VİZE ALIP KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Geçmişte Akdeniz Belediye’sini yönetenlerin, ne kentsel dönüşüm ve imar, ne de kadınlar, gençler ve çocuklar yararına hiçbir proje hayata geçirmediğini söyleyen Başkan Gültak; “Biz ise gençlerimiz için etüt merkezleri; kadınlar için kültür ve sanat evleri açtık, geziler düzenledik. Barışın, kardeşliğin ve huzurun sürmesi; kadınlara ve gençlere yönelik projelerin devamı için bir 5 yıl daha halkımızdan vize istiyoruz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi tarafından Üç Ocak Mahallesi Pazar Sokağı’na kurulan ve yüzlerce vatandaşın misafir olduğu iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Kur’an Tilaveti ile başlaya iftar buluşmasında, eller semaya açılıp dualar okundu. İftar sonrasında Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fasıl, Meddah, Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Gölge Oyunu ve Âşuk ile Maşuk gösterimleri konukların büyük beğenisini topladı. “Mahallemize çok güzel bir cami kazandırdık” Okunan ezanla birlikte açılan iftarın ardından Üç Ocak Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Gültak, katılımları nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti. İftar programının düzenlendiği cadde üzerinde, Akdeniz Belediyesi’nin destekleriyle mahalleliye kazandırılan camiyi hatırlatarak sözlerini sürdüren Başkan Gültak; “Mahallemizde, daha önce küçük bir camimiz vardı. Arazi küçük idi, imar uygulamaları yaptık. İlk önce araziyi büyütüp 2 dönümün üzerine çıkardık. Sonra da elimizden geldiği kadar hayırseverlere destek olduk. Maşallah, çok güzel bir merkez bir cami oldu” dedi. “Herkesi kucaklıyor, kimseyi ayrıştırmıyoruz” Göreve gelince ilk önce Akdeniz’de barış, huzur ve kardeşlik iklimini hâkim kıldıklarını belirten Başkan Gültak; “Oysa 2019 öncesinde Akdeniz’de bu kardeşlik havası yoktu. İnsanlar yan yana gelemiyordu, devamlı kavga gürültü vardı. Fakat artık kardeşlik havası var Akdeniz’de; Türk’ü ile Kürt’ü, Çerkez’i, Arap’ı ile Sünni’si ve Alevi’si ile herkes yan yana. Çünkü biz, herkesi kucaklıyoruz, hiç kimseyi ayrıştırmıyoruz. Herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduk” ifadelerini kullandı. “Barışın, kardeşliğin ve hizmetlerin sürmesi için 5 yıllık vize istiyoruz” Başkan Gültak; geçmiş yöneticilerin Akdeniz’e hizmet vermediğini, ne proje ürettiklerini ne de kalıcı eserler bırakmadıklarını kaydetti; ilçenin ve vatandaşların hayatın her alanında ihmal edildiğinin altını çizdi. “Ne kadınlara, ne de gençlere yönelik hizmet ve projeler üretmediler” diyen Başkan Gültak; “Biz ise gençlerimiz için etüt merkezleri açarak ders çalışma ve sınava hazırlanma olanaklarını arttırdık. Kadınlar için kültür ve sanat evlerini açtık, ayrıca muhtarlarımızla birlikte kadınlar için geziler düzenledik. Bunların hiç biri daha önceki yönetimlerde olmadı. Bu arkadaşlarımızın projeleri de yok. Ne kentsel dönüşüm, ne imar, ne gençlik, ne kadınlarla ilgili hiçbir projeleri yok! Bir 5 yıl daha sizlerden vize istiyoruz. Barışın devam etmesi için, kardeşliğin, huzurun sürmesi için; kadınlara ve gençlere yönelik projelerin devamı için… İnşallah o vizeyi sizlerden aldıktan sonra kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Geçmişte Akdeniz Belediye’sini yönetenlerin, ne kentsel dönüşüm ve imar, ne de kadınlar, gençler ve çocuklar yararına hiçbir proje hayata geçirmediğini söyleyen Başkan Gültak; “Biz ise gençlerimiz için etüt merkezleri; kadınlar için kültür ve sanat evleri açtık, geziler düzenledik. Barışın, kardeşliğin ve huzurun sürmesi; kadınlara ve gençlere yönelik projelerin devamı için bir 5 yıl daha halkımızdan vize istiyoruz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi tarafından Üç Ocak Mahallesi Pazar Sokağı’na kurulan ve yüzlerce vatandaşın misafir olduğu iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Kur’an Tilaveti ile başlaya iftar buluşmasında, eller semaya açılıp dualar okundu. İftar sonrasında Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fasıl, Meddah, Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu, Gölge Oyunu ve Âşuk ile Maşuk gösterimleri konukların büyük beğenisini topladı.

“Mahallemize çok güzel bir cami kazandırdık”

Okunan ezanla birlikte açılan iftarın ardından Üç Ocak Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Gültak, katılımları nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti. İftar programının düzenlendiği cadde üzerinde, Akdeniz Belediyesi’nin destekleriyle mahalleliye kazandırılan camiyi hatırlatarak sözlerini sürdüren Başkan Gültak; “Mahallemizde, daha önce küçük bir camimiz vardı. Arazi küçük idi, imar uygulamaları yaptık. İlk önce araziyi büyütüp 2 dönümün üzerine çıkardık. Sonra da elimizden geldiği kadar hayırseverlere destek olduk. Maşallah, çok güzel bir merkez bir cami oldu” dedi.

“Herkesi kucaklıyor, kimseyi ayrıştırmıyoruz”

Göreve gelince ilk önce Akdeniz’de barış, huzur ve kardeşlik iklimini hâkim kıldıklarını belirten Başkan Gültak; “Oysa 2019 öncesinde Akdeniz’de bu kardeşlik havası yoktu. İnsanlar yan yana gelemiyordu, devamlı kavga gürültü vardı. Fakat artık kardeşlik havası var Akdeniz’de; Türk’ü ile Kürt’ü, Çerkez’i, Arap’ı ile Sünni’si ve Alevi’si ile herkes yan yana. Çünkü biz, herkesi kucaklıyoruz, hiç kimseyi ayrıştırmıyoruz. Herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduk” ifadelerini kullandı.

“Barışın, kardeşliğin ve hizmetlerin sürmesi için 5 yıllık vize istiyoruz”

Başkan Gültak; geçmiş yöneticilerin Akdeniz’e hizmet vermediğini, ne proje ürettiklerini ne de kalıcı eserler bırakmadıklarını kaydetti; ilçenin ve vatandaşların hayatın her alanında ihmal edildiğinin altını çizdi. “Ne kadınlara, ne de gençlere yönelik hizmet ve projeler üretmediler” diyen Başkan Gültak; “Biz ise gençlerimiz için etüt merkezleri açarak ders çalışma ve sınava hazırlanma

olanaklarını arttırdık. Kadınlar için kültür ve sanat evlerini açtık, ayrıca muhtarlarımızla birlikte kadınlar için geziler düzenledik.

Bunların hiç biri daha önceki yönetimlerde olmadı. Bu arkadaşlarımızın projeleri de yok. Ne kentsel dönüşüm, ne imar, ne gençlik, ne kadınlarla ilgili hiçbir projeleri yok! Bir 5 yıl daha sizlerden vize istiyoruz. Barışın devam etmesi için, kardeşliğin, huzurun sürmesi için; kadınlara ve gençlere yönelik projelerin devamı için… İnşallah o vizeyi sizlerden aldıktan sonra kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.